Insektfjerner test: 3 beste insektfjernere (2023)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Lite er mer irriterende enn insekter som fester seg på bilen. De forsvinner ikke ved å tilføre vann eller vaske på vanlig måte. I denne artikkelen har vi testet insektfjernere og kårer beste insektfjerner.

Koch-Chemie Insect & Dirt Remover – Insektfjerner best i test 2023

Koch-Chemie Insect & Dirt Remover  

Koch-Chemie Insect & Dirt Remover er et effektivt produkt for skånsom fjerning og rengjøring av organiske forbindelser. Produktet løser opp kvae, insekter, fugleskitt og annen forurensing.

Produktet kan kjøpes på:

Les mer på Detailshop.no

Produktbeskrivelse

Koch-Chemie Insect & Dirt Remover er et effektivt rengjøringsprodukt, og et av markedets mest populært valg når det kommer til insektsfjernere. Etter sommersesongen vil du nok oppleve mange inntørkede insekter og annen organiske forbindelser som setter seg fast på eksteriøret av bilen. Dette kan være noe vanskelig å fjerne i vanlig vask, men Koch-Chemie Insect & Dirt Remover gjør jobben raskt og effektivt.

De effektive ingrediensene trenger seg inn i forurensningen og løser disse opp, slik at du enkelt kan spyle bort restene. Når et insekt treffer bilen din, vil den skille ut et konsentrert protein enzym. Dette kan forårsake skader på lakken dersom det ikke blir fjernet med jevne mellomrom.

Koch-Chemie Insect & Dirt Remover vil også sørge for å myke opp insektene, hvilket er en fordel dersom de har harde skall eller har brent seg fast til lakken. Dette minsker sjansene for riper og videre skading. De innovative og høyverdige ingrediensene sørger for effektivt oppløsning som også er skånsom mot lakken og overflaten.

Spesifikasjoner

 • Skånsom
 • Effektive innholdsstoffer

Slik anvender du Koch-Chemie Insect & Dirt Remover

Når du anvender produktet, er det viktig å skylle bilen godt først. Da gir du produktet gode forutsetninger for å prestere. Deretter sprayer du enkelt Koch-Chemie Insect & Dirt Remover på de forurensende overflatene og lar det virke i 1 til 3 minutter.

Dersom du har behov for ekstra agitering, kan du ta i bruk en god detailer-kost. Når produktet har fått virke skyller du godt av bilen. For best resultat vil det lønne seg å ta i bruk en høytrykkspyler.

Når du er ferdig, vasker du helt enkelt bilen på vanlig måte. Dette kan du for eksempel gjøre med en god og skånsom bilsåpe fra samme produsent. Produktet må ikke benyttes i direkte sollys eller varme overflater.

Sikkerhet

Når du jobber med bilpleieprodukter, er det alltid viktig å tenke sikkert og miljø. Sørg for at du leser sikkerhetsanvisningen nøye, da produktet kan inneholde enkelte kjemikalier som kan være giftig og skadelig.

Så lenge du benytter deg av godt verneutstyr, vil det ikke være farlig å ta i bruk produktet. Sørg for at du leser gjennom instruksjonene nøye, slik at du best mulig kan sikre deg og miljøet.

Resultat

Koch-Chemie Insect & Dirt Remover er et av de mest effektive og skånsomme produktene på markedet for insektsfjerning. Dette er et særdeles brukervennlig produkt, som gjør det enkelt for deg å fjerne organiske forbindelser fra bilen eksterne overflater. Produktet jobber hurtig og sørger for å løse opp og mykne insekter og annen skitt.

Det er lite å utsette på Koch-Chemie Insect & Dirt Remover, derfor blir dette testvinneren og den beste insektsfjerneren som er å finne på markedet. Her får du et effektivt produkt som også er skånsom mot bilens overflate.

Fordeler:

 • Svært enkel i bruk
 • Fungerer fort og har en virketid på kun et par minutter
 • Skånsomt produkt som ikke legger igjen noen skader

Ulemper:

 • Det er lite å utsette på dette produktet

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Koch-Chemie
Type Insektfjerner
Virketid 1 – 3 min
   

Beste priser hos:

Detailshop.no

CarPro BugOut

CarPro BugOut

CarPro BugOut er en effektivt insektsfjerner som bryter ned insekter og løser dem opp. Dette gir deg en skånsom vask og det blir enkelt å fjerne restene for hånd eller ved avspyling.

Produktbeskrivelse

Når insekter krasjer inn i bilen din, vil de frigjøre et enzym som kan gi skade på lakken dersom de ikke blir fjernet. Insekter har lett for å brenne seg fast i lakken, og det kan være vanskelig å få dem fjernet dersom de blir sittende for lenge.

CarPro BugOut inneholder effektive ingredienser som løser opp insektene og gjør det enkelt å fjerne dem ved spyling. Det er også mulig å fjerne dem ved berøring, men du vil få det beste resultatet dersom du benytter deg av en høytrykkspyler. Da er du sikker på at restene forsvinner skikkelig og ikke setter seg fast igjen.

Noen insekter har harde skall, eller kan bli ekstra harde dersom de henger på for lenge. Hvis du ikke løsner dem godt nok opp før spyling, kan dette føre til riper og videre skader. CarPro BugOut vil mykne opp insekter og andre organiske forbindelser som fugleskitt og kvae. CarPro BugOut er et effektivt produkt som gjør det enklere å holde bilen ren.

Spesifikasjoner

 • Skånsom
 • Trygt mot alle overflater

Slik anvender du CarPro BugOut

Før du anvender CarPro BugOut, er det viktig å riste flasken godt slik at ingrediensene får blandet seg. Deretter sprayer du enkelt på de områdene av kjøretøyet hvor insekter har festet seg. La så produktet få arbeide i 30 sekunder opptil 2 minutter. Dette vil avhenge av hvor følsom overflaten er.

Dersom det er behov for agitering, kan du benytte en skånsom mikrofiberklut til å fjerne restene. Gjenta prosessen dersom du ikke oppnår ønsket resultat. Produktet kan henge igjen på bilen og det vil derfor være en fordel å nøytralisere disse restene ved en god håndvask.

Sikkerhet

CarPro BugOut inneholder visse kjemikalier som kan være skadelig for hud og øyne. Produktet skal ikke komme i kontakt med kroppen og derfor vil det lønne seg å bruke godt verneutstyr som hansker. CarPro BugOut inneholder H302, H314, H332 og H370.

H302 er et giftig kjemikalie som kan være farlig dersom det kommer i kontakt med svelget. H314 er etsende og kan være irriterende for både hud og øyne. H332 er et kjemikalie som kan være skadelig og farlig dersom det blir inhalert. H370 kan forårsake organskader og derfor må du benytte godt verneutstyr.

Resultat

CarPro BugOut er et effektivt produkt for å fjerne irriterende og skadelige insektsrester fra lakk og andre overflater. CarPro BugOut fungerer godt på flere av bilenes overflater og materialer, blant annet glass, metall, plast, klarlakk og folier. Du kan enkelt tørke av insektsrestene med en skånsom klut, men vil få best resultat med en spyler.

Dette er et solid produkt som har en god effekt og virker hurtig. Pass på å ikke la produktet få for lang virketid på områder som er særlig følsomme. Produktet har også en tendens til å henge litt igjen på overflaten, og det vil derfor lønne seg å gjennomføre en grundig vask etter bruk.

Fordeler:

 • Brukervennlig lik som testvinnnerenn
 • Svært effektivt

Ulemper:

 • Produktet kan hege litt igjen på bilens overflater

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Car pro
Type Insektfjernner
Virketid 30 sek – 2 min
   

Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover

Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover

Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover er en citrus basert rens som kan benyttes mot en rekke forurenser, blant annet mot insektsflekker. Ved hjelp av citrus kan produktet effektivt løse opp tøffe og vanskelige flekker fra lakken.

Produktbeskrivelse

Citrus Power Bug & Grime Remover er et effektivt produkt som først og fremst ble utviklet for å være en insektsfjerner. Likevel har prosjektet vist at det takler selv de tøffeste utfordringene, som blant annet limrester, oljeflekker og tjære. Dette er altså er allsidig produkt med mange bruksområder, men fungerer særlig godt til å løse opp insekter.

Selv om Citrus Power Bug & Grime Remover er et kraftig produkt, er det fortsatt skånsomt og snill mot lakken. Du vil ikke oppleve at produktet tærer på eksisterende beskyttelse, hvilket er en fordel. Denne insektsfjerneren kan også brukes til andre områder på bilen, og er ikke kun forbeholdt insektsrester på lakk.

Produkter er effektivt på både motorrom, hjulbuer og dørkarmer. Dette gjør Citrus Power Bug & Grime Remover til en insektsfjerner med mange bruksområder. Citrus-ingrediensen er naturens eget vaskemiddel, og dette er noe av det som gjør Citrus Power Bug & Grime Remover til et effektivt produkt.

Slik anvender du Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover

For å ta i bruk Citrus Power Bug & Grime Remover, sprayer du helt enkelt produktet på de områdene du ønsker å rengjøre. Deretter må produktet få jobbe i ca. 4-5 minutter. Dersom du ønsker kan du hjelpe produktet ved å benytte deg av en detailer-kost.

Dersom du kun vil benytte produktet til insektsrester, er det ikke sikkert du trenger å benytte deg av en kost. Etter virketiden er over skyller du bilen godt med vann. Sørg for at ingen produktrester er etterlatt på lakkflaten.

Sikkerhet

Citrus Power Bug & Grime Remover er et sterkt og effektivt produkt, og inneholder derfor noen kjemikalier som kan være skadelig. Sørg for å lese godt gjennom sikkerhetsanvisningen. Her vil du se hvilke kjemikalier som er til stede, og hvilke verneutstyr som anbefales.

Generelt sett vil det alltid lønne seg å unngå direkte kontakt mellom produkt og hud. Dette kan du oppnå ved å ta i bruk noen gode hansker. Øyne er også utsatt i denne prosessen, men vernebriller vil sikre deg mot skade.

Resultat

Citrus Power Bug & Grime Remover er et effektivt produkt som takler selv de tøffeste forurensningene. Selv om produktet i hovedsak ble utviklet for å fjerne insekter, viser det seg at det også er effektivt mot andre type forurensninger som tjære og limrester. Produktet er brukervennlig og enkelt å benytte seg av.

Citrus Power Bug & Grime Remover er mer enn bare en insektsfjerner, og har egenskaper du kanskje ikke har behov for i et slikt produkt. Likevel er produktet skånsomt og snilt mot forseglinger og annen beskyttelse. Dette er et kraftig produkt, takket være de innovative ingrediensene.

Fordeler:

 • Effektivt produkt
 • Tar også andre forurensinger

Ulemper:

 • Litt dyrt

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke

Auto Finesse

Type Insektfjerner
Virketid 4-5 Minutter

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo