Elektrisk grill test: De 13 beste elgrillene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

En elektrisk grill eller «elgrill» er et perfekt valg når du ønsker å slippe håndtering av kull eller gass. Ved å plugge grillen i en stikkontakt, er den klar på 1-2-3! Med en elektrisk grill kan du oppnå fantastiske grillresultater på en trygg og rask måte.

Hvis du leter etter en ny elektrisk grill, vil du se at det finnes mange alternativer der ute. Hva bør du egentlig se etter når du skal kjøpe elektrisk grill? Vi har laget en elektrisk grill test for deg, slik at du enkelt kan finne markedets beste elektriske grill.

Finn en grill som passer dine krav til pris, design og funksjonalitet. Vi har testet et bredt utvalg av griller i denne kategorien, slik at alle kan finne en modell som passer dem. Finn ut hvilken grill som er best i test!

Weber Q1400 – best i test elektrisk grill 2024

Weber Q1400 test

Weber er kjent for å være en av verdens største leverandører av grill og grillutstyr. Produsenten står bak mange kull- og gassgriller, men kan også vise til populære elektriske griller – deriblant Weber Q1400.

Dette er en kompakt og robust elgrill som passer fint hos deg som har begrenset med plass – for eksempel om du skal grille på balkongen eller lignende.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Weber Q1400 er en populær elektrisk grill som er perfekt for alle som ikke har mulighet til å grille med kull eller grill. Med denne grillen kan du enkelt tilberede grillmat uten å røyklegge nabolaget.

Grillen går på 100 % elektrisk strøm, og trenger hverken kull eller gass. Det eneste du trenger å gjøre for å grille, er å plugge kabelen til en strømkilde. Med en effekt på 2 200 W har du mulighet til å grille alt fra steak til grillspyd på 1-2-3.

Resultatet er herlig grillmat med flott steikeskorpe – nesten som om du har grillet på en tradisjonell kullgrill. Rillene på grillristen sikrer at du får et flott resultat hver gang! Både bunn og topp på Weber Q1400 er laget av støpt aluminium, noe som gjør enheten robust.

Modellen har også en grillrist i porselenemaljert aluminium, noe som gjør at maten ikke setter seg fast så lett. Du kan oppnå en fin steikeskorpe på kort tid med denne flotte elgrillen. Med uttakbar dryppboks og trinnløs regulering av varme, er den også enkel i bruk.

Design

Weber Q1400 har et stilrent design, noe som ikke er overraskende med tanke på at det er Weber som står bak. Det lekre, sorte designet gjør at grillen tar seg fint ut på de fleste balkonger (eller hager).

Grillen kan minne litt om et toastjern i fasong, men innsiden av lokket er hult slik at maten ikke blir klemt. På innsiden av lokket finnes det også en varmebevarende innsats som skal sikre at maten holder seg varm lenge. Her møter lekkert design praktiske løsninger!

Fordeler:

 • Gir et godt grillresultat takket være grillrist med riller og porselenemaljering
 • Stilig design
 • Tar liten plass
 • Praktiske håndtak gjør det enkelt å flytte på grillen under bruk
 • Kvalitetsmaterialer

Oppsummering

Weber Q1400 er en ypperlig grill for alle som ønsker å grille elektrisk – helt uten kull eller gass. Denne miljøvennlige grillen tar liten plass og veier kun 11 kg, noe som gjør at den passer ypperlig til grilling på balkongen eller takterrassen.

Med en grillflate på 43 x 32 cm kan du fint grille ca. 7 pølser av gangen, eller to steiker. Weber Q1400 er derfor supert for single eller par som ønsker å lage herlig grillmat. Dette er dessuten et prisgunstig alternativ til mange dyre gassgriller!

Denne modellen passer utmerket for alle som er på jakt etter en tung og stødig kvalitetsgrill med mange muligheter.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 36,9 x 68,6 x 42 cm
Effekt 2 200 W
Grillflate 43 x 32 cm
Funksjoner/utstyr Uttakbar dryppboks, varmebevarende innsats av aluminium, trinnløs regulering av varme

Muurikka Nokkela 1 200 W elektrisk grill og røyker

Muurikka Nokkela Elrøyker test

Ønsker du en enkel og brukervennlig elektrisk grill som gir deg mulighet til å både grille og røyke mat? Da er kanskje Muurikka Nokkela 1 200 W grillen for deg!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Muurikka Nokkela er en elektrisk grill som ikke bare varmes opp og er klar på et blunk – den er også enkel å holde ren og veldig brukervennlig. Grillen kan benyttes når du ønsker å diske opp med lekre grillretter uten å måtte bruke kull eller gass.

Fordelen med Muurikka Nokkela 1 200 W elektrisk grill, er at den lar deg lage mat både ved hjelp av røyking og grilling. Ønsker du for eksempel å røyke et stykke laks, kan denne elektriske grillen gjøre jobben for deg.

Hvorvidt du griller eller røyker maten, avhenger av hvor varmeelementet plasseres. Plasseres det i bunnen av grillen vil du røyke maten, mens enheten fungerer som grill når varmeelementet er festet øverst.

Nederst finnes et fat som samler opp fett og matrester, og dette kan du enkelt vaske i oppvaskmaskin. Dermed er det enkelt å holde Muurikka Nokkela ren, slik at du kan grille på en mest mulig hygienisk måte.

Design

Muurikka Nokkela 1 200 W er en elektrisk grill og røyker som virkelig fungerer som et blikkfang på balkongen din. Det litt rustikke designet kan minne litt om en klassisk tønnegrill, men materialet (aluminium) er både moderne og lekkert!

I front finnes det et håndtak i tre som gjør at du enkelt kan åpne og lukke lokket. Kjettingen sørger for at lokket holder seg i ønsket posisjon. Under grillen finnes det et stativ som sørger for at grillen løftes i en grei avstand fra underlaget. Alt i alt har grillen et flott design.

Fordeler:

 • Moderne design i aluminium
 • Relativt stor grillflate
 • Mulighet for røyking og grilling
 • Noen deler kan vaskes i oppvaskmaskin
 • Prisgunstig

Oppsummering

Muurikka Nokkela 1 200 W er en elektrisk grill som fint kan erstatte en kull- eller gassgrill takket være smarte funksjoner. Med denne elgrillen kan du både røyke mat og tilberede koteletter på 1-2-3!

Grillen har et lekkert design og vil ta seg godt ut på balkongen eller takterrassen din. Det eneste du trenger for å sette i gang, er en strømkilde og litt grillmat, og selvfølgelig – godt selskap!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 59 x 31 x 33 cm
Effekt 1 200 W
Grillflate 43 x 25 cm
Funksjoner/utstyr Røyking og grilling, stødig stativ, håndtak av tre, kjetting holder lokket åpent under bruk, rask oppstart, grillplaten kan vaskes i oppvaskmaskin

Weber Q2400: elektrisk grill med stativ

Weber Q2400 med stativ test

Er du på jakt etter en elektrisk grill som ser ut som en fullverdig kullgrill? Med Weber Q2400 får du en komplett grill med stativ, sidebord og romslig grillflate. Denne grillen går på strøm istedenfor gass eller kull, og forurenser derfor minimalt!

I vår test av elektriske griller, utmerket Weber Q2400 seg som et smart valg – enten du vil grille kjøtt, fisk eller grønnsaker!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Weber Q2400 er en elgrill som leverer som forventet. Det er kanskje ikke så overraskende, med tanke på hvilken produsent som står bak grillen. Weber er kjent for å levere kvalitetsgriller, også i den elektriske kategorien.

Med Weber Q2400 har du en elektrisk grill som veier beskjedne 19 kg, samtidig som du får en raus grillflate på 55 x 39 cm. Enhetens brennere av rustfritt stål og risten av støpejern sikrer at du får en herlig steikeskorpe på grillmaten.

Dette er en grill som passer ypperlig når du ønsker et mer miljøvennlig alternativ til gass- eller kullgriller. Grillen passer imidlertid også godt til deg som skal grille på campingplassen, balkongen eller takterrassen. Det er enkelt å frakte med seg denne grillen.

Når du skal grille trenger du tilgang på strøm, men ellers er det få ting som skiller dette fra en tradisjonell grill.

Design

Weber Q2400 har et stilig og moderne design. Stativet har en lekker Weber-vegg med hull og produsentens logo, noe som gir grillen «det lille ekstra». De praktiske sidebordene er også en lekker detalj, og dessuten veldig praktisk!

Den svarte grillen har en nokså beskjeden størrelse, noe som er praktisk med tanke på lagring i vintermånedene. Både bunn og lokk er laget av aluminium, noe som gjør grillen robust og stilfull.

Fordeler:

 • Stilfullt design
 • Todelt rist av porselenemaljert støpejern
 • Medfølgende stativ
 • Miljøvennlig alternativ til kullgrill
 • Smakfullt grillresultat

Oppsummering

Weber Q2400 er en stilren elektrisk grill som gjør det mulig å grille smakfull mat uten kull eller gass. Den flotte grillen har et medfølgende stativ som tillater deg å stå og grille i vanlig høyde. Med en grillflate på 55 x 39 cm kan du grille mat til hele familien!

Dette er en elektrisk grill som passer for deg som har høye krav til kvalitet og funksjonalitet, og som samtidig bryr deg om design. Her får du i bøtter og spann!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 130 x 68 x 130 cm
Effekt 2,2 kW
Grillflate 55 x 39 cm
Funksjoner/utstyr Brennere av rustfritt stål, Rist i to deler av porselenemaljert støpejern, stativ, trinnløs regulering av varme

Elgrill Severin Steakboard

Elgrill Severin Steakboard test

Elektriske griller finnes i alle størrelser og fasonger. Dersom du leter etter en elgrill som er liten og portabel, kan Severin Steakboard 500 °C være modellen for deg. Dette er en praktisk og lett elektrisk grill som enkelt kan flyttes fra A til B.

I vår elektrisk grill test var Severin Steakboard en av de mest portable og praktiske modellene. Sett i forhold til ytelse, er dette en skikkelig råtass!

Produktbeskrivelse

Severin Steakboard er en imponerende elektrisk grill, spesielt om vi ser på grilleffekt i forhold til størrelse. Denne grillen kan oppnå en temperatur på inntil 500 °C, noe som gjør det mulig å oppnå herlig steikeskorpe på grillmaten.

Den høye temperaturen muliggjøres takket være doble varmeelementer og reflektorer. Du kan lage steak med saftig innside og sprø utside ved hjelp av denne nette elgrillen. Start med høy temperatur for å raskt oppnå steikeskorpe, og grill så videre på moderat temperatur.

Etter bruk kan deler av grillen enkelt rengjøres i oppvaskmaskin. Dette gjelder både reflektor og grillrist, Enheten veier kun 2,8 kg, noe som gjør det enkelt å frakte enheten med seg på campingtur eller lignende.

Design

Severin Steakboard er en elgrill som sjarmerer med sitt lite prangende ytre. Grillen er helt enkel, og er en grillrist som er plassert oppå varmeelementer. Rammen rundt er av rustfritt stål, og er svart og grå.

La deg imidlertid ikke skremme av det enkle og ujålete designet. Dette er en grill som virkelig gjør jobben sin, og som kan levere herlig grillmat hele sommeren!

Fordeler:

 • Liten og lett – enkel å frakte med seg
 • Kan oppnå temperatur på opptil 500 °C
 • Kvalitetsmaterialer som rustfritt stål
 • Deler kan vaskes i oppvaskmaskin
 • To ulike grillfunksjoner

Oppsummering

Severin Steakboard er en elektrisk grill som er både liten og lett. Samtidig er den veldig praktisk med sin høye effekt, og den kan varmes opptil imponerende 500 varmegrader. Du får også tilgang på to flotte grillfunksjoner, for grillmat med et best mulig resultat.

Denne elektriske grillen passer veldig bra for deg som ønsker en liten elektrisk grill som er enkel å rydde bort når den ikke er i bruk. Grillen er perfekt for deg som har begrenset med plass etter et begrenset budsjett.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 40,5 x 30,5 x 8,5 cm
Effekt 2 300 W
Grillflate 23 x 25,5 cm
Funksjoner/utstyr To steikefunksjoner, reflektor, enkelte deler kan vaskes i oppvaskmaskin, ledning på to meter

Weber Pulse 2000: elektrisk grill med stativ

Weber PULSE 2000 med Stativ test

Weber Pulse 2000 er en elektrisk grill som kan fås både med eller uten stativ. I vår test av elektriske griller har vi valgt å se nærmere på modellen med stativ. Weber Pulse 2000 med stativ byr på et mer behagelig matlagingsmiljø takket være sitt smarte stativ.

Med denne grillen kan du tilberede herlig grillmat selv om du skulle bo trangt eller ha liten uteplass. Grillen er høyteknologisk, og skuffer oss slettes ikke!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Weber Pulse 2000 er en elektrisk grill med stativ. Denne flotte elgrillen oser av mer enn bare herlig grillmat, den oser også av kvalitet. Med materialer som støpejern og støpt aluminium har du her en kvalitetsgrill som kan vare i mange år.

Grillen oppleves som veldig stødig og stabil, og det praktiske stativet gjør at vi kan grille i en komfortabel høyde. Det følger med en egen temperaturindikator for kjøtt, noe som gjør det enkelt å oppnå riktig kjernetemperatur i biff eller kylling.

Weber Pulse 2000 har også en romslig grillflate som gjør det lett å tilberede mat til hele familien eller vennegjengen. Om ønskelig kan du laste ned den gratis Weber-appen for å utnytte den innebygde iGrill-teknologien fullt ut.

Grillen har en rekke flotte funksjoner, inkludert statuslampe, temperaturmåler i lokket med LED-display, dryppebrett og -skuff, fettoppsamlingssystem, dobbel grillsone og mye, mye mer. Her får du en grill med alt du kan tenke deg av funksjonalitet.

Design

Weber Pulse 2000 er ikke bare funksjonell, den ser også veldig bra ut! Grillen er liten og nett, men samtidig stor nok til at den oppleves som en fullverdig grill. Den elektriske grillen er svart, men den har også eksklusive detaljer av rustfritt ståk på logg, sidebord og stativ.

Grillen har et brukervennlig design, og det er derfor enkelt å oppnå gode resultater på grillmaten.

Fordeler:

 • Høy kvalitet
 • Stilrent og funksjonelt design
 • iGrill-kompatibel, indikatorlys, LED-display og andre smarte funksjoner
 • Behagelig arbeidshøyde
 • Romslig flate for matlaging

Oppsummering

Weber Pulse 2000 med stativ er en eksklusiv elgrill som appellerer til alt fra gourmetkokker til hobbykokker. Den lekre grillen er svært funksjonsrik, og byr dessuten på en komfortabel arbeidshøyde.

Med denne grillen kan du enkelt grille kjøtt med temperaturovervåking og to nyttige grillfunksjoner. Dette er en elektrisk grill for deg som krever det lille ekstra!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 107 x 112 x 65 cm
Effekt 2 200 W
Grillflate 49 x 39 cm
Funksjoner/utstyr Tosonet grillsystem, porselensemaljert rist av støpejern, innebygget termometer, temperaturindikator for kjøtt, kompatibel med Weber iGrill-app, fetthåndteringssystem, uttakbar bunn for sikker bruk og enkel rengjøring, indikatorlys, sidebord

Landmann E-Pantera elektrisk grill

Landmann E-Pantera Elgrill test

Er du på utkikk etter en kompakt og praktisk elektrisk grill som er enkel i bruk? I så fall bør du se nærmere på Landmann E-Pantera. Dette er en elektrisk grill som har et lekkert og kompakt design, samtidig som den er utrolig enkel i bruk.

I vår test lot vi oss virkelig imponere av Landmann E-Pantera, både på grunn av ytelse, design, brukervennlighet og grillresultat!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

E-Pantera er en smart og samtidig enkel elektrisk grill fra Landmann. Grillen opptar relativt liten plass, og er derfor enkel å lagre dersom du har plassmangel. Dette er en grill som er kompakt nok til at den kan settes på et spisebord på balkongen eller terrassen.

Siden grillen går på elektrisitet og ikke kull eller gass, vil den heller ikke forurense noe særlig. Dette er med andre ord en grill som ikke vil sjenere naboer eller andre. Samtidig lar den deg tilberede herlig grillmat på 1-2-3!

Grillen har et praktisk lokk av aluminium der et termometer er integrert. Dette gjør det enkelt å følge med på temperaturen underveis. E-Pantera har også en flott grillrist laget av støpejern, noe som sikrer optimal fordeling og lagring av varmen.

Det fullstøpte varmeelementet kan oppnå en maksimal temperatur på 300 varmegrader. Foruten dette, kan E-Pantera skilte med avtakbare sidehyller og mulighet for å kombineres med et stativ. Ledningen som følger med er 1,6 meter lang.

Design

E-Pantera har et enkelt og flott design. Mest av alt er grillen kompakt, men den utstråler også kvalitet og eleganse. Dette er en grill du fint kan ha stående fremme uten at den er til sjenanse.

Den flotte grillen har svart grunnfarge, og lekre detaljer i rødt og hvitt. Dette gir E-Pantera et eksklusivt preg, noe som kjennetegner de fleste modeller fra Landmann.

Fordeler:

 • Kompakt størrelse
 • To praktiske sidebord
 • Mulighet for ekstrautstyr som vogn/tralle
 • Kan varmes opptil 300 °C
 • Innebygget termometer i lokk

Oppsummering

E-Pantera fra Landmann er en kompakt og praktisk elgrill laget av støpejern, metall og andre kvalitetsmaterialer. Grillen passer utmerket for deg som er på jakt etter en plassbesparende og praktisk grill som fungerer like bra som en tradisjonell grill.

Med denne grillen får du også en romslig steikeflate, slik at du enkelt kan diske opp med lekker grillmat til hele familien eller vennegjengen når dere samles!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 51 x 101 x 42 cm
Effekt 2 000 W
Grillflate 48 x 37 cm
Funksjoner/utstyr Integrert termometer, sidebord, temperatur opptil 300 °C, mulighet for separat stativ/vogn

OBH Nordica Optigrill XL

OBH Nordica Optigrill Bordsgrill test

OBH Nordica er kjent for å levere kvalitetsprodukter i elektronikksjangeren, og deres Optigrill XL er ikke noe unntak. Dette er en flott bordgrill med mange innovative og spennende funksjoner, og gjør det mulig å tilberede fantastisk grillmat på 1-2-3!

OBH Nordica Optigrill XL er en av de mest funksjonsrike modellene i vår test av elektriske griller. Finn ut om dette er elgrillen for deg!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

OBH Nordica Optigrill XL er en elektrisk kontaktgrill som imponerer med sine mange spennende funksjoner.

Med denne grillen kan du oppnå perfekte grillresultater hver eneste gang, takket være de smarte tilberedningsprogrammene, temperaturinnstillinger og sensorer. Sensorene kan fortelle deg hvorvidt kjøttet er gjennomstekt, middels stekt eller rått.

Grillen har egne forhåndsinnstilte programmer som gjør matlagingen enkel, enten du skal grille hamburgere, biff, kylling eller toast. Mulighetene er mange med denne funksjonsrike grillen fra OBH Nordica.

Elgrillen er laget av robuste kvalitetsmaterialer som gir grillen lang levetid. Med en grilloverflate på 800 cm2 har du plass til å lage mye spennende mat til hele vennegjengen eller familien. Grillen har fettoppsamler, og er dessuten enkel å rengjøre.

Design

OBH Nordica Optigrill XL har et funksjonelt design som samtidig er brukervennlig. Grillens mange funksjoner og varmeinnstillinger kan leses av på knappene som finnes på håndtaket.

Designet er nokså enkelt, men samtidig ser grillen bra ut. Overflaten er i fargene stål og svart, noe som gir grillen et proft uttrykk.

Fordeler:

 • Ni forhåndsinnstilte matlagingsprogrammer
 • Fire temperaturinnstillinger
 • Sensorer som leser kjøttets steikegrad og tykkelse
 • Generøs grillflate på 800 cm2
 • Brukervennlig design

Oppsummering

OBH Nordica Optigrill XL er en romslig og svært funksjonell kontaktgrill. Den elektriske grillen vil automatisk lese av tykkelsen på kjøttet du griller, og deretter justere steiketid basert på matlagingsprogrammet du har valgt. Her finnes det ni programmer å velge mellom.

Grillen gjør det enkelt å tilberede alt fra fisk og kylling til storfekjøtt, men også toast eller grønnsaker. Det er også mulig å justere temperaturen manuelt, dersom du skulle foretrekke det.

Denne grillen gir deg mulighet til å diske opp med lekker mat til opptil åtte personer av gangen. Er kanskje dette grillen du har lett etter?

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 22,9 x 37,5 x 48,1 cm
Effekt 2 000 W
Grillflate 800 cm2
Funksjoner/utstyr 9 forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer (bl.a. fjærkre, hamburger, pølser og toast), 4 innstillinger for temperatur, OptiGrill-lydsignal, avtakbare deler tåler oppvaskmaskin

Outdoorchef P-420 E MiniChef elektrisk grill

Outdoorchef P-420 E MiniChef Elgrill test

Outdoorchef er en populær produsent av griller, og gjør det enkelt for deg å tilberede mat utendørs. Med modellen P-420 E MiniChef gir produsenten deg en elektrisk grill som gjør grilling både morsomt og enkelt!

Denne grillen kan i stor grad erstatte en gassgrill på mange områder, takket være sin varmereflektor Easy Reflect, som sikrer jevn og god fordeling av varmen. Finn ut om dette er elgrillen for deg!

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

I vår Outdoorchef P-420 E MiniChef test ble vi positivt overrasket over den kompakte grillens mange smarte funksjoner. Grillen kan blant annet skilte med et praktisk varmesystem med syv forskjellige trinn. Dette gjør det lekende lett å oppnå gode grillresultater.

Elgrillen har – takket være sin Easy Reflect-varmereflektor – samme ytelse som en tradisjonell gassgrill. Reflektoren sørger for at varmen fordeles jevnt mens du griller, slik at resultatet blir best mulig.

Denne flotte elektriske grillen kan også skilte med et brukervennlig panel, så vel som svært enkel rengjøring. All overflødig væske og eventuelt fett vil samles i dryppebrettet. Dette brettet kan tas ut for vask, noe som gjør det enkelt å grille hygienisk.

Grillen har også en avtakbar varmespiral og sidehyller som kan fjernes. Du kan i stor grad skreddersy din egen grillopplevelse med Outdoorchef P-420 E MiniChef. Undersiden av grillen har nylonforsterket kunststoff.

Design

Outdoorchef P-420 E MiniChef er en elegant elgrill med sin sorte, blanke overflate. Designet er sort, med unntak av noen få detaljer i grått. Dette gir grillen et moderne og stilrent uttrykk som vil appellere til de aller fleste.

P-420 E MiniChef er også relativt liten og plassbesparende med sine beskjedne mål på 43 x 78 x 53 cm. Det gjør elgrillen til et supert alternativ for deg som skal grille på balkongen eller lignende!

Fordeler:

 • Kompakt design
 • 7-trinns varmesystem
 • Enkel rengjøring
 • Effektiv som en gassgrill takket være varmereflektorer
 • Kvalitetsmaterialer

Oppsummering

Er du på jakt etter en elgrill som er enkel å renholde, kompakt og samtidig effektiv som en tradisjonell gassgrill? Da er kanskje Outdoorchef P-420 E MiniChef modellen for deg.

Denne flotte og plassbesparende elektriske grillen lar deg grille alt fra grønnsaker til kjøtt på en morsom og enkel måte.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 43 x 78 x 53 cm
Effekt 2 000 W
Grillflate 39,5 cm (diameter) / 1 213 cm2
Funksjoner/utstyr Easy Reflect varmereflektor, 7-trinns varmesystem, utbyttbar beskyttelsesfolie av aluminium, dryppebrett, avtakbare sidehyller, porselensemaljert grillrist

Steba VG250 BBQ Søljegrill

Steba VG250 BBQ Søjlegrill test

Steba VG250 BBQ er en flott elektrisk grill som gjør det enkelt å invitere gjester til grillfest. Siden grillen er elektrisk, kan du grille uten å bekymre deg for røyk, gass eller gnister. Strømmen slås enkelt på ved hjelp av bryteren på siden av grillen.

I vår test var dette en av de mest brukervennlige elgrillene. Les testen og finn ut om dette er en modell som tilfredsstiller dine krav!

Produktbeskrivelse

Steba VG250 BBQ er en brukervennlig grill uten mange avanserte funksjoner. Dette er enkelt og greit en grill som er laget for å gjøre det den skal: Grille. Du kan bruke grillen til å tilberede alt fra pølser og koteletter, til grønnsaksspyd.

Grillen har et praktisk lokk som er enkelt å ta av takket være den varmebestandige knotten. Denne elgrillen har også en brukervennlig bryter på siden, og med denne kan du enkelt justere temperaturen mens du griller.

Du kan oppnå gode og jevne grillresultater, siden varmen fordeles jevnt og fint. På grillflaten finnes det et smart non-stick-belegg som gjør at maten ikke svir seg fast i underlaget.

Ellers kan det nevnes at Steba VG250 BBQ er veldig enkel å rengjøre, siden fett og matrester enkelt vil løsne fra non-stick-flaten. Belegget gjør det også mulig å grille med minimal bruk av fett, noe som gjør dette til en såkalt low-fat grill.

Design

Steba VG250 BBQ er en lekker elgrill som er formet som en klassisk kulegrill. Dette gjør grillen til et utmerket valg for deg som ønsker en klassisk og nostalgisk grillopplevelse. Kulen er metallfarget med svart håndtak.

Resten av grillen er sort, noe som gir deg et stilrent uttrykk totalt sett. Grillen er veldig enkel, men nettopp det er det mange som vil sette pris på. Ikke alle har behov for LED-display, temperaturmåler i lokket og lignende luksusfunksjoner.

Fordeler:

 • Svært enkel og brukervennlig
 • Stilrent design i metall og sort
 • Non-stick-belegg for low-fat-grilling
 • Enkel rengjøring
 • Budsjettvennlig

Oppsummering

Steba VG250 BBQ er en av de enkleste modellene i vår test av elektriske griller. Det at grillen er så enkel er en fordel for deg som ikke ønsker unødvendige funksjoner. Dette er utvilsomt en brukervennlig grill som passer de fleste.

Grillen tar opp lite plass og veier i tillegg veldig lite med sine 5 kg. Det gjør den til et smart valg dersom du har begrenset med uteplass. Plugg i ledningen og gjør deg klar til en enkel og nostalgisk grillopplevelse!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 95 x 48 x 52 cm
Effekt 1 800 W
Grillflate 40 cm (diameter)
Funksjoner/utstyr Non-stick-belegg på grillflate, enkel temperaturjustering

Steba VG350 Big BBQ søylegrill

Steba VG350 Big BBQ søylegrill test

Leter du etter en elektrisk grill som ser ut som en klassisk kulegrill, samtidig som den leverer smakfulle grillresultater? Da er kanskje Steba VG350 Big BBQ søylegrill noe for deg.

Denne flotte grillen har et klassisk kulegrill-utseende, samtidig som den er miljøvennlig og enkel i bruk.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Steba VG350 Big BBQ søylegrill en moderne elektrisk grill som har designet til en klassisk kulegrill. Med denne grillen kan du enkelt diske opp med smakfull grillmat til familie og venner, takket være den rause grillflaten på 44 x 39 cm.

Grillen har flere smarte funksjoner. Grillristen har blant annet non-stick-belegg, noe som gjør at du enkelt kan grille mat uten at den henger seg fast i risten. Belegget gjør også at du kan grille uten ekstra fett. Eventuelt overflødig fett vil renne av og havne i en egen skuff.

Med en low-fat-grill som dette kan du enkelt grille på en litt sunnere måte. Det praktiske lokket som følger med gjør også at du kan grille selv om det blåser ute. På lokket kan du hele tiden følge med på temperaturen inni grillen, noe som er praktisk.

Temperaturen kan stilles inn med den justerbare temperaturregulatoren. Med Steba VG350 Big BBQ søylegrill får du enkelt og greit en brukervennlig og flott elektrisk grill. Siden grillen ikke går på kull eller gass, er den også litt mer miljøvennlig enn tradisjonelle griller.

Design

Steba VG350 Big BBQ søylegrill har et nokså tradisjonelt utseende, og har form som en kulegrill. Grillen er sort og matt, noe som gir den et ganske så stilrent utseende. Under grillen finnes et avtakbart stativ.

Du kan derfor enkelt gjøre grillen om til en bordgrill ved behov. Den praktiske utformingen gjør det enkelt å grille, selv om du ikke har så mye plass. Grillen passer for eksempel fint på en balkong.

Fordeler:

 • Avtakbart stativ – kan brukes som bordgrill
 • Non-stick-belegg
 • Low-fat-grill med dryppfat
 • Kvalitetsmaterialer
 • Termometer på lokk

Oppsummering

Steba VG350 Big BBQ søylegrill er en elektrisk kulegrill som passer utmerket hos deg som ikke har all verdens med plass. Med et avtakbart stativ kan grillen også brukes som bordgrill, noe som er et stort pluss.

Denne grillen har også non-stick-belegg og dryppfat, noe som gjør det mulig å grille med minimalt fettinnhold i maten. Med denne grillen kan du grille litt sunnere enn ellers! Du justerer enkelt temperaturen, og kan følge med på varmen via termometeret på lokket.

Steba VG350 Big BBQ søylegrill er for deg som ønsker en klassisk grillopplevelse med en sunn og miljøvennlig vri!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 100 x 43 x 55 cm
Effekt 2 200 watt
Grillflate 44 x 39 cm
Funksjoner/utstyr Non-stick-belegg, low-fat-teknologi, termometer på lokk, bordgrill-funksjon

Outdoorchef Chelsea 420 elektrisk grill

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill test

Outdoorchef Chelsea 420 elektrisk grill er en moderne kulegrill som oser av både eleganse og stilrene løsninger. Med sitt profesjonelle design vil denne elgrillen bli et blikkfang på balkongen eller i hagen.

Grillen tar opp minimalt med plass, og kan dessuten friste med mange smarte funksjoner. Vi kan blant annet nevne varmereflektor, syv oppvarmingsnivåer og mulighet for direkte og indirekte grilling.

Sjekk dagens pris

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill er en elektrisk grill som overrasker oss med sine mange og brukervennlige funksjoner. Med denne grillen kan du enkelt grille smakfull grillmat til gjestene dine.

Grillen har en romslig grillflate som måler 39,5 cm i diameter. Flaten for indirekte grilling er nesten like romslig som overflaten for direkte grilling, takket være grillens grøftteknologi. Det betyr at du enkelt kan tilberede en saftig steak av god størrelse!

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill har et smart varmesystem med reflektor kalt Easy Reflect. Dette gir ekstra god varme mens du griller, uten at du trenger å bruke mer strøm enn ellers. Du kan dessuten velge mellom syv forskjellige varmenivåer.

Dette er en elgrill som passer utmerket for alle som ønsker gode grillresultater samtidig som de kan grille på en plassbesparende og miljøvennlig måte.

Design

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill i fargen Black utgjør en lekker detalj på verandaen din. Den sorte og blanke grillen har et proft utseende, og detaljene av metall gir deg et stilrent preg. Føttene av metall sikrer også en behagelig arbeidshøyde!

Grillen har en integrert lokkholder, slik at du enkelt kan henge lokket på siden av grillen mens du griller. Dette gjør grillen plassbesparende og praktisk! Med sine 10,3 kg veier grillen lite, og den er derfor et godt valg for deg som skal grille på balkongen.

Fordeler:

 • Hendig design
 • Brukervennlig
 • Indirekte og direkte varme
 • Varmereflektor
 • Romslig grillflate

Oppsummering

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill i fargen Black er ikke bare lekker å se på, den er også brukervennlig og effektiv. Med mulighet for direkte og indirekte grilling med varmereflektor, kan du oppnå de samme gode grillresultatene som du kan med en kull- eller gassgrill.

Grillen har syv praktiske varmenivåer og effekt på 2 000 watt, og gjør grillingen til en lek. Inviter venner og familie på steik, kylling, grillspyd og andre smakfulle retter!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 93 x 60 x 67 cm
Effekt 2 000 watt
Grillflate 39,5 cm (diameter)
Funksjoner/utstyr Varmesystem med reflektor (Easy Reflect), syv oppvarmingsnivåer, direkte og indirekte grilling, grøftteknologi, integrert lokkholder

Princess elektrisk BBQ / elektrisk grill

Princess Elektrisk BBQ Grill test

Princess elektrisk BBQ er en smart elektrisk grill som gir deg en svært romslig grillflate på 47 x 28 cm. Med denne grillen kan du enkelt grille pølser, steik, grillspyd og andre ingredienser til deg selv og gjestene.

Grillen fra Princess har god varmekapasitet og en smart grilltallerken. Modellen har smarte løsninger og et hendig design.

Sjekk dagens pris

Princess elektrisk BBQ er en hendig elektrisk grill som lar deg ta av det medfølgende stativet om ønskelig. Det betyr at du kan bruke grillen både som bordmodell eller stående modell, alt etter hva som passer deg best.

Grillen har også en praktisk hylle på stativet, der du kan oppbevare alt fra grillutstyr til ingredienser som skal grilles. Med Princess elektrisk BBQ kan du grille både på direkte og indirekte varme, og det er enkelt å justere temperaturen underveis.

Denne elgrillen har også non-stick-belegg, noe som gjør at maten ikke svir seg fast så lett. Eventuelt overflødig fett drypper ned på et eget fat, slik at du kan få et sunnere grillresultat. Grillens vindbeskyttelse gjør det også mulig å grille selv om det skulle blåse litt.

Grillen er på 2 000 watt, noe som gjør at den varmes opp hurtig. Dermed kan du grille raskt etter at grillen er slått på.

Design

Princess elektrisk BBQ har et enkelt og hendig design. Den sorte grillen har en litt avlang form, noe som gir deg en romslig grillflate som ikke tar opp for mye plass på balkongen eller terrassen.

Vi liker også hyllen som kan festes på stativet. Her kan vi sette fra oss mat og utstyr mens vi griller, noe som er både praktisk og smart. Denne grillen passer ypperlig for deg som ønsker en lekker grill med enkle og praktiske funksjoner!

Fordeler:

 • Rask oppvarming
 • Hendig design – mulig å bruke som bordgrill
 • Non-stick-belegg
 • Justerbar temperatur
 • Plassbesparende
 • Budsjettvennlig

Oppsummering

Princess elektrisk BBQ elgrill er en elektrisk grill som passer for deg som ønsker romslig grillflate kombinert med et praktisk design. Du kan enkelt gjøre grillen om til en bordgrill dersom du ønsker det, noe som er praktisk om du har lite gulvplass.

Grillen varmes opp raskt, og du kan justere temperaturen ved å skru på knappen i front. Dette er en elgrill for alle som ønsker å kunne diske opp med lekre grillretter til gjestene sine, uten å betale for mye!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 72 x 47 x 28 cm
Effekt 2 000 watt
Grillflate 47 x 28 cm
Funksjoner/utstyr Dryppfat, non-stick-belegg, justerbar temperatur, vindbeskyttelse, avtakbart stativ

Weber Pulse 1000 elektrisk grill

Weber PULSE 1000 test

Den kjente grill-eksperten Weber har laget Weber Pulse 1000 – en elektrisk grill som er både funksjonsrik, smart og av høy kvalitet. Denne grillen har blant annet et digitalt display som viser temperaturen, så vel som iGrill-teknologi.

Hvis du er på jakt etter en grill som er moderne, brukervennlig og smart, kan Weber Pulse 1000 være verdt å sjekke ut. Grillen er dessuten miljøvennlig!

Sjekk dagens pris

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill er en elektrisk grill som overrasker oss med sine mange og brukervennlige funksjoner. Med denne grillen kan du enkelt grille smakfull grillmat til gjestene dine.

Grillen har en romslig grillflate som måler 39,5 cm i diameter. Flaten for indirekte grilling er nesten like romslig som overflaten for direkte grilling, takket være grillens grøftteknologi. Det betyr at du enkelt kan tilberede en saftig steak av god størrelse!

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill har et smart varmesystem med reflektor kalt Easy Reflect. Dette gir ekstra god varme mens du griller, uten at du trenger å bruke mer strøm enn ellers. Du kan dessuten velge mellom syv forskjellige varmenivåer.

Dette er en elgrill som passer utmerket for alle som ønsker gode grillresultater samtidig som de kan grille på en plassbesparende og miljøvennlig måte.

Design

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill i fargen Black utgjør en lekker detalj på verandaen din. Den sorte og blanke grillen har et proft utseende, og detaljene av metall gir deg et stilrent preg. Føttene av metall sikrer også en behagelig arbeidshøyde!

Grillen har en integrert lokkholder, slik at du enkelt kan henge lokket på siden av grillen mens du griller. Dette gjør grillen plassbesparende og praktisk! Med sine 10,3 kg veier grillen lite, og den er derfor et godt valg for deg som skal grille på balkongen.

Fordeler:

 • Hendig design
 • Brukervennlig
 • Indirekte og direkte varme
 • Varmereflektor
 • Romslig grillflate

Oppsummering

Outdoorchef Chelsea 420 El Grill i fargen Black er ikke bare lekker å se på, den er også brukervennlig og effektiv. Med mulighet for direkte og indirekte grilling med varmereflektor, kan du oppnå de samme gode grillresultatene som du kan med en kull- eller gassgrill.

Grillen har syv praktiske varmenivåer og effekt på 2 000 watt, og gjør grillingen til en lek. Inviter venner og familie på steik, kylling, grillspyd og andre smakfulle retter!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Mål 33 x 61 x 54 cm
Effekt 1800 watt
Grillflate 41 x 31 cm
Funksjoner/utstyr Statuslampe, dryppebrett, digitalt termometer, elektrisk temperaturkontroll, fettoppsamlingssystem, iGrill-teknologi

Hva er en elektrisk grill?

En elektrisk grill er en grill som drives av elektrisitet heller enn kull eller gass. Grillen varmes opp på samme måte som en stekeplate, og det er derfor enkelt å regulere temperaturen mens du griller.

Elektriske griller finnes i mange ulike størrelser og fasonger, og fås både som små, portable griller så vel som store familievennlige griller.

Hvorfor velge elektrisk grill?

Det finnes mange gode grunner til å velge en elektrisk grill. Disse grillene velges ofte av dem som ikke har mulighet til å grille med tradisjonelle griller som går på gass eller kull – for eksempel fordi de bor i et tett befolket område.

Enkelte steder er det restriksjoner om å bruke kullgrill eller gassgrill, rett og slett fordi det dannes mye røyk. Da er en elektrisk grill et supert alternativ, siden det ikke produseres så mye røyk. Grillen har ingen flamme, og er kort og godt et mer miljøvennlig alternativ.

En annen fordel med elektriske griller er at de ikke er så brannfarlige som tradisjonelle griller. Her er noen av fordelene du får ved å velge en el-grill fremfor en kull- eller gassgrill:

 • Miljøvennlig
 • Minimalt med røyk
 • Mindre brannfarlig
 • Du slipper å tenke på kull eller gass
 • Rask klar til grilling
 • Enkel varmejustering
 • Opptar ofte lite plass

Les også: Test av gassgrill

Hvordan bruke elektrisk grill?

Det er veldig enkelt å bruke en elektrisk grill, og som regel er disse grillene langt enklere å bruke enn gass- og kullgrill. Her slipper du nemlig å fylle på med kull eller å koble til noen gasslange. Du trenger kun å koble til en stikkontakt!

Så lenge du har tilgang på strøm, er det mulig å grille med en elektrisk grill. Merk likevel at grillen kun skal benyttes utendørs!

Når strømkabelen er tilkoblet, trenger du bare å følge den videre bruksanvisningen som følger med grillen. Bruksmetode kan naturligvis variere noe fra produsent til produsent, men stort sett er det tydelige knapper som lar deg velge ulike grilleffekter og varmestyrke.

Enkelte elektriske griller kommer til og med mulighet for røyking og lignende, slik at du kan få den deilige grillsmaken – helt uten kull eller flammer!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo