Robotstøvsuger test: De 21 beste robotstøvsugerne (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Er du en person som elsker å ha det rent og ryddig rundt deg, men samtidig hater tanken på at det er du som er nødt til å sørge for at det er tilfellet? Med en robotstøvsuger i hus vil du ikke trenge å bruke unødvendig mye tid på rengjøring lenger!

En vakker dag er kanskje ikke ordet «rengjøring» en naturlig del av menneskers vokabular lenger. Men det er i så fall ganske langt opp og frem, så akkurat nå må du rett og slett ta til takke med en robotstøvsuger. Og dere er faktisk også nødt til å samarbeide.

Det å finne en robotstøvsuger som dekker dine behov, er dog ikke verdens enkleste oppgave. Robotstøvsugeren tok verden med storm for noen år siden, og nå finnes det hundrevis av forskjellige modeller å velge mellom.

I denne produkttesten skal vi ta en titt på et utvalg av robotstøvsugerne som finnes på markedet i dag. Vi skal gå i dybden på hvert enkelt produkt, og på bakgrunn av det vi finner ut så skal vi kåre beste robotstøvsuger 2024!

NEATSVOR X600 PRO – beste robotstøvsuger 2024!

Neatsvor best i test robotstøvsuger

Neatsvor X600 Pro er en pålitelig og allsidig robotstøvsuger som imponerer med sin sterke sugekraft, kapasitet og avanserte funksjoner. Denne robotstøvsugeren tilbyr en omfattende rengjøringsopplevelse ved å kombinere støvsuging og vasking i ett, og gir deg muligheten til å styre den via en app eller integrere den med Google Home eller Amazon Alexa. La oss utforske denne robotstøvsugerens egenskaper og prestasjoner i detalj.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Design og Funksjoner

Neatsvor X600 Pro har en kompakt og moderne design med målene 33 x 33 x 9,8 cm. Den er utstyrt med et smart kartnavigasjonssystem som lar den effektivt navigere i hjemmet ditt og rengjøre flere rom og etasjer. Robotstøvsugeren har også en imponerende sugeevne på 6000 Pa, som effektivt fjerner støv, skitt og rusk fra gulvet.

En av de fremragende funksjonene til Neatsvor X600 Pro er dens evne til å både støvsuge og vaske gulvet. Den leveres med en innebygd vanntank og mopp, slik at den kan utføre våtrengjøring samtidig som den støvsuger. Vanntanken har en kapasitet på 350 ml, noe som gjør det enkelt å rengjøre større områder uten å måtte fylle på mer vann midt i prosessen. Dette gjør X600 Pro til et utmerket valg for de som ønsker en grundig rengjøring.

Brukervennlighet

Neatsvor X600 Pro kan styres via en dedikert app, som gir deg full kontroll over rengjøringsprosessen. Du kan enkelt overvåke og kontrollere robotstøvsugeren fra telefonen din, inkludert å sette opp rengjøringsplaner, definere No-Go-soner for å unngå spesifikke områder og motta statusoppdateringer. Appen gjør det enkelt å tilpasse rengjøringen etter dine behov og preferanser.

Kompatibilitet med smarte hjem

En annen fordel med Neatsvor X600 Pro er dens kompatibilitet med smarte hjem. Den kan integreres med Google Home og Amazon Alexa, slik at du kan styre robotstøvsugeren ved hjelp av stemmekommandoer. Dette gir en sømløs og praktisk opplevelse når det gjelder å håndtere rengjøringen i hjemmet ditt.

Driftstid og kapasitet

Med en batteritid på 120-180 minutter kan Neatsvor X600 Pro takle rengjøringen av relativt store områder uten behov for hyppig lading. Den har også en støvbeholder med en kapasitet på 0,6 liter, noe som betyr at du ikke trenger å tømme beholderen så ofte.

Fordeler:

 • Sterk sugekraft: Neatsvor X600 Pro har en imponerende sugeevne på 6000 Pa, som effektivt fjerner støv, skitt og rusk fra gulvet.
 • Vask- og moppefunksjon: Den innebygde vanntanken og moppfunksjonen gir deg muligheten til å vaske gulvet samtidig som du støvsuger, og gir en grundig rengjøring.
 • Smart kartnavigasjon: X600 Pro bruker et smart kartnavigasjonssystem for å effektivt navigere i hjemmet ditt og rengjøre flere rom og etasjer.
 • Appstyring og smarthome-kompatibilitet: Du kan enkelt styre og overvåke robotstøvsugeren via en app på telefonen din, og den er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa for praktisk styring via stemmekommandoer.
 • Lang batteritid og stor støvbeholder: Med en batteritid på 120-180 minutter kan X600 Pro takle rengjøringen av store områder, og den har en støvbeholder med en kapasitet på 0,6 liter, slik at du ikke trenger å tømme den så ofte.
Ulemper:
 • Denne modellen kan være dyrere sammenlignet med andre robotstøvsugere på markedet, noe som kan være en ulempe for de med et stramt budsjett

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Elvita
Lydnivå 68 dB (A)
Driftstid 60-80 minutter
Beholder 0,35 L

Resultat

Neatsvor X600 Pro Robotstøvsuger er et utmerket valg for de som ønsker en effektiv og allsidig rengjøringsassistent. Med sin sterke sugekraft, evne til både støvsuging og vasking, og avanserte funksjoner som appstyring og smarthome-kompatibilitet, gir den en grundig rengjøring og en praktisk brukeropplevelse. Selv om den kan være litt dyrere enn andre modeller på markedet, er Neatsvor X600 Pro verdt investeringen for de som verdsetter effektivitet og brukervennlighet i sin daglige rengjøring.

Liectroux C30B

Liectroux C30B test

Liectroux C30B er en robotstøvsuger laget av ABS, som er en type plast. Og det er produsenten Liectroux som står bak denne produksjonen. Denne robotstøvsugeren er en rundt variant. Den måler 33 cm i bredden og dybden, og den er 7,4 cm høy og veier 2,7 kg.

Produktbeskrivelse

Robotstøvsugeren har en effekt på 28 watt. Den har i tillegg en vanntank og en beholder integrert, og de rommer henholdsvis 0,35 og 0,6 liter. Det foreligger dog ingen informasjon vedrørende støvsugerens lydnivå eller driftstid, og det er veldig synd.

Dette er en robotstøvsuger som kan brukes til både støvsuging og mopping av gulv. Liectroux C30B vil utføre begge disse oppgavene på en svært effektiv måte, noe som er veldig praktisk. Du kan styre dette via en medfølgende app som du laster ned på telefonen din.

Liectroux C30B sin produktpakke inneholder både nødvendig og praktisk utstyr, som gjør at du har alt du trenger. Det inkluderer blant annet en ladestasjon, en fjernkontroll, en ekstra sidebørste og en ekstra mopp. I tillegg følger det med en brukermanual.

Fordeler:

 • Liectroux C30B er laget av materialet ABS. ABS står for akrylnitril-butadien-styren, og det er en type plast. Termoplast, for å være helt nøyaktig. Denne typen plast brukes i produksjon av mye forskjellig, deriblant rør og bildeler. Og det forteller oss at dette er et robust produkt.
 • Med en bredde/dybde på 33 cm og en høyde på 7,4 cm, så er dette et ganske lite og kompakt apparat. I tillegg veier det bare 2,7 kilo, noe som vil gjøre det relativt enkelt å håndtere det når det er nødvendig at du gjør det.
 • Som nevnt er dette en robotstøvsuger som egner seg godt til både det å støvsuge og det å moppe gulvet. Det er svært praktisk, da robotstøvsugeren kutter ned på gjøremålslisten din enda litt til. Og alt dette kan du styre via din egen mobiltelefon uansett hvor du er.
 • Når du kjøper Liectroux C30B så får du ikke bare en robotstøvsuger. Du får også praktisk ekstrautstyr som gjør at du ikke trenger å kjøpe nytt med en gang noe blir ødelagt. I tillegg følger det med en brukermanual, noe som er veldig praktisk når man skal lære seg med ting.
Ulemper:
 • Liectroux C30B fremstår som en solid og robust robotstøvsuger, så det er ikke mye vi kan sette fingeren på. Likevel kan det nevnes at informasjon om støvsugerens lydnivå og driftstid uteblir.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Liectroux
Lydnivå Ukjent
Vanntank 0,35 L
Beholder 0,6 L

Resultat

Liectroux C30B er en tradisjonell robotstøvsuger som vil utføre oppgavene som stilles til apparatet på en akseptabel måte. Den kan brukes til både støvsuging og mopping uten at det blir for komplisert. Forbrukeren kan styre dette gjennom en app på telefonen sin.

Vi savner imidlertid informasjon om Liectroux C30B sitt lydnivå og driftstid. Dette er helt elementær informasjon, som i mange tilfeller fungerer som avgjørende faktorer for om folk velger å investere eller ikke.

Canvac CDS1700X

Canvac CDS1700X test

Canvac CDS1700X er en støvsuger av merket Canvac. Denne støvsugeren er 37 cm lang, 24 cm bred og 27 cm høy. Og den totale vekten til apparatet er 5,5 kilo.

Produktbeskrivelse

Dette er en støvsuger som har en effekt på 700 watt og et lydnivå på 79 dB(A). Den har en arbeidsradius på 8 meter, og det følger med en pose som har en kapasitet på 2 liter.

Også Canvac CDS1700X bærer det tradisjonelle utseendet til en støvsuger. Den er gråfarget, og er bygd opp tilnærmet lik Classic C1 PowerLine – SBAF3 som vi så på ovenfor. Støvsugeren er utstyrt med to knapper, og du kan styre selv hvor sterk sugeeffekt du ønsker.

Med på kjøpet får du et kombinasjonsmunnstykke og noen ekstra rengjøringsmunnstykker så du kan bruke det til å rengjøre forskjellige flater i boligen din. I tillegg har du muligheten til å tilpasse lengden på støvsugerens teleskoprør, noe som er veldig praktisk.

Fordeler:

 • Det er alltid positivt med et produkt hvor man får oppgitt alt man lurer på. Her mangler det med andre ord ingen spesifikasjoner.
 • Her kan det også nevnes at Canvac CDS1700X har en effekt på 700 watt, og det betyr at også støvsugeren fra Canvac er av den kraftige slaget. Derfor er det ingen tvil om at dette apparatet vil fullføre oppgavene sine på en god måte.
 • Også Canvac CDS1700X er svært enkel i bruk. Den styres enkelt ved hjelp av to knapper, og apparatet kan tilpasses til den personen som skal bruke den. Er vedkommende en lav person så kan teleskoprøret minimeres uten problemer.
 • I tillegg følger det med flere rengjøringsmunnstykker. Det er en liten detalj som øker effektiviteten til Canvac CDS1700X umiddelbart.
Ulemper:
 • Det er to ting som skiller seg ut i forbindelse med Canvac CDS1700X. Og det er informasjonen ved rørende produktets lydnivå og posens kapasitet.
 • Canvac CDS1700X har et lydnivå på 79 dB(A), noe som akkurat er på grensen til hva en kan forvente av en tradisjonell støvsuger. Dette er altså ikke støvsugeren for deg om du ønsker et apparat som er mer eller mindre stillegående.
 • I tillegg er dette produktet utstyrt med en pose som rommer 2 liter. Dette er ganske lite, og vil kunne medføre at du er nødt til å tømme eller bytte pose med jevne mellomrom. Det er naturligvis en liten detalj i det store bildet, men litt upraktisk likevel.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Canvac
Lydnivå 79 dB(A)
Arbeidsradius 8 m
Pose Ja – 2 liter

 

Resultat

Canvac CDS1700X er en kompakt støvsuger, som det ikke vil være vanskelig å håndtere overhodet. Dette er et apparat alle og enhver kan lære seg med uten at de vil støte på veldig store problemer.

Selv om vår helhetsvurdering har avdekket noen få ulemper, så veier fordelene ved produktene opp for det. Det er ingen tvil om at ulempene er litt upraktiske, men generelt sett vil det bare ta noen minutter ekstra i ny og ne.

Vileda VR102

Vileda VR102 test

Vileda VR102 er en robotstøvsuger fra produsenten Vileda. Det oppgis ikke noen informasjon vedrørende apparatets bredde og dybde, men det er snakk om et apparat som er så lavt som 8 cm.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Det er en del essensiell informasjon som mangler i forbindelse med Vileda VR102, deriblant informasjon om hvilket materiale støvsugeren er laget av, samt informasjon om dets effekt, lydnivå og vekt. Vi vet heller ikke om det er en integrert vanntank, men antageligvis ikke.

Selv om vi ikke er helt sikre på om det inkluderer en vanntank, så følger det med en beholder som rommer 0,5 liter. Den er med andre ord ekstra stor, og kommer godt med i de 90 minuttene Vileda VR102 kan brukes om gangen.

Det mangler ganske mye informasjon, men det er viktig å ikke glemme det viktigste. Vileda VR102 er likevel i stand til å gjøre det en robotstøvsuger skal gjøre, nemlig å lette byrden for deg i forbindelse med rengjøring i hjemmet.

Fordeler:

 • Det foreligger ingen informasjon vedrørende Vileda VR102 sine dimensjoner utover høyden. Men høyden er på 8 cm, noe som gir oss et inntrykk av at det er en liten og lett robotstøvsuger vi har med å gjøre.
 • Med på kjøpet av Vileda VR102 følger det med en ekstra stor beholder, da denne robotstøvsugeren har en integrert 0,5 liters beholder i seg. Dette er ganske praktisk, selv om det ikke er nok til at dette produktet stikker av med seieren i denne testen.
 • Til tross for ganske mangelfull informasjon tviler vi ikke et sekund på at Vileda VR102 vil gjøre akkurat det som forventes av en robotstøvsuger. Nemlig å ta hånd om støvsugingen slik at de som bor der slipper å gjøre det.
 • Vileda VR102 tar seg også designmessig bra ut. Produsenten har valgt å kombinere svart og hvitt i selve utformingen av produktet. Robotstøvsugerens børster er en blanding av beige, lysrosa og rød. Og det er en veldig fin kombinasjon!
Ulemper:
 • Det er uten tvil ganske mange ulemper med denne robotstøvsugeren fra Vileda. Og det er rett og slett mangel på informasjon om de helt essensielle elementene. Informasjon om både materiale, effekt og vekt mangler, for å nevne noe.
 • Det kan også nevnes at det ikke foreligger noen god informasjon vedrørende apparatets lydnivå. Selv om et av nøkkelordene i produktbeskrivelsen er «stillemodus», så skulle vi gjerne likt å vite helt eksakt hva som ligger i denne beskrivelsen. Hva mange desibel er det?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Vileda
Lydnivå Ukjent
Driftstid 90 minutter
Beholder 0,5 L

Resultat

Vileda VR102 er en robotstøvsuger som tar seg godt ut designmessig. Det er heller ingen tvil om at dette er et apparat som vil gjennomføre oppgavene den blir satt til på en god måte, men det er også alt vi kan si om dette produktet.

Som vi har sett ovenfor under både «produktinformasjon» og «ulemper», så mangler det ganske mye elementær informasjon. Og det fører til at det er mer eller mindre umulig å gi denne robotstøvsugeren en så grundig vurdering som den egentlig fortjener.

Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV test

Roborock S5 MaxV er en robotstøvsuger produsert av Xiaomi. Det er uvisst hvilken type materiale Roborock har brukt i denne produksjonsprosessen, og det gjelder også produktets dimensjoner, effekt og vanntak. Robotstøvsugeren veier dog 3,7 kilo.

Produktbeskrivelse

Dette er en robotstøvsuger som er utstyrt med et lydnivå på 67 dB (A) og en driftstid på 180 minutter. Det betyr at den kan gjøre rent i så mye som tre timer, selv om det antageligvis ikke er så ofte at det er nødvendig. Et lydnivå på 67 dB (A) tilsier at det vil være litt støy.

Med på kjøpet av Roborock S5 MaxV får du en beholder som rommer 0,46 liter. Og det er en god størrelse på en beholder som hører til en robotstøvsuger.

Designmessig er denne robotstøvsugeren veldig stilren. Roborock har gått for et helsvart design, noe som er veldig fint. I tillegg vil det være svært enkelt å styre Roborock S5 MaxV, da alle knappene du trenger er plassert på toppen av apparatet.

Fordeler:

 • Denne robotstøvsugeren fra Xiaomi er en relativt enkel støvsuger som gjør rengjøringsprosessen enklere for deg, i og med at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte støvsuge før du tar fatt på resten av prosessen selv.
 • Selv om det ikke foreligger noen informasjon vedrørende robotstøvsugerens dimensjoner, så veier den 3,7 kilo. Det er naturlig å dra en konklusjon om at resten av dimensjonene stemmer på et eller annet vis, og da er dette nok en nokså kompakt støvsuger.
 • Robotstøvsugerens lydnivå kan også nevnes som en fordel. Det ligger på 67 dB (A), noe som er veldig bra i forhold til det man kan forvente av en tradisjonell støvsuger. Der ligger lydnivået vanligvis på mellom 60 og 80 dB (A).
 • Xiaomi har tenkt mye på design når de produserte Roborock S5 MaxV. Den er svært stilren, noe som får den til å skille seg ut på en veldig positiv måte.
Ulemper:
 • Her er det flere produktspesifikasjoner som mangler. Det oppgis ikke noen informasjon om verken støvsugerens dimensjoner, vekt eller lydnivå. Og det er ikke positivt i det hele tatt.
 • Når det er sagt så skal det sies at resten av produktinformasjonen gir oss et inntrykk av at dette er et godt produkt uansett. Men mangelen på litt elementær informasjon gjør det utfordrende å skulle lande en fullverdig konklusjon.
 • Selv om Bosch Unlimited Pro Animal ikke er avhengig av en støvsugerpose for å fungere, så er det litt upraktisk at beholderen rommer så lite (0,3 liter).

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Xiaomi
Driftstid 180 minutter
Beholder 0,46 L
Lydnivå 67 dB (A)

Resultat

Også i forbindelse med Roborock S5 MaxV fra Xiaomi er det slik at det mangler litt elementær informasjon. Vi mangler informasjon om blant annet materiale, dimensjoner og vanntank.

Mangelfull informasjon om en eventuell vanntank gir oss en indikasjon på at man ikke får noen vanntank inkludert i prisen. Det er heller ikke så rart, siden dette er en tradisjonell robotstøvsuger som ikke kan brukes til noe mer enn å støvsuge.

Neato Botvac D4

Neato Botvac D4 test

Neato Botvac D4 er en robotstøvsuger som er produsert av Neato. Det er uvisst hvilket materiale produsenten har benyttet i denne produksjonen. Ei heller foreligger det noen informasjon om robotstøvsugerens dimensjoner. Men den veier 3,4 kilo.

Produktbeskrivelse

Effekten og lydnivået til denne robotstøvsugeren er også uvisst. Vi får imidlertid oppgitt at apparatet har en driftstid på 75 minutter, og at det følger med en beholder som rommer 0,7 liter. Sistnevnte er ganske imponerende, og kommer godt med i rengjøringsprosessen.

Det er uvisst om det følger med en vanntank, noe som betyr at det antageligvis dreier seg om en tradisjonell robotstøvsuger som kun kan brukes til støvsuging. Men det trenger naturligvis ikke å være negativt! En robotstøvsuger kommer godt med uansett.

Neato Botvac D4 skiller seg litt ut fra de fleste robotstøvsugere, særlig med tanke på formen. I stedet for å være helt rund som en robotstøvsuger vanligvis er, så er den i stedet tunnelformet. Det vil si rund på den ene siden og rett på den andre. Og den er sortfarget!

Fordeler:

 • Neato Botvac D4 fremstår som et godt alternativ, selv om vi ikke har altfor mye av den elementære informasjonen å vise til i dette tilfellet. En vekt på 3,4 kilo er likevel nok til at vi får dannet oss et bilde av at dette er en relativt kompakt støvsuger.
 • Denne robotstøvsugeren har en driftstid på 75 minutter, noe som vil komme godt med uansett hvor du skal bruke apparatet. Det gjelder enten du skal støvsuge hjemme i din egen, lille stue eller et større lokale på arbeidsplassen.
 • Om du bestemmer deg for å investere i Neato Botvac D4, så vil du en beholder med på kjøpet. Denne rommer 0,7 liter, noe som betyr at du fint kan la det gå litt tid mellom hver gang du tømmer robotstøvsugeren din.
 • Neato skal også ha skryt for at de har valgt å tenke utenfor boksen med formen på robotstøvsugeren. Det får den til å skille seg ut på en positiv måte, slik at folk husker den bedre. Kanskje det ender med at de anbefaler den videre til andre også!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Neato
Lydnivå Ukjent
Driftstid 75 minutter
Beholder 0,7 L

Resultat

Neato Botvac D4 ser ut til å være et godt alternativ, men vi skulle gjerne hatt litt mer informasjon om selve produktet. Da hadde det vært mye enklere å vurdere det enkeltvis, for så å vurdere det mot de andre produktene i testen.

Her er det imidlertid slik at det er mye informasjon som mangler helt fra begynnelsen. Derfor er det ikke mulig for oss å si noe annet enn at dette ser ut til å være et godt produkt. Og dette er basert på den lille informasjonen vi faktisk har fått oppgitt.

Ecovac Deebot T8 AIVI

Ecovac Deebot T8 AIVI test

Deebot T8 AIVI er en robotstøvsuger produsert av Ecovac. Hvilket materiale støvsugeren er laget av, samt produktets dimensjoner er ukjente. Det samme gjelder for informasjonen vedrørende robotstøvsugerens effekt, vekt og hvor vidt det inkluderer en vanntank.

Produktbeskrivelse

Denne robotstøvsugeren kommer imidlertid med en beholder, og den rommer 0,42 liter. En så romslig beholder kommer godt med når du skal rengjøre. Med en beholder som er så stor trenger du kanskje ikke å tømme den mellom hver eneste rengjøring. Og det er jo praktisk!

I tillegg til at du får en romslig beholder med på kjøpet, så får du en diskre støvsuger. Den har nemlig et lydnivå på 67 dB (A). Det er en kombinasjon av lydnivået og støvsugerens størrelse som gjør det til et diskre apparat. Men 67 dB (A) er ikke det laveste vi har sett.

Med lydnivået på 67 dB (A) kan robotstøvsugeren fra Ecovac gå i hele 175 minutter. Det betyr at denne støvsugeren kan hjelpe deg med å gjøre rent i nesten tre hele timer! Og det er et særdeles godt intervall!

Fordeler:

 • I og med at det mangler en del informasjon om Deebot T8 AIVI fra Ecovac, så er det ikke veldig mye vi kan si om dette produktet. Det er ingen indikasjon på at dette er et dårlig produkt, men produktinformasjonen er for mangelfull til at vi kan slå fast noe som helst.
 • Men det kan sies at Deboot T8 AIVI fremstår som et godt alternativ, om det viktigste for deg er at den jobber relativt lavt. I tillegg har denne robotstøvsugeren en driftstid på så mye som 175 minutter, noe som kommer godt med når du virkelig trenger å gjøre rent.
 • Det kan også nevnes at det følger med en beholder som rommer 0,42 liter. Med andre ord så er dette en nokså romslig beholder, og det er jo ganske positivt.
Ulemper:
 • Når det gjelder Deebot T8 AIVI fra Ecovac, så foreligger det svært mangelfull informasjon. Vi får ingen informasjon vedrørende hva støvsugeren er laget av, hvor stort det er, hvor stor effekt det har, hvor tungt produktet er eller om det følger med en vanntank eller ikke.
 • Denne robotstøvsugeren markedsføres også med at den har en moppfunksjon og at det følger med en app, men det foreligger ingen informasjon om disse funksjonene heller.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ecovac
Lydnivå 67 dB (A)
Driftstid 175 minutter
Beholder 0,42 L

Resultat

Førsteinntrykket av Deebot T8 AIVI er bra, men Ecovac klarer ikke å oppfylle forventningene vi har til produktet helt. Vi tror dog ikke det er et dårlig produkt, men den mangelfulle informasjonen gjør at det ikke når helt opp likevel.

I den korte produktbeskrivelsen vi får av Deebot T8 AIVI får vi et inntrykk av at dette er et like godt produkt som de andre støvsugerne i denne testen, deriblant gjennom støvsugerens tilsynelatende moppefunksjon og app, men det nevnes ikke mer enn det.

Det vi imidlertid får oppgitt om dette produktet får oss til å tenke at dette er et godt alternativ for deg som ikke er så opptatt av alle mulige finesser!

Miele Scout RX2 SLQL0

Miele Scout RX2 SLQL0 test

Miele Scout RX2 SLQL0 er en robotstøvsuger fra leverandøren Miele. Det betyr at det er Miele som står bak denne produksjonen, og det alene sørger for at vi har et relativt godt førsteinntrykk av dette produktet. Miele pleier nemlig å levere kvalitetsprodukter.

Produktbeskrivelse

Når det imidlertid gjelder produktinformasjonen, så er det litt det samme tilfellet her som vi så med Deebot T8 AIVI ovenfor. Det er særdeles lite informasjon som oppgis av informasjonen som vi bygger vurderingene i denne testen på.

Det er uvisst hvilket materiale Miele har brukt i produksjonen av Scout RX2 SLQL0. Slik er det også vedrørende produktets dimensjoner og effekt. Her vet vi heller ikke hvor vidt det er en vanntank, eller hvor mye støvsugerens beholder rommer.

Scout RX2 SLQL0 veier 3 kilo, og det har et lydnivå på 64 dB (A). I tillegg har støvsugeren en driftstid på 60 minutter. Det er et relativt lavt intervall, så Scout RX2 SLQL0 fra Miele kommer nok litt til kort der.

Fordeler:

 • Det er Miele som står bak produksjonen av Scout RX2 SLQL0, og Miele er en leverandør som er kjent for å levere gode produkter. Derfor har vi ganske høye forventninger til dette produktet etter å ha tatt en liten titt på det.
 • Informasjonen vedrørende robotstøvsugerens mål er noe mangelfull, men vekten ligger på 3 kilo. Så fremt de resterende målene samsvarer med dette, så fungerer dette som en indikasjon på at Scout RX2 SLQL0 er en kompakt og liten robotstøvsuger.
 • Her kan det også nevnes at robotstøvsugeren fra Miele har et lydnivå på kun 64 dB (A). Det er noe som er litt lavere enn lydnivåene vi har sett hittil i denne produkttesten, og det er veldig positivt for Scout RX2 SLQL0 sin del, siden folk vil ha stillegående apparater i dag.
Ulemper:
 • Vi kommer ikke unna det at informasjonen om Scout RX2 SLQL0 er svært mangelfull. Det foreligger ingen informasjon om verken materiale, dimensjoner, effekt, vanntank eller beholder. Og det er veldig synd, da det gjør vurderingsprosessen ganske vanskelig.
 • I tillegg kan det nevnes at robotstøvsugeren har en driftstid på 60 minutter. Det er blant de laveste driftstidene vi har sett i denne produkttesten, og det er litt upraktisk. I tillegg tar det mer enn dobbelt så lang tid å lade støvsugeren helt opp igjen (150 minutter).
 • Med Scout RX2 SLQL0 følger det med en fjernkontroll i stedet for at du får en app med på kjøpet. En fjernkontroll er litt upraktisk, da det er enklere å miste den enn telefonen. Det forutsetter dog at du har sakene dine på stell!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Miele
Lydnivå 64 dB (A)
Driftstid 60 minutter
Beholder Ukjent

 

Resultat

Scout RX2 SLQL0 er en robotstøvsuger fra Miele. Og selv om førsteinntrykket er godt, så skorter det litt på produktinformasjonen.

I forbindelse med dette produktet oppgis nemlig kun informasjon vedrørende støvsugerens lydnivå, driftstid og vekt. Resten av produktinformasjonen mangler rett og slett, noe som ikke akkurat taler i produktets favør.

Likevel vil vi si at denne robotstøvsugeren er et godt alternativ, hvis du er på jakt etter en mer eller mindre stillegående støvsuger med kort driftstid og lav vekt.

iRobot Roomba 976

iRobot Roomba 976 test

Roomba 976 er en robotstøvsuger fra iRobot. Det foreligger ingen informasjon vedrørende hvilket materiale denne støvsugeren er laget av, men det er en stilren og presentabel sak. Leverandøren iRobot har gått for en kombinasjon av fargene svart og gull.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Denne robotstøvsugeren er 35 cm bred, 35 cm dyp og 9,1 cm høy. Med på kjøpet får du en beholder som rommer 0,6 liter. Og disse målene utgjør en totalvekt på 3,9 kilo. Det betyr at dette er en relativt liten støvsuger som ikke veier altfor mye.

Et annet element som komplimenterer Roomba 976 fra iRobot er apparatets driftstid. For det er hele 75 minutter. I denne produkttesten har vi sett litt av hvert når det gjelder dette, og Roomba 976 ligger midt i mellom på skalaen når det gjelder dette.

Roomba 976 er utstyrt med iAdapt* 2.0-navigasjon, noe som fører til at den kan brukes til å rengjøre hele boligen din. Til og med under sofaer og stoler! Samt at den er utstyrt med hellingssensorer, og den returnerer automatisk til ladestasjonen etter endt oppdrag.

Fordeler:

 • Roomba 976 fra iRobot er en innovativ robotstøvsuger som du kan stole fullt og helt på at kommer til å gjøre jobben sin mens du er borte. I tillegg vil den gjøre det på en god måte, så rengjøring er det minste du trenger å bekymre deg for med Roomba 976 i hus.
 • Med mål på 35 x 35 x 9,1 cm og en totalvekt på 3,9 kilo får vi et inntrykk av Roomba 976 er en robotstøvsuger som ikke vil gå i veien for deg, om det så skulle være nødvendig å bruke den mens du er til stedet. Robotstøvsugerens størrelse er altså svært praktisk!
 • I tillegg følger det med en beholder på 0,6 liter. Det kommer godt med når Roomba 976 skal rengjøre på dine vegne. I tillegg er dette en støvsuger som vender tilbake til ladestasjonen automatisk når den er ferdig med oppdraget uansett hvor i boligen din det befinner seg.
 • Roomba 976 er også utstyrt med hellingssensorer, som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at robotstøvsugeren din skal falle ned trappa og bli ødelagt. iRobot har tenkt på dette og sørget for å integrere funksjoner som sørger for at det ikke skal skje.
Ulemper:
 • Roomba 976 gjør et bedre inntrykk av flere av de andre produktene vi har sett på denne testen. Men likevel er det enkelte elementer vi mangler informasjon om. Det gjelder robotstøvsugerens materiale, effekt, lydnivå og vanntank.
 • Denne robotstøvsugeren har dog en driftstid på 75 minutter. Det er et relativt akseptabelt nivå, selv om det ikke er det mest imponerende vi har sett.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent iRobot
Lydnivå Ukjent
Driftstid 75 minutter
Beholder 0,6 L

Resultat

Roomba 976 er produsert og leveres av iRobot. Denne robotstøvsugeren er utviklet for å kunne rengjøre i både store og små rom, uansett hvordan romløsningen på de aktuelle rommene er. Den kan til og med rengjøre under sofaen din. Hvor kult er ikke det?

iRobot har integrert en rekke funksjoner i Roomba 976, deriblant en hellingssensor. Det er et element som gjør det enda mer praktisk, særlig om du bor i en bolig med trapper. Da vil hellingssensoren forhindre at robotstøvsugeren faller ned trappen. Og det er veldig praktisk!

Selv om det mangler noe informasjon, så er det ingen tvil i at Roomba 976 fra iRobot er et godt valg når det kommer til robotstøvsugere!

Neato Botvac Connected D7

Neato Botvac Connected D7 test

Botvac Connected D7 er en robotstøvsuger produsert av Neato. Denne robotstøvsugeren er 33,6 cm bred, 10 cm dyp og 31,9 cm høy. Det følger også med en beholder som rommer 0,7 liter. Disse elementene utgjør en totalvekt på 3,4 kilo.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Det foreligger ingen informasjon om produktets materiale, effekt eller hvor vidt det følger med en vanntank. Når det gjelder sistnevnte, så er dette som regel en indikasjon på at det ikke gjør det. Så Botvac Connected D7 er en robotstøvsuger som kun driver med støvsuging.

Denne robotstøvsugeren har en driftstid på 120 minutter. Det betyr at den vil takle en rengjøringsprosess på to timer uten noen problemer. I tillegg er den utstyrt med en turbo-funksjon, noe som gjør at det ikke er sikkert at den trenger så mye som to hele timer.

Botvac Connected D7 er utstyrt med en LaserSmart teknologi, noe som gjør at den finner ut hvordan den skal rengjøre selv. I tillegg kan du programmere inn hvor du ikke ønsker at den skal rengjøre i det hele tatt.

Fordeler:

 • Botvac Connected D7 er en robotstøvsuger som vil være svært effektiv. Med en mulig driftstid på 120 minutter og en turbo-funksjon, så vil det å rengjøre raskt og effektivt ikke være et problem for denne støvsugeren i det hele tatt.
 • Med denne robotstøvsugeren følger det med en beholder på 0,7 liter, noe som kommer godt med under hver eneste rengjøringsprosess. Du trenger nemlig ikke å bekymre deg for at støvsugeren skal stoppe midt under rengjøringen fordi beholderen er full.
 • Til tross for at Botvac Connected D7 fremstår som en litt større robotstøvsuger, så synes vi at Neato har klart å balansere dette på en fin måte. Denne støvsugeren er mye høyere enn de vi har sett hittil, men likevel veier den ikke mer enn 3,4 kilo.
 • Dette er også en robotstøvsuger som er svært tilpasningsdyktig, i og med at den har lasernavigasjon. I tillegg kan du fortelle den hvor den ikke skal kjøre, eller hvor den skal gjøre det, og den vil gjøre akkurat det den får beskjed om noen problemer.
Ulemper:
 • Det er relativt lite vi kan sette fingeren på i forbindelse med Botvac Connected D7. Her er det bare informasjon om produktets materiale og effekt som mangler.
 • I tillegg nevnes det ikke noe om at robotstøvsugeren har en medfølgende vanntank. I og med at den ikke nevnes, så regner vi med at det ikke følger med en slik tank.
 • Her kan det også nevnes at Botvac Connected D7 har et lydnivå på 69 dB (A), noe som egentlig er ganske høyt.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Neato
Lydnivå 69 dB (A)
Driftstid 120 minutter
Beholder 0,7 L

Resultat

Robotstøvsugeren Botvac Connected D7 er et godt alternativ for deg som er på jakt etter en tradisjonell robotstøvsuger.

I tillegg vil det være en fordel om du har et annet sted å oppbevare den enn under sofaen. For det er nemlig ikke sikkert at den får plass der, i og med at den er nesten 20 centimeter høyere enn de andre støvsugerne vi har sett i denne testen.

Dreame D9

Dreame D9 test

Dreame D9 er en robotstøvsuger laget av Dreame. Denne robotstøvsugeren er produsert av et ukjent materiale. Vi får heller ingen informasjon vedrørende produktets dimensjoner, vekt eller effekt.

Produktbeskrivelse  

Om du kjøper denne robotstøvsugeren fra Dreame, så får du en vanntank på 0,27 liter og en beholder på 0,57 liter med på kjøpet. Dette er beholdere som kommer godt med når robotstøvsugeren gjør rent hjemme hos deg – opp mot til 150 minutter om gangen.

Dreame D9 har et lydnivå på 65 dB (A), og det er langt ifra et dårlig utgangspunkt. I praksis betyr det at dette er en robotstøvsuger som gjør støvsuger og mopper uten at den lager altfor mye støy underveis i prosessen.

Også denne robotstøvsugeren er utstyrt med lasernavigasjon, men på dette apparatet er det av merket Lidar. Og denne lasernavigasjonen sørger for at Dreame D9 gjør seg kjent med romløsningen din og lager sitt eget kart sånn at den ikke dunker borti møbler og lignende.

Fordeler:

 • Om du velger å investere i Dreame D9 fra Dreame, så får du ikke bare en robotstøvsuger som tar seg av støvsugingen for deg. Du får også et apparat som har en egen moppefunksjon, så her vil du få slått to fluer i ett smekk.
 • Med Dreame D9 følger det med en vanntank på 0,27 liter og en beholder på 0,57 liter. Det er vanntanken som sørger for at robotstøvsugeren også kan brukes til mopping. Og det er naturligvis veldig praktisk.
 • Her kan det også nevnes at robotstøvsugeren fra Dreame har en driftstid på 150 minutter. Det betyr at Dreame D9 kan hjelpe deg med den fullstendige rengjøringen i 2,5 timer. Og takket være Lidar-laserfunksjonen så vil det være uten at den kommer bort i møblene dine.
 • Dreame D9 har et lydnivå på 65 dB (A). Dette lydnivået er blant de laveste nivåene vi har sett i denne produkttesten, og det er naturligvis veldig positivt. Denne robotstøvsugeren er med andre ord et støysvakt apparat, så du vil nesten ikke legge merke til den en gang.
Ulemper:
 • Blant den manglende informasjonen vedrørende Dreame D9, er det særlig produktmålene og vekten vi savner. Dette er relativt elementær informasjon når vi skal vurdere produktene i denne produkttesten opp mot hverandre.
 • I tillegg til mangelfull informasjon om mål og vekt, så mangler det også informasjon om produktets materiale og effekt.
 • Her kan vi også nevnes størrelsen på vanntanken som følger med produktet. Selv om det ikke er uvanlig at vanntanken er noe mindre enn beholderen som også følger med, så er det en relativt liten vanntank dette er snakk om.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Dreame
Lydnivå 65 dB (A)
Driftstid 150 minutter
Beholder 0,57 L

Resultat

Dreame D9 er en tradisjonell robotstøvsuger med noen smarte tilleggsfunksjoner. Dette er nemlig en støvsuger som kan brukes til både støvsuging og mopping, siden det følger med en vanlig beholder og en vanntank.

Med unntak av lydnivå (på 65 dB (A) og driftstid (på 150 minutter), så mangler det litt grunnleggende informasjon om produktet. Dermed er det litt vanskelig å skulle ta dra en konklusjon på samme måte som med de andre produktene i denne testen.

Electrolux PI92-4ANM

Electrolux PI92-4ANM test

Electrolux PI92-4ANM er en robotstøvsuger fra Electrolux. Den er 31,5 cm bred, 31,5 cm dyp og 8,5 cm høy. Med en beholder på 0,7, så utgjør dette en totalvekt på 3,47 kilo. Det er imidlertid ukjent hvilket materiale dette produktet er laget av.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Det foreligger heller ingen informasjon om hvor vidt produktet inkluderer en vanntank. Derfor antar vi at den ikke gjør det, og det forteller oss at Electrolux PI92-4ANM er en tradisjonell robotstøvsuger. Intet mer, intet mindre!

Designmessig er Electrolux PI92-4ANM en stilren robotstøvsuger. I tillegg er den unik i formen, noe som gjør at den egner seg godt til rengjøring på områder med kriker og kroker. Du trenger heller ikke å fjerne noe fra gulvet, da støvsugeren navigerer seg bort fra dette.

Med på kjøpet av Electrolux PI92-4ANM får du en app som heter PUREi. Dette er en app som du kan bruke til å styre robotstøvsugeren til å gjøre det du vil akkurat når du vil at den skal gjøre det. Her kan du også fortelle den hvor du vil at den ikke skal gå.

Fordeler:

 • Electrolux PI92-4ANM er en unik robotstøvsuger. Hovedårsaken til det er utelukkende på grunn av støvsugerens form, da den er spesiallaget for å fungere godt i hjørner, langs veggene og lignende steder. Lasernavigasjonen komplimenterer dette på en god måte.
 • Til tross for dette så havner denne robotstøvsugeren innen kategorien med tradisjonelle robotstøvsugere, noe som gjør at det vil være enkelt å lære seg med denne. Enda enklere blir det da det følger med en egen app til denne støvsugeren.
 • Med på kjøpet får du også en beholder. Den rommer hele 0,7 liter, noe som gjør dette til en veldig romslig beholder. En beholder som dette kommer alltid godt med, enten det er du eller robotstøvsugeren din som står for rengjøringen.
 • Det er også svært praktisk at det følger med en egen app, for da får du som forbruker ha en liten finger med i spillet. Dette til tross for at du har delegert hovedansvaret for oppgaven til et nymoderne apparat.
Ulemper:
 • Electrolux PI92-4ANM fremstår som et godt apparat, men det er noen informasjonshull her og der. Det er imidlertid viktig å understreke at dette ikke er selve apparatets feil.
 • Når det gjelder denne robotstøvsugeren så mangler vi informasjon om hvilket materiale Electrolux har valgt å lage det av, samt informasjon om apparatets effekt.
 • Det kan også nevnes at det ikke følger med en vanntank med dette produktet. Dermed er dette en tradisjonell robotstøvsuger, men det er naturligvis ikke noe negativt med dette i det hele tatt!
 • Electrolux PI92-4ANM har et lydnivå på 75 dB (A), og det er veldig høyt i og med at det normale nivået ligger på mellom 60 og 80 dB (A). Det er innafor, men det er alt annet enn en stillegående støvsuger.
 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Electrolux
Lydnivå 75 dB (A)
Driftstid 60 minutter
Beholder 0,7 L

Resultat

Electrolux PI92-4ANM er en tradisjonell robotstøvsuger. Og det er ingen tvil om at dette er et produkt som vil oppfylle forventningene som stilles til den. Robotstøvsugeren har mange kule funksjoner som bidrar til å få jobben gjort, men det er også der det stopper.

Taurus Homeland Laser

Taurus Homeland Laser test

Taurus Homeland Laser er en robotstøvsuger av merket Taurus. Vi vet heller ikke her hvilket materiale apparatet er laget av. I tillegg til dette så er ganske mye annen informasjon som mangler, faktisk alle spesifikasjonene bortsett fra høyden og produktets driftstid.

Produktbeskrivelse

Dette er en robotstøvsuger som det er litt utfordrende å gjøre seg opp et inntrykk av. Hovedgrunnen til det er at det rett og slett mangler så mye informasjon, men vi skal prøve å gjøre det beste vi kan med utgangspunkt i det vi har fått oppgitt.

Taurus Homeland Laser er en robotstøvsuger som er 7,6 centimeter høy. Informasjon om de resterende dimensjonene uteblir. Det gjør også informasjon rundt robotstøvsugerens totalvekt. Men produktets høyde gjør dette til et godt valg for å få rengjort flere steder.

Vi vet imidlertid at dette er et apparat med en driftstid på 120 minutter. Det er hele 2 timer med rengjøring, og som de fleste vet så tar en effektiv rengjøringsprosess mye mindre tid enn 2 timer. Det er noe ElegantLaser-teknologien til Taurus Homeland Laser vil sørge for!

Fordeler:

 • Som produkt fremstår Taurus Homeland Laser som en mer eller mindre tradisjonell robotstøvsuger. Det er med andre ord ingen elementer ved dette produktet som får det til å skille seg nevneverdig ut.
 • Ifølge markedsføring av produktet, så kan Taurus Homeland Laser brukes til både støvsuging og mopping. Men det foreligger dog ingen informasjon som utdyper dette i produktbeskrivelsen. Dermed er det vanskelig å slå fast om dette stemmer eller ikke.
 • Det vi imidlertid vet er at denne robotstøvsugeren er utstyrt med ElegantLaser-teknologi. Og denne teknologien sørger for at Taurus Homeland Laser er et produkt som du enkelt kan overlate til seg selv. I kombinasjon med Hi-Tech-navigasjonen vet den hvor den skal og ikke.
 • I tillegg til ElegentLaser-teknologi og Hi-Tech-navigasjon, så får du tilgang på 10 forskjellige rengjøringsmoduler. Det betyr at du kan velge hvilken modul du vil bruke. I tillegg kan dette kontrolles via både Alexa Assistent og Google Assistent.
Ulemper:
 • Taurus Homeland Laser er en robotstøvsuger med gode forutsetninger for å gjøre det godt i denne produkttesten. Men det er den langt ifra den eneste om å ha.
 • I likhet med flere av denne testens produkter, så mangler det en del spesifikasjoner om dette apparatet. Og det er alltid like upraktisk. Her gjelder det produktspesifikasjoner som materiale, effekt, lydnivå, vekt, vanntank og beholder.
 • Her er det særlig informasjon om lydnivå, vanntank og beholder vi savner. I tillegg til fullstendig informasjon vedrørende produktets dimensjoner. Selv om det står et par setninger om det i produktbeskrivelsen, så er dette ikke nok til å dra en konklusjon.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Taurus
Lydnivå Ukjent
Driftstid 120 minutter
Beholder Ukjent

 

Resultat

Taurus Homeland Laser er en robotstøvsuger som uten tvil vil gjøre det du bør den om å gjøre. Dette kan du til og med gjøre ved hjelp av stemmebaserte assistenter som Alexa Assistent og Google Assistent. Det er både praktisk og kult, om du interesserer deg for sånt!

Denne robotstøvsugeren er en veldig lav variant, da den kun er 7,6 centimeter høy. Det kommer godt med, om du for eksempel trenger å støvsuge under sofaen og du ikke har lyst til å løfte den opp eller flytte den!

ILIFE V55s Pro

ILIFE V55s Pro test

ILIFE V55s Pro er en robotstøvsuger av merket ILIFE. Det er uvisst hvilket materiale ILIFE har brukt til å lage dette produktet, men i det store bildet så er dette kun en dråpe i havet. Denne robotstøvsugeren har mål på 33 x 33 x 7,6 centimeter.

Produktbeskrivelse

ILIFE er en leverandør som markedsfører seg selv med følgende setning: «Fokuser på de riktige tingene i livet». Ifølge ILIFE så dreier «de riktige tingene i livet» seg om at du skal slippe å støvsuge, barna ikke skal forstyrres eller livsledsageren din ikke skal plages.

Med en effekt på 24 watt så er i hvert fall en ting helt sikkert, og det er det at det ovenfornevnte ikke vil være et problem. I tillegg kan denne robotstøvsugeren brukes til å støvsuge både tørt og vått, noe som alltid er veldig praktisk.

Med på dette kjøpet vil du få en vanntank og en beholder på 0,5 liter. Størrelsen på førstnevnte er imidlertid ukjent. Men det forteller oss i hvert fall at den kan brukes til å moppe gulvet. I tillegg har den en anti-floke-funksjon, noe som også kommer godt med.

Fordeler:

 • Størrelsen på ILIFE V55s Pro forteller oss at dette er en kompakt støvsuger. Når vi omtaler et produkt som kompakt, så innebærer dette blant annet det ikke er et høyt produkt. Denne robotstøvsugeren er nemlig kun 7,6 centimeter.
 • Det foreligger ingen informasjon om robotstøvsugerens lydnivå, men valg av markedsføring gir oss en indikasjon på at det ikke er så høyt uansett. Lydnivået skal være relativt lavt for å ikke plage de som befinner seg i samme rom. Og hvis de har klart det, så er det bare positivt.
 • Med ILIFE V55s Pro får du også en beholder og en vanntank. Det er imidlertid noe som er litt kjipt vedrørende sistnevnte, men det kommer vi tilbake til nedenfor.
 • Her kan det også nevnes at robotstøvsugeren er utstyrt med en anti-floke-funksjon. Fra tradisjonelle støvsugere er du kanskje vant med at rotet floker seg sammen på enden. Men dette er altså noe du slipper på ILIFE V55s Pro. På denne støvsugeren blir det ingen floker!
Ulemper:
 • Det mangler noe informasjon om ILIFE V55s Pro, men det er ikke veldig mye. Kun spesifikasjoner som materiale, lydnivå og vekt. Blant disse spesifikasjonene er det nok informasjon om lydnivået vi helst skulle hatt.
 • Den største ulempen med denne robotstøvsugeren er uansett det ikke foreligger noen informasjon om den medfølgende vanntanken. Vi vet at det følger med en vanntank, men ikke hvor stor den er. Det er informasjon vi mer enn gjerne skulle hatt!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent ILIFE
Lydnivå Ukjent
Driftstid 120 minutter
Beholder 0,5 L

Resultat

ILIFE V55s Pro faller raskt under kategorien over «tradisjonelle robotstøvsugere». Men det betyr ikke at den kun er en tradisjonell robotstøvsuger.

I tillegg til å utføre oppgavene sine, så har den også en rekke funksjoner som gjør den enda mer brukervennlig. Et godt eksempel her vil være anti-floke-funksjonen som er integrert i apparatet. Du slipper med andre ord å bekymre deg for å måtte nøste opp i floker underveis!

Eufy RoboVac L70

Eufy RoboVac L70 test

Eufy RoboVac L70 er en robotstøvsuger av merket Eufy. Det er uvisst hvilket materiale produsenten har benyttet for å lage dette produktet. Vi får heller ikke oppgitt noen informasjon vedrørende produktets dimensjoner eller totalvekt.

Produktbeskrivelse

Denne robotstøvsugeren har en ukjent effekt, men med et lydnivå på 57 dB (A) danner vi oss et bilde om at dette er en god støvsuger likevel. 57 dB (A) er lavere enn lydnivået for de fleste støvsugere, så det er utelukkende positivt.

Med på kjøpet av Eufy RoboVac L70 får du en beholder som rommer 0,45 liter. Men det er ikke det eneste som følger med. Dette er en robotstøvsuger med både internettilkobling og app-støtte. I tillegg kan du enkelt styre den via Amazon Alexa og Google Assistant.

Med denne robotstøvsugeren kan du også lage et virtuelt kart over boligen din. Du får tilgang til kartet gjennom appen, og så kan du programmere inn akkurat hvor du ønsker at det skal rengjøres. Og så vil Eufy RoboVac L70 gjøre det i opptil 150 minutter hvis det trengs.

Fordeler:

 • Det er ingen tvil i at Eufy RoboVac L70 vil være et godt valg, særlig om du er på jakt etter en robotstøvsuger med mange nymoderne funksjoner. For dette er denne robotstøvsugeren proppfull av.
 • Eufy RoboVac L70 kan enkelt kobles til internettet hjemme hos deg. Deretter kan den kobles opp mot en stemmestyrt assistent som du kan bruke til å gi den beskjed om hva som skal gjøres og hvor. Rengjøring slik vi kjenner det i dag blir faktisk ikke enklere enn dette!
 • Vi ønsker også å trekke frem robotstøvsugeren sitt lave lydnivå. For det er så lavt som 57 dB (A). Et lydnivå mellom 60 og 80 dB (A) på en tradisjonell støvsuger er helt vanlig, så det betyr at dette er en støvsuger som du mer eller mindre ikke kommer til å merke i det hele tatt.
 • I tillegg kan det nevnes at Eufy imponerer med å ha laget en støvsuger med en suveren driftstid. Denne robotstøvsugeren har nemlig en driftstid på hele 150 minutter. I praksis kan den rengjøre i 2,5 time, noe som kommer godt med om det er i forbindelse med et selskap.
Ulemper:
 • Selv om Eufy RoboVac L30 gjør en relativt fin figur i denne produkttesten, så er det likevel litt kjipt at det mangler litt informasjon vedrørende produktet.
 • Det mangler informasjon om hvilket materiale robotstøvsugeren er laget av, samt mål, vekt og effekt.
 • Det oppgis heller ikke hvor vidt produktet inkluderer en vanntank eller ikke. Vi antar derimot at det ikke gjør det, siden det ikke foreligger noen informasjon som tilsier noe annet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Eufy
Driftstid 150 minutter
Lydnivå 57 dB (A)
Beholder 0,45 L

Resultat

Eufy RoboVac L30 havner midt i mellom to kategorier i denne produkttesten. Her har produsenten rett og slett kombinert de gode elementene til en tradisjonell robotstøvsuger med elementene fra en moderne robotstøvsuger. Og det er en fantastisk kombinasjon!

Men med en lang driftstid, et imponerende lavt lydnivå og en romslig beholder, er det ingen tvil om at denne robotstøvsugeren vil være verdt investeringen.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop test

Mi Robot Vacuum Mop er en robotstøvsuger produsert av Xiaomi. Denne robotstøvsugeren er laget av et ukjent materiale. Det foreligger heller ingen informasjon om produktets dimensjoner og vekt. Og det er alltid like synd når det skjer.

Produktbeskrivelse

Informasjon om effekt og driftstid uteblir også. Men vi får oppgitt at Mi Robot Vacuum Mop har et lydnivå på 58 dB (A). I tillegg kan vi lese oss til at denne robotstøvsugeren er en to-i-ett-løsning, ettersom den kan brukes til både støvsuging og mopping.

Dermed er dette en robotstøvsuger som inkluderer både en vanntank og en støvbeholder. Vanntanken rommer 0,2 liter, mens beholderen er litt større. Beholderen rommer hele 0,55 liter. Begge deler kommer godt med når det skal rengjøres hjemme hos deg.

Med på kjøpet følger det med en app som du kan bruke til å styre robotstøvsugeren. Denne appen kalles Mi Home. Appen gir deg også muligheten til å sette opp virtuelle vegger, slik at Mi Robot Vacuum Mop vet hvor den ikke skal rengjøre. Det er veldig praktisk!

Fordeler:

 • Mi Robot Vacuum Mop er en robotstøvsuger som kan brukes til å utføre to forskjellige prosesser samtidig. Denne robotstøvsugeren kan nemlig brukes til både å støvsuge og å moppe gulvet. Når vi snakker om mopping, så mener vi naturligvis det å vaske det.
 • Xiaomi imponerer med et produkt som har et veldig lavt lydnivå. Med et lydnivå som er så lavt som 58 dB (A), altså under det nivået som er vanlig for tradisjonelle støvsugere, så er Mi Robot Vacuum Mop en mer eller mindre stillegående robotstøvsuger.
 • Ettersom Mi Robot Vacuum Mop er en to-i-én-løsning så består apparatet av både vanntank og støvbeholder. Disse rommer henholdsvis 0,2 og 0,55 liter, noe som er veldig positivt for prosessene som det vil være aktuelt å utføre med denne robotstøvsugeren i spissen.
 • Med på kjøpet av denne robotstøvsugeren får du også en app som du kan bruke til å gi støvsugeren kommandoer. Appen kan brukes til å fortelle støvsugeren hva den skal gjøre, og hva den ikke skal gjøre. Og begge deler er mye kulere enn å gjøre det selv!
Ulemper:
 • Mi Robot Vacuum Mop er ikke en robotstøvsuger som skiller seg veldig ut i negativ forstand. Men det betyr ikke at dette er et felt som blir stående tomt, for det er uten tvil et par ting vi kan nevne.
 • For eksempel så kan vi nevne at det er mye elementær informasjon som mangler vedrørende Mi Robot Vacuum Mop. Det eneste vi får oppgitt her er produktets lydnivå og størrelsen på vanntanken og støvbeholderen.
 • En fullstendig oversikt over spesifikasjonene vi baserer denne vurderingen på kan du se nedenfor. Bortsett fra de tre faktorene vi nevnte ovenfor, så er alt annet ukjent for oss. Og det er naturligvis veldig upraktisk.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Xiaomi
  Lydnivå 58 dB (A)
  Driftstid Ukjent
  Pose 0,55 L

  Resultat

  Til tross for den manglende informasjonen, så har vi mye positivt å si om Mi Robot Vacuum Mop. Det er en robotstøvsuger som både støvsuger og mopper gulvet, og den kan styres via en app. Hvor kult er ikke det?

  I tillegg er dette et godt valg om du er på jakt etter en robotstøvsuger som du nesten ikke kan høre en gang. Mi Robot Vacuum Mop har nemlig et lydnivå på kun 58 dB (A).

  Zaco V5s Pro

  Zaco V5s Pro test

  Zaco V5s Pro er en robotstøvsuger produsert av Zaco. Det er uvisst hvilket materiale Zaco har brukt for å produsere dette produktet, og det oppgis heller ikke noen informasjon vedrørende dimensjonene. Men produktet veier 2,24 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Dette er en robotstøvsuger med en effekt på 22 watt. Det komplimenteres også av et lydnivå på 50 dB (A). Disse to elementene forteller oss at det ikke er snakk om en veldig kraftig støvsuger, men det er likevel ingen tvil om at den vil få jobben gjort.

  Zaco V5s Pro har en driftstid på 120 minutter. Det betyr at den kan støvsuge i opp til 2 timer om gangen, noe som er svært praktisk hvis det skulle vise seg å være nødvendig. Dette er en robotstøvsuger uten vanntank, noe som betyr at den ikke kan brukes til mopping av gulv.

  Med Zaco V5s Pro følger det med en kontroll som du kan bruke til å styre støvsugeren. Når det ikke er mulig å styre den med en app, så er dette det nest beste. Praktisk er det uansett, siden du slipper å bøye deg ned for å trykke på en knapp eller to på selve støvsugeren!

  Fordeler:

  • Zaco V5s Pro er en liten og lett robotstøvsuger. Selv om vi ikke får oppgitt noen informasjon om produktets dimensjoner, så vet vi at det veier totalt 2,24 kilo. I dette tilfellet så fungerer det som en indikasjon på at det ikke vil være vanskelig å håndtere den med tanke på vekten.
  • Det kan også nevnes at denne robotstøvsugeren har en effekt på 22 watt og et lydnivå på 50 dB (A). Derfor er ikke dette støvsugeren for deg dersom du er på jakt etter en støvsuger som er så kraftig at det er vanskelig å tro at det er sant. Men det er ikke denne. Men stille er den!
  • Med en støvbeholder på 0,3 liter og null vanntank, så betyr det at dette er en robotstøvsuger som kun kan brukes til støvsuging. Og det er naturligvis ikke noe negativt med det! I tillegg har Zaco V5s Pro en driftstid på 120 minutter.
  • I produktpakken til Zaco V5s Pro vil du finne en fjernkontroll, som du kan bruke til å styre robotstøvsugeren din på en veldig enkel måte.
  Ulemper:
  • Foruten manglende informasjon om produktets materiale og dimensjoner, så er det ikke noen ting vi har å utsette på Zaco V5s Pro.
  • Det kan imidlertid nevnes at dette er den svakeste robotstøvsugeren (mtp. effekt) i denne produkttesten.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Zaco
  Lydnivå 50 dB (A)
  Driftstid 120 minutter
  Beholder 0,3 L

  Resultat

  Zaco V5s Pro er et godt valg for deg som ikke er helt trygg på de moderne robotstøvsugerne som styres via en app enda. Denne robotstøvsugeren kan du nemlig styre via en fjernkontroll som du får med på kjøpet.

  Denne robotstøvsugeren kan også berømmes for sin lange driftstid, til tross for at effekten er ganske lav. Men det fører til et lavt nivå, og det er selvsagt bare positivt!

  Severin Chill

  Severin Chill test

  Severin Chill er en robotstøvsuger produsert av Severin. Det oppgis ingen informasjon rundt hvilket materiale som har blitt brukt i produksjonen, hvilke dimensjoner eller effekt dette spesifikke produktet har. Som alltid er dette ganske upraktisk. Støvsugeren veier 1,5 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Dette er en robotstøvsuger med et lydnivå på 65 dB (A). Sammenlignet med resten av produktene i denne testen, så er dette et ganske normalt nivå. Samtidig er det ikke denne robotstøvsugeren som skiller seg mest ut med tanke på lyd.

  Severin Chill har en driftstid på 90 minutter. Du kan altså støvsuge i nesten 1,5 timer. Det er nok heller sjelden at det er nødvendig å gjøre det så lenge, men det er praktisk å ha muligheten. Støvet samles i en beholder som rommer 0,35 kilo.

  Med Severin Chill på laget, så kan du gjøre akkurat det støvsugeren hinter om. Du kan chille med bena høyt hevet, mens robotstøvsugeren tar seg av resten. Her trenger du heller ikke å bekymre deg for at det ikke skal bli støvsugd under sofaen, for Severin Chill fikser dette også!

  Fordeler:

  • Severin Chill er en kompakt robotstøvsuger. Den vil gjennomføre enhver oppgave som du setter den til uten noen problemer overhodet. Og det er uten vil veldig praktisk! Vi vet ikke eksakt hvilke mål robotstøvsugeren har, men den veier 1,5 kilo. Og det er jo kjempelett!
  • Det foreligger ingen informasjon vedrørende støvsugerens effekt, men den har et lydnivå på 65 dB (A). Selv om dette ikke er det laveste nivået vi har sett i denne testen, så er dette langt ifra dårlig. Med et lydnivå på 65 dB (A) er den mer eller mindre stillegående.
  • Denne robotstøvsugeren har en driftstid på 90 minutter. Heller ikke dette er det lengste intervallet vi har sett i denne testen, men det kommer godt med i forbindelse med rengjøring. En fullverdig rengjøring på 1,5 timer er langt ifra umulig!
  • Produsenten ønsker å gjøre rengjøring så enkel som mulig. Og resultatet av dette ønsket ble Severin Chill, og som produktnavnet tilsier så er det bare å chille i vei mens robotstøvsugeren durer i vei under sofaen du ligger i. Det er ganske kult, ikke sant?
  Ulemper:
 • Severin Chill er en robotstøvsuger som gjør en relativt grei figur i denne produkttesten. Men denne figuren kunne vært enda bedre, hvis vi hadde fått mer informasjon om robotstøvsugeren.
 • Hvilket materiale er Severin Chill laget av, og hvor stort er egentlig denne robotstøvsugeren? Det er mer eller mindre umulig å se det med kun et produktbilde som utgangspunkt, så det er litt kjipt at det ikke oppgis i produktbeskrivelsen eller noen andre steder.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Severin
  Lydnivå 65 dB (A)
  Driftstid 90 minutter
  Beholder 0,35 L

   

  Resultat

  Severin Chill er en robotstøvsuger med et morsomt navn, som henviser til at den eier bare skal slappe helt av og ikke bekymre seg for noen ting. I hvert fall når det gjelder det å støvsuge.

  Det er en del elementær informasjon vi savner her, men vi prøver å gjøre det vi kan med utgangspunkt i det lille vi har. Og med det som utgangspunkt, så gjør Severin Chill en helt grei figur. Derfor vil vi si at det er et godt valg likevel, hvis du ikke vil ha noe altfor avansert.

  Proficare PC-BSR 3043

  Proficare PC-BSR 3043 test

  Proficare PC-BSR 3043 er en robotstøvsuger som er produsert av Proficare. Det er uvisst hvilket materiale støvsugeren er laget av. Informasjonen vedrørende produktets dimensjoner og effekt er også uvisst. Men vi vet at støvsugeren har en totalvekt på 2,5 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Selv om produktets effekt er ukjent, så vet vi at Proficare PC-BSR 3043 har et lydnivå på 61 dB (A). Dette er gjerne to faktorer som henger sammen, så derfor er det ikke utenkelig at effekten samsvarer med det. Og det forteller oss at dette er et kraftig apparat.

  Denne robotstøvsugeren har en driftstid på 120 minutter. Dermed vil dette være et godt valg om du er utkikk etter en robotstøvsuger som kan holde ut i en lengre periode. I tillegg kan du enkelt stille inn på apparatet hvor lenge du vil at det skal holde på rengjøringen.

  Med på kjøpet av Proficare PC-BSR 3043 får du en fjernkontroll som du kan bruke til å styre støvsugeren. Det kommer godt med om du ikke er helt begeistret for det å styre den via en app som er tilfellet for mange av dagens moderne robotstøvsugere.

  Fordeler:

  • Proficare PC-BSR 3043 har en totalvekt på 2,5 kilo. Det er det nærmeste produktmål vi kommer i dette tilfellet, men det forteller oss i hvert fall at det er et kompakt apparat som det vil være veldig enkelt å ha med å gjøre.
  • Det er også en stor fordel at denne robotstøvsugeren har et relativt lavt lydnivå. Lydnivået til Proficare PC-BSR 3043 er på kun 61 dB (A), og som kjent ligger lydnivået for tradisjonelle støvsugere på mellom 60 og 80 dB (A). Da er 61 dB (A) et veldig fint nivå.
  • Proficare PC-BSR 3043 kan brukes til å rengjøre boligen din i opp til 120 minutter. Det er med andre ord en utholdende støvsuger vi har med å gjøre her. Og det er naturligvis veldig praktisk. Støvsugeren har også en funksjon hvor du kan stille inn lengden på rengjøringen.
  • Det følger med en kontroll til denne robotstøvsuger. Denne kontrollen kan du bruke til å stille inn det som skal stilles inn på robotstøvsugeren. Dette er en mulighet som kommer godt med for forbrukere som ikke er så tekniske eller som kanskje ikke eier en smarttelefon.
  Ulemper:
  • I likhet med flere av de andre produktene vi har sett på i denne testen, så mangler det litt elementær informasjon om Proficare PC-BSR 3043. Men det gjelder ikke på langt nær like mange faktorer som med noen av de andre robotstøvsugerne.
  • Proficare PC-BSR 3043 er laget av et ukjent materiale. Og vi vet heller ikke hvor stort produktet er, eller hvor raskt det er.
  • Det kan også nevnes at dette produktet ikke inkluderer noen vanntank. Og det er noe som forteller oss at dette er en støvsuger som kun kan brukes til å støvsuge. En robotstøvsuger med egen vanntank kan også brukes til å moppe, men det kan altså ikke denne.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Proficare
  Lydnivå 61 dB (A)
  Driftstid 120 minutter
  Beholder 0,4 L

  Resultat

  Proficare PC-BSR 3043 er en robotstøvsuger som uten tvil vil oppfylle forventningene som folk har til det. Selv om det har designet til en moderne robotstøvsuger, så følger det med en kontroll som fører til at Proficare treffer en større målgruppe med dette produktet.

  Det er ingen tvil om at denne robotstøvsugeren vil være et godt valg, siden Proficare imponerer med både lydnivå og driftstid. Førstnevnte er så lavt som 61 dB (A) og sistnevnte er hele 120 minutter!

  Nedis Robotstøvsuger

  Nedis Robotstøvsuger test

  Nedis Robotstøvsuger er en robotstøvsuger produsert av Nedis. Den er laget av ABS, som er en type plastikk. Dermed er denne robotstøvsugeren laget av et slitesterkt materiale, og det er utelukkende positivt.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Dette er en robotstøvsuger som er både liten, lav og lett. I dette tilfellet er det imidlertid slik at vi har informasjon om produktets dimensjoner og vekt som underbygger dette. Nedis Robotstøvsuger er 29 cm bred og dyp, samt at den er 6,5 cm høy. Og den veier 1,75 kilo.

  Det foreligger ingen informasjon vedrørende produktets effekt. Her mangler også informasjon om støvsugerens lydnivå, men produktet har en driftstid på 90 minutter. Det betyr at den kan gjøre rent i 1,5 timer, noe som kommer godt med når det er nødvendig.

  Dette er en tradisjonell robotstøvsuger som kun kan brukes til å støvsuge. Dermed er det ingen vanntank integrert i produktet. Det du derimot finner integrert i støvsugeren er en støvbeholder som rommer 0,3 liter. Her trenger du rett og slett ingen pose!

  Fordeler:

  • Nedis Robotstøvsuger er en robotstøvsuger laget av et solid og kraftig materiale. Denne faktoren alene forteller oss at det vil være verdt å investere i denne robotstøvsugeren. Men fordelene stopper naturligvis ikke der.
  • Med en bredde og dybde på 29 centimeter, samt en høyde på 6,5 centimeter, så vet vi at dette er en kompakt robotstøvsuger. Dette samsvarer også med produktets totalvekt som er på 1,75 kilo. Ikke bare er robotstøvsugeren kompakt, den er veldig lett også!
  • Dette er en robotstøvsuger som kan rengjøre i totalt 90 minutter når den er helt ladet opp. Selv om det ikke er så ofte at det er nødvendig å støvsuge kontinuerlig i 90 minutter, så er det svært praktisk at Nedis har lagt til rette for at noe sånt skal være mulig.
  • Nedis Robotstøvsuger er en støvsuger som det vil være helt ukomplisert å lære seg med. Grunnen til det er at dette er en støvsuger som kun kan brukes til støvsuging. Mangelen på vanntank forteller oss nemlig at dette er en funksjon som denne støvsugeren ikke har.
  Ulemper:
  • I forhold til nivået av manglende informasjon vi har sett med tidligere produkter, så gjør Nedis Robotstøvsuger en særdeles god figur her. Det er så godt som ingen informasjon som mangler.
  • Det oppgis ikke hvor stor effekt eller hvor høyt lydnivå produktet har. Og selv om det hadde vært greit å vite det, så er ikke slik at mangelen på denne informasjonen trekker helhetsinntrykket ned på samme måte som tidligere.
  • Det eneste som eventuelt kan nevnes her, er det at Nedis Robotstøvsugeren ikke har en vanntank og ikke kan brukes til å moppe gulvet. Tenk hvor mye mer praktisk dette produktet hadde vært hvis det hadde vært tilfellet her!
  • Det kan også nevnes at støvbeholder rommer litt lite, men det samsvarer på både produktets dimensjoner og vekt!
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Nedis
  Lydnivå Ukjent
  Driftstid 90 minutter
  Beholder 0,3 L

  Resultat

  Nedis Robotstøvsuger er en kompakt, men slitesterk robotstøvsuger. I tillegg er det liten og lett, så det vil ikke være særlig komplisert å håndtere dette produktet. Det veier tross alt bare 1,75 kilo!

  Denne robotstøvsugeren er en tradisjonell robotstøvsuger som kan brukes i opp til 90 minutter om gangen. I tillegg får du med en støvbeholder som rommer 0,3 liter, så her er det viktig å være påpasselig. Da unngår du at det går tett hele tiden!

  Cleanmate S1000

  Cleanmate S1000 test

  Cleanmate S1000 er en robotstøvsuger produsert av Cleanmate. Det oppgis ikke hvilket materiale Cleanmate har brukt i denne produksjonen. Informasjonen vedrørende produktets dimensjoner er også ganske mangelfull, men vi vet at den er 8,5 cm høy.

  Produktbeskrivelse

  Vi vet ikke hvor stor effekt denne robotstøvsugeren har, men den har et lydnivå på 60 dB (A). Det betyr at Cleanmate S1000 er mer eller mindre stillegående, og det er selvsagt ikke noe annet enn positivt.

  Denne robotstøvsugeren har en driftstid på totalt 120 minutter. Det er hele to timer med rengjøring, og hvis det skulle vise seg å være nødvendig en gang, så er det veldig praktisk. Og enda bedre er det – siden det er en robotstøvsuger så trenger du ikke å gjøre det selv!

  Cleanmate S1000 er utstyrt med flere funksjoner som gjør den svært praktisk. Blant disse funksjonene finner du ultralydssensorer, som robotstøvsugeren bruker til å navigere seg rundt i boligen din. Sensoren gjør at den kan styre unna gjenstander som ligger i veien.

  Fordeler:

  • Også her mangler det noe informasjon om produktet, men i forbindelse med målene så oppgis det i hvert fall at Cleanmate S1000 er 8,5 cm høy. Det er veldig lavt, og kommer godt med når den skal rengjøre under møbler som sofaer, stoler og lignende. Den veier 2,5 kg.
  • Til tross for at denne robotstøvsugeren kan brukes til å rengjøre så godt som over alt, så vil du knapt merke at den er der. Grunnen til det er at lydnivået er så lavt som det er. Det er på bare 60 dB (A), som er det laveste du kan forvente på en tradisjonell støvsuger.
  • Cleanmate S1000 er en robotstøvsuger som har en driftstid på 120 minutter. Så hvis du er på jakt etter en støvsuger som kan hjelpe deg i en lengre periode om gangen, så kan du kanskje avslutte letingen. For da har du garantert funnet det du leter etter i denne støvsugeren!
  • Med Cleanmate S1000 i stallen din trenger du heller ikke å bekymre deg for at du glemte å plukke opp noe som lå på gulvet. Denne robotstøvsugeren er nemlig utstyrt med ultralydssensorer som sørger for at støvsugeren styrer unna disse elementene!
  Ulemper:
 • Når det gjelder spesifiksjoner, så er Cleanmate S1000 et av produktene som gjør den beste figuren i denne produkttesten. Det er nemlig ikke overveldende mye informasjon som mangler. Her mangler det bare informasjon materiale og effekt.
 • I tillegg mangler det informasjon om vanntank, men det forteller oss egentlig det vi trenger å vite om den saken. Cleanmate S1000 har rett og slett ikke en integrert vanntank, og kan ikke brukes til mopping.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Cleanmate
  Lydnivå 60 dB (A)
  Driftstid 120 minutter
  Beholder 0,5 L

  Resultat

  Cleanmate S1000 er en lav robotstøvsuger som enkelt kan rengjøre under møblement som er litt høyere enn denne robotstøvsugeren (dvs. 8,5 cm) . Og det er naturligvis veldig praktisk!

  Så om du er på utkikk etter en robotstøvsuger som kan brukes som lav, så vil Cleanmate S1000 være et godt valg for deg. For Cleanmate imponerer med lave intervaller på både høyde, vekt og lydnivå i forbindelse med Cleanmate S1000.

  Hvis vi kombinerer dette med lang driftstid og en romslig beholder, så får du en uslåelig kombinasjon som vi virkelig kan anbefale!

  Nyttig å vite – tradisjonell versus robotstøvsuger

  Har du noen gang lurt på hva det er som skiller en tradisjonell støvsuger fra en robotstøvsuger? Og hva er det egentlig gjør at robotstøvsugeren har blitt så populær blant folk flest de siste årene? Det skal vi ta en nærmere titt på nedenfor!

  Tradisjonell versus robot

  Hva som er forskjellen mellom disse to støvsugertypene, ligger litt i begrepene. En tradisjonell støvsuger er støvsuger som du drar etter deg når du støvsuger. Den har en lang slange festet til den, og det er ingen som vil stusse over dette apparatet. Det er tradisjonelt!

  En robotstøvsuger kjennetegnes av at den kan være mye mindre enn en tradisjonell støvsuger. Robotstøvsugeren er ganske ofte rund i formen, og den tar mye mindre plass når man sammenligner den med den tradisjonelle støvsugeren.

  Den tradisjonelle støvsugeren er ofte avhengig av strømtilgang for å få den til å fungere. Men det er ikke tilfellet for robotstøvsugeren, da de ofte er batteridrevne og kommer med en egen ladestasjon.

  Hvis du har en tradisjonell støvsuger, så er du nok ikke ukjent med det å rydde den bort igjen etter at du er ferdig med støvsugingen. Heller ikke dette trenger du å bekymre deg for med en robotstøvsuger. Robotstøvsugeren går nemlig tilbake til ladestasjonen på egen hånd!

  Forskjellen mellom tradisjonell støvsuger og robotstøvsuger

  Ovenfor så vi nærmere på de designmessige forskjellene mellom den tradisjonelle støvsugeren og robotstøvsugeren, men hva er det egentlig som gjør at folk ofte velger robotstøvsugeren til fordel for den tradisjonelle støvsugeren?

  Svaret på dette spørsmålet er egentlig ikke så komplisert. Faktisk så er det relativt enkelt. Og vi er ganske sikre på at de fleste er helt enige i dette resonnementet, når de først får høre det. Det er i hvert fall et resonnement som vi kan stille oss bak uten noen problemer!

  Det er ikke bare nysgjerrigheten for robotstøvsugeren og populariteten til produktet som gjør at folk har lyst til å ha dette hjemme. En av grunnen til det er at veldig mange synes at rengjøring er noe av det kjedeligste som finnes. Og hva er en robotstøvsuger gjør?

  En robotstøvsuger tar seg av støvsugingen for deg. Hvis du velger det riktige produktet, så tar det også for seg moppingen av gulvet for deg. Er ikke det en herlig tanke – å slippe å måtte gjøre rent noen gang igjen? Det hadde i hvert fall vi syntes!

  Husk at det er du som bestemmer

  Til tross for at mange velger robotstøvsugere i dag, så er det ikke slik at du er nødt til å velge det. Om du vet at det er noe du ikke kunne trivdes med, så er den saken grei. Ta et valg basert på din egen magefølelse, og ikke basert på hva de rundt deg mener!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo