Kjøttkvern test: Her er de 4 beste (2023)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Vi tester kjøttkverner for å se hvilke alternativer som er der ute. Vi viser deg de 4 mest populære og kårer også beste kjøttkvern.

BOSCH KJØTTKVERN – BEST I TEST KJØTTKVERN

Bosch Kjøttkvern test

Dette produktet gir deg muligheten til å ha det gøy med matlaging, i tillegg til at det består av flere små detaljer som også er veldig praktiske. Til syvende og sist er det opp til deg å avgjøre hva du er ute etter, men det er ingen tvil i at dette er et særdeles godt alternativ. Vi kårer dette til beste kjøttkvern.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Bosch Kjøttkvern er også en motorisert kjøttkvern. Her mangler det informasjon om både kjøttkvernens materiale og størrelse, men den har i hvert fall en effekt på 600 watt. Dette er en kjøttkvern med mange små detaljer.

Denne kjøttkvernen kan du bruke til både å male kjøtt og å lage pølser. Også her følger det med tre hullskriver med ulik størrelse (3,0, 4,8 og 8,0 mm), så du har fremdeles muligheten til å lage kjøttprodukter med ulik konsistens. Kjøttkvernen er, som sagt, utstyrt med et pølsehorn. I tillegg har den også matebrett og stapper.

Det er også integrert mange praktiske elementer i dette produktet. Kjøttkvernen er utstyrt med en reversfunksjon som kobler seg inn hvis det oppstår problemer i kvernen. Kjøttkvernens motor vil også stoppe automatisk hvis effekten overstiger 1800 watt.

Kjøttkvernen har også oppbevaringsmuligheter til de medfølgende hullskivene. Den er dessuten utstyrt med bærehåndtak og sklisikre gummiføtter, så håndteringen skjer på en trygg og sikker måte.

Fordeler:

 • Denne kjøttkvernen har mange fordeler som er felles med de andre, deriblant at den kan brukes til å lage både kjøttdeig og pølser. Men her er det også flere praktiske detaljer. Da tenker vi selvsagt på reversfunksjonen, motorstoppen, oppbevaringsmulighetene, bærehåndtak og gummiføttene.

Ulemper:

 • Det er ingen store ulemper med denne kjøttkvernen fra Bosch, men kjøttkvernens materiale og størrelse er ikke oppgitt. Det har nok ikke noe å si for kjøttkvernens funksjonalitet, men det hadde vært praktisk å ha denne informasjonen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Bosch

Effekt

600 W

Type

Motorisert

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Funktion Kjøttkvern Manuell

Funktion Kjøttkvern Manuell Støpejern test

Funktion Kjøttkvern Manuell er, ikke overraskende, en manuell kjøttkvern. Kjøttkvernens dimensjoner er ikke oppgitt, men det står oppført at det er en manuell kjøttkvern størrelse 8. Kjøttkvernen er fremstilt av støpejern, og ettersom det er et manuelt apparat så har den ingen motorisert effekt.

Produktbeskrivelse

Med på kjøpet får du også tre pølsehorn. Det er veldig praktisk hvis du er en liten kokkespire, som har lyst til å prøve å lage dine egne pølser. De tre pølsehornene har diametere på 15, 20 og 23 mm. I tillegg til disse får du en maleskive og en kakesprøyte.

Du kan ikke vaske denne kjøttkvernen i oppvaskmaskinen, for det tåler den ikke. Tørk heller av den, etter at du har brukt den. Husk at også hullene i hullskiven på rengjøres, og det kan du gjøre med tørket brød eller lignende. Dette er veldig viktig, for da unngår du at kjøttkvernen avlagrer og avfarger i maten.

Testresultat

Foruten noen små detaljer, så virker Funktion Kjøttkvern Manuell som et veldig greit produkt som vil hjelpe deg å utføre det du vil med den.

Fordeler:

 • Dette er en manuell kjøttkvern, og det kan være en lærerik opplevelse. Da får du virkelig kjenne på hvordan du kverner kjøtt og lager pølser. Det er også veldig praktisk at det følger med flere pølsehorn.

Ulemper:

 • Det er ingen direkte ulemper med Funktion Kjøttkvern Manuell, men det er et par ting som vi kan nevne likevel.

 • Vi tenker også at en manuell kjøttkvern kan bli litt tungvint etterhvert, i tillegg til at den ikke kan vaskes i oppvaskmaskin. Men når det er sagt, så høres ikke rengjøringsprosessen så veldig komplisert ut.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Funktion

Effekt

Irellevant

Type

Støpejer

 

Få beste pris:

Bakeren og kokken

Westmark Kjøttkvern Manuell

Westmark Kjøttkvern Manuell Støpejern test

Også Westmark Kjøttkvern Manuell er en manuell kjøttkvern, men det ligger litt i navnet. Denne kjøttkvernen er 28,5 cm lang, 11,8 cm bred og 28 cm høy. Kjøttkvernen er produsert av Westmark, og den er laget av støpejern.

Produktbeskrivelse

Kjøttkvernen har et klassisk utseende, og den kan brukes til å kverne kjøtt. Her er det ikke noe ekstrautstyr, så du kan ikke bruke den til f.eks å lage pølser. Du trenger dog ikke å holde den, mens du holder på å kverne kjøttet. Den kan nemlig skrus fast i bordplaten.

Heller ikke denne manuelle kjøttkvernen tåler en runde i oppvaskmaskinen. I stedet skal du heller tørke av den etter bruk. Hullene i hullskiven må også rengjøres, noe du kan gjøre med tørket brød eller lignende. Det er viktig trinn i prosessen, for å unngå kjøttkvernen din begynner å avlagre og avfarge i maten.

Testresultat

Westmark Kjøttkvern Manuell gjør en veldig grei figur når vi gjorde en helhetsvurdering av produktet. Det er en manuell kjøttkvern, som vil være nyttig når du skal kverne kjøtt.

Fordeler:

 • Dette er en robust kjøttkvern som har et enkelt og klassisk utseende. Kjøttkvernen vil ikke ta veldig mye plass, og den kan festes i bordplaten. Det betyr altså at den står stødig når du bruker den.

Ulemper:

 • Det er ikke noen store ulemper med Westmark Kjøttkvern Manuell heller, men heller ikke denne kjøttkvernen kan vaskes i vaskemaskin. Det følger heller ikke med noe ekstrautstyr, så den kan ikke brukes til noe annet enn kjøttkverning.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Westmark

Effekt

Irellevant

Type

Støpejern

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Emerio Kjøttkvern

Emerio Kjøttkvern

Med Emerio Kjøttkvern kan du utforske og lage dine helt egne pølser og kjøttdeig. Denne kjøttkvernen er 41 cm lang, 23,2 cm bred og 23,2 cm høy. Kjøttkvernen er laget av metall og plastikk, og den har en effekt på 1200 watt.

Produktbeskrivelse

Med på dette kjøpet får du tre plater med hull i forskjellige størrelser og et pølsehorn, som er akkurat det du trenger til å lage kjøttdeig og pølser. I tillegg får du en stopper som du kan bruke for å trykke deigen skikkelig ned i kvernen.

Emerio Kjøttkvern har et enkelt og elegant design som består av deler i svart, hvit og stål. Kjøttkvernens deler er dessuten avtagbare, og disse delene takler å bli vasket i oppvaskmaskinen helt greit. Det er faktorer som effektiviserer rengjøringsprosessen.

Testresultat

Denne kjøttkvernen fra Emerio gjør en veldig god figur i helhetsvurderingen av produktet. Kjøttkvernen er motorisert, noe som gjør det veldig enkelt å lage både pølser og kjøttdeig. Det følger ekstrautstyr som muliggjør å lage kjøttprodukter med ulik konsistens. Dette er, med andre ord, et enkelt og praktisk alternativ.

Fordeler:

 • Det er veldig praktisk med et motorisert kjøkkenapparat som kan brukes til å lage forskjellige kjøttprodukter. Det følger også med plater med hull av ulik størrelse, så du kan lage kjøttdeig med ulik konsistens. Du kan altså utforske og prøve deg frem med denne kvernen, og det er jo veldig gøy.

 • Kjøttkvernen består dessuten av avtagbare deler, noe som vil gjøre det veldig enkelt å rengjøre både kjøttkvernen og delene etterpå. De avtagbare delene tåler nemlig oppvaskmaskin!

Ulemper:

 • Det er absolutt ingen ulemper som avdekkes når det gjøres en helhetlig vurdering av denne kjøttkvernen fra Emerio.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent

Emerio

Effekt

1200 W

Type

Motorisert

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Hvorfor det er bra å bruke kjøttkvern

Etter at du har lest denne produktteksten har du kanskje blitt overbevist om at du bør skaffe deg en kjøttkvern, og du har kanskje begynt å gjøre deg opp noen tanker om hvilken produsent du vil kjøpe kjøttkvernen din fra. Men det er også en mulighet at du fremdeles sitter på gjerdet og undrer over hvorfor det er så bra å bruke kjøttkvern.

Det er det denne delen av teksten skal forsøke å fortelle deg. Det høres sikkert ut som et gammelt salgstriks, men det er faktisk sannheten. Det er flere fordeler med det å bruke en kjøttkvern når du lager mat, og de er egentlig ganske enkle.

Det aller første vi skal nevne, har vi allerede nevnt et par ganger lenger opp i teksten. Det avhenger selvsagt av hvilken kjøttkvern du velger eller allerede har, men det er et veldig allsidig kjøkkenapparat. En kjøttkvern gir deg muligheten til å lage forskjellige kjøttprodukter, deriblant kjøttdeig og pølser. Det er jo veldig gode kjøttprodukter!

Men det er selvsagt ikke bare gode kjøttprodukter. Hvis du lager dem selv så har du også full kontroll på hva kjøttproduktene inneholder. Det er veldig praktisk hvis ernæring er noe du interesserer deg for. Hvis du i tillegg er opptatt av at maten du spiser skal være så sunn som overhodet mulig, så kan det virkelig anbefales å lage sine egne kjøttprodukter.

Det kan altså sies at en kjøttkvern er en veldig god investering. For å ha en kjøttkvern hjemme hos deg selv, kan faktisk også hjelpe deg å spare penger. Men en kjøttkvern er selvsagt ikke en pakke med ferdiglaget kjøttdeig til 40 kroner, men med en kjøttkvern kan du lage store mengder med kjøttprodukter på en gang. Da slipper du å gå på butikken så ofte!

Vi vet ikke hva du tenker, men frister det med store mengder med god og næringsrik mat som du selv vet hva inneholder og færre turer på butikken?

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo