Kaffemaskin test: De 11 beste kaffemaskinene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Har du hatt en gammel og rusten kaffetrakter i flere år enn du kan huske? Da er det kanskje på tide å foreta en liten oppgradering! Og det kan du gjøre ved å kjøpe deg en kaffemaskin. Men hva er egentlig en kaffemaskin?

En kaffemaskin er en maskin som har samme hensikt som den gamle kaffetrakteren din. Men det er ikke uvanlig at en kaffemaskin kan gjøre mye mer enn det du kan forestille deg. Det kommer dog helt an på hvilken kaffemaskin du velger å investere i.

Når du skal kjøpe kaffemaskin, er det viktig at du gjør dette med utgangspunkt i hvilke behov maskinen skal dekke. Hender det at du har lyst på en kopp med varm sjokolade eller en kopp te en gang i blant? Da er du nødt til å velge en kaffemaskin som kan utføre denne oppgaven!

Nedenfor har vi forsøkt å gjøre oppgaven litt enklere for deg. Der har vi samlet 11 forskjellige kaffemaskiner, og så har vi gått gjennom dem og vurdert dem opp mot hverandre. Blant de 11 kaffemaskinene har vi også kåret hvilken kaffemaskin som er beste kaffemaskin 2024!

Nivona Silver NICR 670 – Beste kaffemaskin 2024!

Nivona Kaffemaskin test

Silver NICR 670 er en kaffemaskin produsert av Nivona. Dette er en automatisk kaffemaskin som er laget av stål. Det er et fint kompliment til kaffemaskinens stilrene design, som vi er helt sikre på at produsenten kommer til å tjene mye på.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Denne kaffemaskinen er 24 cm i bredden, 46 cm i dybden og 34 cm i høyden. Den inkluderer to beholdere, en for kaffebønner og en for vann. Og disse beholdere kan romme opptil 250 gram kaffebønner og 2,2 liter vann. Dette utgjør en totalvekt på 10 kilo.

Silver NICR 670 har en effekt på 1455 watt og et pumpetrykk på 15 bar. I tillegg er kaffemaskinen utstyrt med Aroma Balance System, som lar deg velge mellom tre forskjellige aromaer på kaffen din. De mulige alternativene er dynamic, constant og intense.

Denne kaffemaskinen er utstyrt med Bluetooth-funksjon, samt at Nivona har en egen app. I praksis betyr det at du ikke trenger å reise deg fra sofaen før kaffen er ferdig, for så fremt det står en kopp under maskinens dyse, så kan du trakte kaffen din fra der du befinner deg.

Fordeler:

 • Silver NICR 670 er en kaffemaskin som passer til ethvert bruk. Dermed gjør det ingenting enten du er på jakt etter en ny kaffemaskin til arbeidsplassen din eller til hjemme ditt. Denne kaffemaskinen vil være god å ha i begge disse situasjonene.
 • Denne kaffemaskinen har en vannbeholder som rommer 2,2 liter. Dermed er dette en av de største kaffemaskinene vi har sett hittil i denne produkttesten. Det er også denne detaljen som gjør at Silver NICR 670 kan brukes i forskjellige situasjoner.
 • Med Silver NICR 670 får du muligheten til å velge styrken på kaffen din selv. På grunn av Aroma Balance System-funksjonen, så kan du velge mellom styrkene dynamic, constant og intense. Denne kaffemaskinen er altså perfekt for deg som vil eksperimentere med smaker.
 • Silver NICR 670 er også en svært brukervennlig kaffemaskin. Ikke bare er den enkel å håndtere manuelt, men du kan også styre den samtidig som du sitter i sofaen takket være Nivona sin app som du vil få tilgang til ved kjøp av dette produktet!
Ulemper:
 • Det eneste som mangler når det gjelder Silver NICR 670, er informasjon om hvor vidt denne kaffemaskinen er utstyrt med et eget varmeelement eller ikke. Det er imidlertid ikke så vanlig at kaffemaskin har det, så det er ikke en detalj som er veldig utslagsgivende.
 • Her kan det også nevnes at Silver NICR 670 veier totalt 10 kilo. Dermed kan det være greit å ha i bakhodet at denne kaffemaskinen vil være litt tung å flytte rundt på. Derfor er det kanskje slik at den egner seg best i kjøkken hvor den skal få en fast plass.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Nivona
Effekt 1455 W
Beholder (bønner) 250 g
Beholder (vann) 2,2 L

Resultat

Silver NICR 670 kommer veldig bra ut i denne produkttesten. Dette er først og fremst en kaffemaskin laget av et solid materiale, så om du først investerer i denne kaffemaskinen, så trenger du ikke å kjøpe ny på veldig mange år.

Det kan også nevnes at dette er en kaffemaskin som kan brukes av både bedrifter og private husholdninger på grunn av at maskinen rommer så mye. Derfor vil dette være et veldig godt valg, uansett hvor kaffemaskinen skal plasseres.

Dette er dessuten en kaffemaskin som vil passe perfekt til deg som ønsker å kunne eksperimentere med forskjellige smaker. I tillegg får du muligheten til å styre dette fra mobilen gjennom Nivona-appen!

Med Silver NICR 670 på laget er det ingenting ved prosessen du trenger å bekymre deg for. Kaffetraktingen skjer mer eller mindre automatisk, og rengjøringen er lekende lett. Derfor har vi valgt å kåre denne kaffemaskinen til beste kaffemaskin 2024!

Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1

Philips HD6594 senseo

Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 er en kaffemaskin produsert av Philips. Som produktnavnet tilsier, så er dette en 3-i-1 løsning. Dette er med andre ord en kaffemaskin som kan brukes til å trakte nok kaffe til en kopp, et krus eller en hel kanne.

Produktbeskrivelse

Denne kaffemaskinen er 15 cm bred, 40 cm dyp og 27 cm høy. Det er altså en kompakt kaffemaskin, og det gjenspeiles også i produktets vekt. Inkludert en vannbeholder på 1 liter, så veier Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 nemlig kun 1,75 kilo.

Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 kan brukes til å tilberede kaffe ved hjelp av kaffekapsler, eller så kan du trakte vanlig filterkaffe. I forbindelse med førstnevnte kan du velge styrken på kaffen selv. Alternativene du har, er Classic, Strong og Extra Strong.

Kaffemaskinen har en effekt på 1450 watt og en beholder som rommer 1 liter. I praksis betyr det at Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 kan brukes til å trakte en kanne som rommer ca 7 kopper, hvis du velger å gå for dette alternativet.

Fordeler:

 • Med Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 på kjøkkenbenken, så får du flere valgmuligheter når du skal lage kaffe. Denne kaffemaskinen kan trakte vanlig filterkaffe, eller så kan du lage kaffe ved bruk av kaffekapsler. Du kan også lage ulik mengde hver gang!
 • Dette er en kaffemaskin som vil gjøre seg godt både i forbindelse med større selskaper eller bare på en helt vanlig morgen. For du kan få akkurat den kaffen du vil ha til enhver tid! Hvis du trakter en kanne, så vil dessuten kaffen holdes varm i opptil 2 timer, som jo er praktisk!
 • Om du bruker kaffekapsler, så har du likevel muligheten til å bestemme hvor sterk du ønsker at kaffen skal være, uavhengig om du foretrekker Classic, Strong eller Extra Strong. Det er også mulig å få tak i kaffekapsler av ulik størrelse, som denne kaffemaskinen også fikser lett!
 • Sist, men absolutt ikke minst, så er Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 utstyrt med en funksjon som sørger for at kaffemaskinen slår seg selv av når den er ferdig. Det er altså en energivennlig kaffemaskin, samtidig som det ikke er helt krise om du skulle glemme det selv!
Ulemper:
 • Vi får et veldig godt inntrykk av Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1. Dermed er det veldig lite vi kan sette fingeren på i forbindelse med dette produktet.
 • Likevel er det ikke til å stikke under en stol at det mangler litt informasjon om denne kaffemaskinen. Informasjon om kaffemaskinens kaffebønnebeholder, pumpetrykk og varmeelement uteblir.
 • Vi antar at mangelen på informasjon om kaffebønnebeholderen betyr at denne kaffemaskinen ikke har en egen kaffebønnebeholder. Det er viktig å understreke at dette ikke er en ulempe i seg selv, men det hadde vært veldig fint om det hadde vært oppgitt.
 • Det samme gjelder et eventuelt varmeelement. I produktbeskrivelsen oppgis det at kaffen holdes varm i kannen i opptil to timer, og det kan forklare hvorfor det nevnes noe om et varmeelement på maskinen. Og det synes vi er et veldig godt alternativ!
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Philips
  Materiale Rustfritt stål
  Type Kapselmaskin
  Beholder (vann) 1 L

  Resultat

  Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 kommer veldig godt ut av denne produkttesten. Det er en kompakt kaffemaskin, som dermed kommer til å være lett å håndtere og lett å flytte rundt på om det skulle være behov for det.

  I tillegg er det en kraftig kaffemaskin som dessuten kan brukes til å trakte forskjellige typer kaffe. Philips HD6594/00 Senseo Switch 3-in-1 kan trakte både vanlig filterkaffe, samt kopp eller krus med kapselkaffe. Og det er noe vi synes er veldig praktisk!

  Bosch TAS1402 Tassimo

  Bosch TAS1402 TASSIMO test

  Bosch TAS1402 Tassimo er en kaffemaskin produsert av Bosch. Eller for å være litt mer nøyaktig, så er dette en kapselmaskin. Hvis du kjøper denne kaffemaskinen, er du altså nødt til å kjøpe kaffekapsler i tillegg. Men det positive er at du kan lage mer enn bare kaffe!

  Produktbeskrivelse

  Denne kaffemaskinen har en innebygd vannbeholder som du fyller på ved behov, og den rommer totalt 0,8 liter vann. Denne er altså inkludert i maskinens dimensjoner, som er 16,9 cm i bredden, 31 cm i dybden og 25,1 cm i høyden. Maskinens totalvekt er 2,4 kilo!

  Bosch TAS1402 Tassimo har en effekt på 1300 watt, noe som betyr at den vil tilberede kaffen din i en fei. Siden denne maskinen lager kaffe av kaffekapsler, så er det ikke slik at du må lage kaffe hver gang. Kaffemaskinen lager også smakfull cappuccino, espresso, kakao og te!

  Denne kaffemaskinen er veldig enkel å bruke. Det er bare å plassere koppen under dysen, putte en kaffekapsel i beholderen, legge på lokket og trykke på startknappen. Kaffemaskinen ordner til og med rensing og avkalking selv. Og maskinens løse deler tåler oppvaskmaskin!

  Fordeler:

  • Bosch TAS1402 Tassimo passer perfekt for deg som er på jakt etter en kaffemaskin som kan beskrives som «rett frem», for dette er en beskrivelse som passer perfekt på denne kaffemaskinen. Den er svært enkel å lære seg med, så den kan brukes av alle og enhver!
  • Dette er en kaffemaskin som lager kaffe hovedsakelig av kaffekapsler. Men det betyr ikke at det må være kaffebønner i kapselen, så denne kaffemaskinen kan også brukes til å lage kakao, te eller andre kaffedrikker. Og det høres jo veldig fristende ut!
  • Når det gjelder Bosch TAS1402 Tassimo trenger du heller ikke å tenke på rengjøring. Denne kaffemaskinen har nemlig egne programmer for dette, mens de løse delene som du finner i produktpakken, de tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Og det er naturligvis veldig praktisk!
  • Takket være Bosch TAS1402 Tassimo sitt oppmarkingssystem, så du trenger du heller ikke å vente på at kaffemaskinen skal varme seg opp. I stedet er den klar på sekundet med en gang du setter støpselet i stikkontakten. I tillegg fås kaffemaskinen i tre forskjellige farger.
  Ulemper:
  • Bosch TAS1402 Tassimo kommer relativt godt ut i denne produkttesten, men likevel så er det noen hull her og der i forbindelse med produktspesifikasjonene. Og det er naturligvis veldig synd.
  • Først og fremst mangler vi informasjon om hvilket materiale Bosch har brukt for å utvikle denne kaffemaskinen. Av den manglende informasjonen, er det nok denne informasjonen vi helst skulle hatt!
  • Det mangler også informasjon vedrørende kaffemaskinens kaffebønnebeholder, pumpetrykk og varmeelement.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Bosch
  Effekt 1300 W
  Type Kapselmaskin
  Beholder (vann) 0,8 L

  Resultat

  Bosch TAS1402 Tassimo kommer helt greit ut i denne produkttesten. Dette er veldig enkel kaffemaskin som vil gjøre det du forventer av den – intet mer, intet mindre! I tillegg er det svært praktisk med et apparat som kan tilberede både kaffe, te og varm sjokolade.

  Med denne kaffemaskinen trenger du heller ikke å bekymre deg for å måtte bruke flere timer på å rengjøre den. Bosch TAS1402 Tassimo er nemlig utstyrt med egne programmer som tar seg av dette og avkalking. De andre delene tåler oppvaskmaskin!

  Bosch TAS1402 Tassimo er med andre ord helt perfekt for deg som er på utkikk etter en kaffemaskin med mange drikkemuligheter som attpåtil er enkel å håndtere.

  DeLonghi Dinamica ECAM 35015B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM test

  Dinamica ECAM 35015B er en kaffemaskin produsert av Delonghi. Dette er en automatisk kaffemaskin som er 23,6 cm bred, 49,5 cm dyp og 42,9 cm høy. Maskinen inkluderer en kaffebønnebeholder og en vannbeholder, som rommer henholdsvis 250 gram og 1,8 liter.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Dette er med andre ord en kaffemaskin som bruker kaffebønner som utgangspunkt når den tilbereder kaffen din. Når du har funnet ut hvilken smak du foretrekker, så kan du stille dette inn og så vil My-funksjonen til Dinamica ECAM 35015B sørge for at du får den hver gang.

  Dinamica ECAM 35015B er også utstyrt med et Latte Crema-system som sørger for at kaffen din komplimenteres av et velsmakende melkeskum på toppen. Og dette er naturligvis helt uavhengig av hvilken type kaffe du velger!

  Denne kaffemaskinen er utstyrt med en LCD-skjerm med touch-knapper, og det gjør dette til en svært brukervennlig kaffemaskin. Touchkontrollen vil gjøre det lekende lett å lære seg med Dinamica ECAM 35015B, og det gjelder uansett hvem du er.

  Fordeler:

  • Dinamica ECAM 35015B har utseende til en toppmoderne kaffemaskin, men den er veldig lik de tradisjonelle kaffetrakterne på innsiden. Denne kaffemaskinen lager altså kaffe av kaffebønner, noe som vil være perfekt for de som er vant med en tradisjonell kaffetrakter.
  • Dette er en tilpasningsdyktig kaffemaskin. Om du har lyst til å utforske forskjellige kaffesmaker, så er dette en god kaffemaskin å gjøre det med, for her får du muligheten til å legge inn kaffeblandingen som du liker aller best etterpå.
  • Om du attpåtil er en kaffedrikker som elsker krem til kaffen, så er Dinamica ECAM 35015B utstyrt med et Latte Crema-system som sørger for at du får en mengde med deilig melkeskum til hver eneste kaffekopp.
  • Dinamica ECAM 35015B vil dessuten være svært enkel å bruke. Denne kaffemaskinen er nemlig designet med en LCD-skjerm som vil fortelle deg alt du trenger å vite når du trenger å vite det. I tillegg er den utstyrt med touchkontroll som gjør den svært enkel å håndtere.
  Ulemper:
  • I forbindelse med Dinamica ECAM 35015B så er det veldig lite informasjon mangler, og det er naturligvis veldig positivt! Av de 10 punktene som listen av produktets spesifikasjoner består av, så er det kun to av dem som er merket som «ukjent».
  • Det er uvisst hvilket materiale Delonghi har benyttet i produksjonen av Dinamica ECAM 35015B. Selv om dette ikke er nok til å dra helhetsinntrykket ned i betydelig grad, så hadde det vært praktisk å ha informasjon om dette.
  • Det foreligger heller ingen informasjon vedrørende Dinamica ECAM 35015B er utstyrt med et varmeelement eller ikke. Vi tar imidlertid dette som et tegn på at produktet ikke har det. Men når det er sagt, så er det heller ikke ofte at en kaffemaskin har det.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Delonghi
  Effekt 1450 W
  Beholder (bønner) 250 g
  Beholder (vann) 1,8 L

  Resultat

  Dinamica ECAM 35015B kommer relativt greit ut i denne produkttesten. I motsetning til de andre produktene vi har sett på hittil, så er dette en kaffemaskin som lager kaffe hovedsakelig med kaffebønner som utgangspunkt. Dette er altså en moderne kaffetrakter!

  Kaffemaskinen fra Delonghi er et svært godt alternativ, i og med at det vil være enkelt å lære seg, samt å bruke maskinen. I tillegg er den utstyrt med egne programmer for avkalking, rengjøring og skylling, noe som gjør dette produktet enda mer praktisk.

  Smeg Retro DCF2WHEU

  Smeg Retro kaffemaskin test

  Smeg Retro DCF2WHEU er en kaffemaskin produsert av Smeg. Kaffemaskinen er laget av et ukjent materiale, men den bærer det karakteristiske designet som vi kjenner igjen fra andre produkter fra samme produsent. Som navnet tilsier, er dette et retroinspirert design!

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Denne kaffemaskinen er 24,5 cm bred, 25,6 cm dyp og 36,1 cm høy. Inkludert i denne produktpakken finner du i hvert fall en vannbeholder som rommer 1,25 liter. Det er uvisst hvor mye kaffebønnebeholder rommer, men det utgjør en totalvekt på 3,4 kilo.

  Smeg Retro DCF2WHEU har en effekt på 1050 watt, som ikke er den største effekten vi har sett i denne produkttesten. Men den har flere andre gode elementer, deriblant en hold varm-funksjon, en timer og medfølgende kaffefilter av plast.

  I denne produkttesten har tatt utgangspunkt i Smeg Retro DCF2WHEU i hvit, men dette er en kaffemaskin som er tilgjengelig i forskjellige farger. Den hvite varianten er 1 av 8 mulige farger, så her får du muligheten til å velge akkurat den fargen du vil ha!

  Fordeler:

  • Smeg Retro DCF2WHEU er en moderne kaffemaskin med en retroinspirert innpakning. Dermed vil denne kaffemaskinen være midt i blinken for deg som er over gjennomsnittlig interessert i produkter med retrodesign. I tillegg er maskinen tilgjengelig i 8 farger!
  • Denne kaffemaskinen har en effekt på 1050 watt, noe som er et helt greit nivå. Det er ingen tvil om at dette er en kaffemaskin som vil få jobben gjort på en rask og effektiv måte, selv om den ikke er den raskeste kaffemaskinen vi har sett i denne produkttesten.
  • Smeg Retro DCF2WHEU er utstyrt med blant annet en timer. Denne timeren gjør det mulig for deg å stille inn når du ønsker at maskinen skal trakte kaffen på forhånd, og det er svært praktisk. Dermed kan våkne til nytraktet kaffe når du står opp hver eneste morgen.
  • Ved kjøp av Smeg Retro DCF2WHEU følger det også med en pakke med kaffefiltre laget av plast. Dermed er du ikke avhengig av å kjøpe engangsfiltre hele tiden. For Smeg Retro DCF2WHEU sine kaffefiltre kan enkelt vaskes og brukes om igjen!
  Ulemper:
  • Når det gjelder Smeg Retro DCF2WHEU så mangler det en del elementær informasjon. Det mangler informasjon om både materiale, hvilken type maskin det er, størrelse på kaffebønnebeholder, pumpetrykk og varmeelement i forbindelse med dette produktet.
  • Smeg Retro DCF2WHEU har en effekt på 1050 watt. Det er imidlertid viktig å understreke at dette ikke er en ulempe i seg selv, men det gjør at denne maskinen er en av svakeste maskinene i denne produkttesten.
  • Siden Smeg Retro DCF2WHEU er en kaffemaskin som trakter kaffe med utgangspunkt i kaffebønner, er det svært upraktisk at det ikke foreligger noen informasjon om hvor mye beholderen for dette rommer.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Smeg
  Effekt 1050 W
  Beholder (vann) 1,25 L
  Vekt 3,4 kg

  Resultat

  Smeg Retro DCF2WHEU kommer helt greit ut i denne produkttesten. Det er ingenting som tyder på at dette ikke er en kaffemaskin som kommer til å oppfylle forventningene dine når det gjelder trakting av kaffe.

  Likevel er det slik at det mangler en del informasjon i forbindelse med dette produktet. Det er noe som gjør det litt vanskelig å gjøre en fullverdig vurdering av dette produktet, fordi vi ikke har samme utgangspunkt som vi har med de andre produktene.

  Vi får imidlertid et inntrykk av at Smeg Retro DCF2WHEU er en kaffemaskin som vil fungere ganske bra. Særlig om du ikke er på jakt etter en kaffemaskin som er veldig avansert!

  Bosch CTL636EB6 Home Connect

  Bosch CTL636EB6 Home Connect test

  CTL636EB6 Home Connect er en kaffemaskin produsert av Bosch. Dette er en kaffemaskin som skiller seg ut i denne produkttesten, da dette er en innebygd kaffemaskin. I praksis betyr det at den er en del av kjøkkeninnredningen, men ellers fungerer den som de andre.

  Produktbeskrivelse

  Denne kaffemaskinen har en bredde på 59,4 cm, en dybde på 38,5 cm og en høyde på 45,5 cm. Disse dimensjonene inkluderer en kaffebønnebeholder som rommer 500 gram og en vannbeholder som rommer 2,4 liter. Og dette utgjør en totalvekt på 19,6 kilo.

  I tillegg til kaffebønnebeholder og vannbeholder, så inneholder CTL636EB6 Home Connect også en innebygd kaffekvern og melkeskummer. Dermed er dette en kaffemaskin som vil servere deg en fantastisk kaffeopplevelse til enhver tid!

  CTL636EB6 Home Connect er en helautomatisk kaffemaskin som har en effekt på 1600 watt. I praksis betyr det at du trenger å gjøre minimalt for å få en kopp med kaffe. Den innebygde kaffemaskinen tar seg av alle prosessene. I tillegg har den et pumpetrykk på 19 bar!

  Fordeler:

  • CTL636EB6 Home Connect er en innebygd kaffemaskin. Det betyr at dette er en kaffemaskin som er i en helt annen prisklasse enn de andre produktene vi har sett på i denne produkttesten, men vi har valgt å inkludere det fordi det tross alt finnes på markedet.
  • En innebygd kaffemaskin er svært fordelaktig, rett og slett fordi den er innebygd. Kaffemaskinen blir en del av kjøkkeninnredningen din, og dermed trenger du ikke å bekymre deg for verken oppbevaring eller at kaffemaskinen kommer til å ta for mye plass på benken.
  • CTL636EB6 Home Connect er en 3-i-1 løsning, i og med at kaffemaskinen inkluderer både den faktiske kaffemaskinen, en kaffekvern og melkeskummer. Dermed ligger alt til rette for at du får en formidabel kaffeopplevelse hver eneste dag!
  • Vi er også nødt til å nevne kaffemaskinens enorme kapasitet, siden dette produktet inkluderer en kaffebønnebeholder og vannbeholder som rommer henholdsvis 500 gram og 2,4 liter vann.
  Ulemper:
 • I forbindelse med CTL636EB6 Home Connect er det kun informasjon om hvilket materiale maskinen er laget av, samt informasjon om et eventuelt varmeelement som mangler. Det er dog ikke nok til å trekke ned helhetsinntrykket i betydelig grad.
 • Uansett hvor fordelaktig det er at CTL636EB6 Home Connect er en innebygd kaffemaskin, så kan det også defineres som en ulempe. Rett og slett fordi det ikke alle som har muligheten til å investere i en slik kaffemaskin, enten på grunn av økonomi eller plassmangel på kjøkkenet.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Bosch
  Effekt 1600 W
  Beholder (bønner) 500 g
  Beholder (vann) 2,4 L

  Resultat

  CTL636EB6 Home Connect kommer veldig godt ut i denne produkttesten. Det er en innebygd kaffemaskin, og det er flere grunner til hvorfor det er et veldig praktisk alternativ. Blant annet er dette et produkt som fysisk sett mye mindre plass.

  Men det er ikke den eneste grunnen til at det er et godt alternativ. Hvis du har plass til å investere i denne kaffemaskinen, så bør du gjøre det. For du får nemlig både kaffekvern og melkeskummer med på kjøpet!

  Den eneste forutsetningen er at du er nødt til å ha en kjøkkeninnredning som denne innebygde kaffemaskinen er kompatibel med. I tillegg er du nødt til å ha et kjøkken som er stort nok.

  Nespresso Lattissima One

  Nespresso Lattissima One test

  Nespresso Lattissima One er en kaffemaskin produsert av Delonghi. Med denne kan du tilberede en kopp med deilig drikke på et blunk! I og med at dette er en kapselmaskin så du trenger kapsler for å bruke den, og da kan du lage akkurat det du ønsker deg der og da.

  Produktbeskrivelse

  Kaffemaskinen er 15,4 cm bred, 32 cm dyp og 25,6 cm høy, og det veier totalt 4,3 kilo. Det er en automatisk kaffemaskin som har en effekt på 1400 watt, som gjennomfører alle prosessene for deg ved at du kun trykker på start-knappen.

  Denne kaffemaskinen er kompatibel med en rekke kaffekapsler, deriblant Coffee of the World, Friele diAmore, Nespresso og Pelican Rouge. I tillegg har den en beholder som er utviklet spesielt for melk, så du kan tilsette fersk melk og lage melkeskum om du vil!

  Designmessig er Nespresso Lattissima One en stilren kaffemaskin, som kommer til å skli rett inn blant kjøkkenapparatene dine. I denne produkttesten har vi tatt utgangspunkt i den svarte modellen, men den er også tilgjengelig i hvit.

  Fordeler:

  • Nespresso Lattissima One er en kapselmaskin, og dermed kan den brukes til å trakte forskjellige kaffetyper eller lage varm sjokolade eller te. Dette er altså en kaffemaskin med mange bruksområder, og det er veldig praktisk!
  • Siden dette er en kapselmaskin, så er du nødt til å kjøpe kaffekapsler for å kunne bruke kaffemaskinen. Det som er svært praktisk med dette produktet, er at den er kompatibel med kaffekapsler fra flere merker. I praksis betyr det at du har et hav av kapsler å velge mellom!
  • I tillegg til den tradisjonelle vannbeholderen, er Nespresso Lattissima One også utstyrt med en spesiell melkebeholder. Denne kan du fylle med fersk melk, trykke på start-knappen og så tilbereder kaffemaskinen melkeskum til kaffen din.
  • Nespresso Lattissima One vil også fungere som et stilfullt tillegg på kjøkkenet ditt. Dette er en kompakt kaffemaskin, og dermed vil den ikke ta opp så mye plass. Men du kan også flytte på den om du vil, for den er ikke blant de tyngste kaffemaskinene.
  Ulemper:
  • I forbindelse med Nespresso Lattissima One mangler det litt elementær informasjon. Informasjonen det er snakk om, er materialet som maskinen er laget av, samt maskinens pumpetrykk og varmeelement.
  • Det oppgis heller ikke noen informasjon om hvor vidt maskinen har en beholder som er beregnet for kaffebønner, men det er nok et tegn på at denne maskinen ikke har det. Det er heller ingen selvfølge siden Nespresso Lattissima One er en ren kapselmaskin.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Merke Delonghi
  Effekt 1400 W
  Beholder (vann) 1 L
  Vekt 4,3 kg

  Resultat

  Nespresso Lattissima One kommer veldig greit ut i denne produkttesten. Faktisk så er dette en kaffemaskin som skiller seg ut positivt på flere måter!

  Dette er en kompakt kapselmaskin. Det vil si at den tar opp liten plass på benken, noe som gjør at den passer godt inn i små kjøkken. I tillegg er det en kapselmaskin, så du trenger kaffekapsler for å lage kaffe, varm sjokolade eller te – hva enn du måtte ønske!

  Men dette er ikke bare en hvilken som helst kapselmaskin. Denne kapselmaskinen er kompatibel med kapsler av forskjellige merker, noe som betyr at du har flere valgmuligheter enn du ville hatt om den kun var kompatibel med en type kapsler. Og det er veldig kult!

  Sjöstrand Espresso Identity SCC01

  Sjöstrand Espresso Identity SCC01 test

  Espresso Identity SCC01 er en kaffemaskin laget av Sjöstrand. Dette er en kaffemaskin laget av rustfritt stål, og den har følgende dimensjoner: 33,6 cm i bredden, 18,6 cm i dybden og 25,9 cm i høyden. Og den har en totalvekt på 3,7 kilo.

  Produktbeskrivelse

  Denne kaffemaskinen er en kapselmaskin, noe som betyr at den lager kaffe med kaffekapsler som utgangspunkt. Dette er imidlertid en kapselmaskin som kun er kompatibel med kaffekapsler av merket Nespresso. Maskinen har en effekt på 1450 watt.

  Siden Espresso Identity SCC01 er en kapselmaskin, så er det naturlig at det ikke oppgis noen informasjon om kaffemaskinens beholder. Men maskinen inkluderer en vannbeholder som rommer 1,2 liter. Kaffemaskinen har et pumpetrykk på 19 bar.

  Denne kaffemaskinen er laget av rustfritt stål, og Sjöstrand har tatt med seg denne idéen til produktets design. For Espresso Identity SCC01 er designet i en sølvfarge, som uten tvil vil få denne kaffemaskinen til å ta seg godt ut på hver eneste kjøkkenbenk den blir plassert på.

  Fordeler:

  • Espresso Identity SCC01 er laget av rustfritt stål. Det forteller oss at denne kaffemaskinen er svært robust, så du trenger ikke å bekymre deg for at den skal bli ødelagt med det første. Snarere tvert i mot, for dette er en maskin som kommer til å vare i mange år fremover!
  • Dette er en kapselmaskin, noe som betyr at du er nødt til å kjøpe kaffekapsler for å kunne bruke denne kaffemaskinen. Det som er svært praktisk med kapselmaskiner, er at disse ofte er mye enklere å lære seg med enn de tradisjonelle maskinene som bruker kaffebønner.
  • Espresso Identity SCC01 har en effekt på 1450 watt og et pumpetrykk på 19 bar. Dette er altså ikke bare en maskin laget av et solid materiale, men det er også en kaffemaskin som vil utføre enhver oppgave du setter den til på en effektiv og hurtig måte.
  • Sjöstrand har også tatt smarte valg i designprosessen i forbindelse med Espresso Identity SCC01, for dette er en pen kaffemaskin. Dette er en kaffemaskin som vil passe inn hvor som helst – hjemme hos deg, på arbeidsplassen din eller til og med på et hotell!
  Ulemper:
  • I forbindelse med Espresso Identity SCC01 er det kun informasjon om kaffemaskinens kaffebønnebeholder og varmeelement som mangler.
  • Men siden Espresso Identity SCC01 er en kapselmaskin, så inkluderer nok ikke dette produktet en beholder for kaffebønner. Det er mulig å få tak i en kaffemaskin som kan bruke begge deler, men det er ikke tilfellet med dette produktet.
  • Det samme gjelder i forbindelse med kaffemaskinens varmeelement. I forbindelse med kapselmaskiner, er det svært få av disse kaffemaskinene som har varmeelement. Dermed er dette helt naturlig, og ikke et element som mangler i dette tilfellet.

  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Sjöstrand
  Effekt 1450 W
  Beholder (vann) 1,25 L
  Type Kapselmaskin

  Resultat

  Espresso Identity SCC01 kommer helt greit ut i denne produkttesten. Det fremstår som en solid maskin som vil sørge for at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte kjøpe ny kaffemaskin på en god stund. Og det er uten tvil veldig praktisk!

  Denne kaffemaskinen er en kapselmaskin, og det betyr at du er nødt til å ha kaffekapsler for å lage kaffe med Espresso Identity SCC01. Det som er mest praktisk med det, er at du kan velge akkurat det du vil ha. Selv om dette er en kaffemaskin, så trenger du ikke lage kaffe!

  Med en kapselmaskin vil det også være mye enklere å tilberede en kopp med kaffe eller annen drikke som du har lyst på. Det er bare plassere kaffekapselen i beholderen, legge på lokket, trykke på knappen, vente til kaffen er ferdig tilberedt og så er det bare å nyte!

  Nespresso Citiz & Milk

  Nespresso Citiz & Milk test

  Nespresso Citiz & Milk er en kaffemaskin produsert av Krups. Det er uvisst hvilket materiale produsenten har benyttet for å lage denne maskinen, men til tross for det så ser det ut til å være et godt produkt. Kaffemaskinen er 21,9 cm bred, 37,2 cm dyp og 27,8 cm høy.

  Produktbeskrivelse

  Denne kaffemaskinen er en del av en produktpakke som består av selve kaffemaskinen, samt en velkomstpakke med kaffe. Kaffemaskinen inkluderer en vannbeholder som rommer én liter, og det utgjør en totalvekt på 4,05 kilo.

  Nespresso Citiz & Milk har en effekt på 1450 watt og et pumpetrykk på 19 bar. På grunn av dette bruker ikke maskinen lang tid på å varme seg opp. Faktisk så vil kaffen din være klar til å traktes i løpet av 25 sekunder! Og den kan brukes til å lage flere forskjellige kaffedrikker!

  Dette er en svært brukervennlig kaffemaskin. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke på én knapp og så er prosessen med å lage kaffe i gang. Dermed er dette en kaffemaskin som vil være enkel å lære seg med, samt at den slår seg av automatisk etter 9 minutters inaktivitet!

  Fordeler:

  • Med Nespresso Citiz & Milk får du muligheten til å velge hvor stor kopp med kaffe du ønsker deg. Vil du ha en kopp, eller vil du ha et krus? På denne kaffemaskinen kan nemlig stativet hvor du plasserer koppen justeres etter størrelsen på koppen, noe som er veldig praktisk!
  • Nespresso Citiz & Milk er utstyrt med Aeroccino, og det er takket være dette at kaffemaskinen kan brukes til å tilberede så mange forskjellige kaffetyper. Aeroccino gjør det også mulig å tilberede ulike melkebaserte drikker, om du heller har lyst til å prøve det.
  • Denne kaffemaskinen vil uten tvil være et godt valg, og det er flere grunner til det. Den varmes opp raskt, startes ved kun et enkelt tastetrykk og slår seg automatisk av etter 9 minutters inaktivitet. I tillegg er den svært rask når det gjelder å tilberede kaffen!
  • Krups har utviklet en kaffemaskin som vil ta seg godt ut på enhver kjøkkenbenk. I tillegg er den tilgjengelig i to forskjellige farger. I denne testen har vi tatt utgangspunkt i den røde, men den er også tilgjengelig i sølv. I tillegg er dette en kompakt kaffemaskin.
  Ulemper:
  • Det er svært lite informasjon som mangler i forbindelse med Nespresso Citiz & Milk. Vi savner informasjon om hvilket materiale maskinen er laget av, samt maskinens kaffebønnebeholder og varmeelement.
  • Det er imidlertid en helt naturlig forklaring på hvorfor de to sistnevnte mangler. Nespresso Citiz & Milk er nemlig en kapselmaskin, og dermed er det ingen selvfølge at maskinen er utstyrt med verken beholder for kaffebønner eller varmeelement.
  • Derfor er Nespresso Citiz & Milk nok en kaffemaskin uten disse elementene, uten at det har så veldig mye å si når det gjelder vårt helhetsinntrykk av produktet.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Krups
  Effekt 1450 W
  Beholder (vann) 1 L
  Type Kapselmaskin

  Resultat

  Nespresso Citiz & Milk gjør en helt grei figur i denne produkttesten. Det er en kompakt kaffemaskin hvor du trenger kaffekapsler for å lage kaffe eller en annen koffeinholdig drikke. Det er svært praktisk at denne kaffemaskinen kan brukes til å lage forskjellige drikker!

  På grunn av sin størrelse vil Nespresso Citiz & Milk være et godt valg for alle som ønsker å gå til anskaffelse av dette produktet. Enten du bare likte maskinens design eller er på utkikk etter en kaffemaskin som passer inn på det lille kjøkkenet ditt.

  Til tross for sin kompakte størrelse, er det ingen tvil om at Nespresso Citiz & Milk vil sørge for at du får kaffen din i løpet av veldig kort tid! For selv om det er et lite kjøkkenapparat, så er det veldig kraftig og jobber svært effektivt!

  Siemens EQ500

  Siemens EQ500 test

  Siemens EQ500 er en fullautomatisk kaffemaskin produsert av Siemens. Produsenten har benyttet seg av et plastmateriale for å produsere denne kaffemaskinen. Den er 27,6 cm bred, 37,3 cm dyp og 45,2 cm høy.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Denne kaffemaskinen har en effekt på 1500 watt og et pumpetrykk på 15 bar. I tillegg til dette er kaffemaskinen utstyrt med en kaffebønnebeholder som rommer 270 gram og en vannbeholder som rommer 1,7 liter vann. Det utgjør en totalvekt på 8,9 kilo.

  Dette er en kaffemaskin som vil være svært enkelt å lære seg med. Det er på grunn av at denne maskinen er utstyrt med et touch-display, samt at den har bildebeskrivelser under hver enkelt knapp. Her får du også muligheten til å justere styrken på kaffen din.

  Om du er en person som liker å eksperimentere med forskjellige kaffesmaker, så vil du og Siemens EQ500 være perfekt match. Siemens EQ500 er nemlig utstyrt med en funksjon kalt DoubleShot, som gjør at kaffestyrken dobles ved at du bruker den.

  Fordeler:

  • Siemens EQ500 er laget av plast. Selv om dette ikke er det beste materialet vi har sett i løpet av denne produkttesten, så betyr ikke det at det er dårlig. Plast er et materiale som gang på gang har bevist at det tåler en tråkk, og denne maskinen er nok intet unntak.
  • Denne kaffemaskinen er en kombinasjon av tradisjonelle og moderne elementer. For eksempel så er dette en kaffemaskin som tar utgangspunkt kaffebønner når den tilbereder en kopp med deilig kaffe til deg. Men utseendemessig ser det ut som et moderne apparat!
  • Det vil være veldig enkelt å lære seg med Siemens EQ500. Ikke bare fordi det delvis er en tradisjonell kaffemaskin, men også fordi den er utstyrt med små ikoner som viser deg hva du skal trykke på når du bruker den. Og det er uten tvil veldig praktisk!
  • Siemens EQ500 vil være et godt valg for deg som ønsker en kaffemaskin du kan bruke til å eksperimentere med kaffesmaker. Særlig om du er en person som liker å prøve ut forskjellige styrker på kaffen din, for det vil DoubleShot-funksjonen til maskinen sørge for.
  Ulemper:
 • Når det gjelder denne kaffemaskinen, så scorer Siemens 10/10 på produktspesifikasjoner. Det er altså ingen spesifikasjoner som er merket med «ukjent». Og det er uten tvil veldig positivt! Faktisk så er dette et av de få produktene i denne testen hvor det er tilfellet.
 • Hvis vi derimot skal ta på oss silkehanskene og være litt pirkete, så kan det sies at Siemens EQ500 vil være svært upraktisk for deg som ønsker en kaffemaskin du kan flytte rundt på.
 • Siemens EQ500 har nemlig en totalvekt på 8,9 kilo. Dermed er denne kaffemaskinen nok litt for tung til å flytte på hele tiden. Men en gang i ny og ne skal nok gå helt fint. Dette er med andre ord en kaffemaskin som passer best for deg som skal ha den stående på benken.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Siemens
  Effekt 1500 W
  Beholder (bønner) 270 g
  Beholder (vann) 1,7 L

  Resultat

  Siemens EQ500 kommer relativt godt ut i denne produkttesten. Denne kaffemaskinen er faktisk blant de få produktene hvor det ikke mangler noen form for informasjon når det gjelder produktets spesifikasjoner. Og det er en naturligvis en veldig fin detalj!

  I løpet av denne produkttesten har vi fått et veldig godt bilde på hvilket produkt Siemens EQ500 er. For eksempel så vil det være svært fordelaktig om du har tenkt å ha kaffemaskinen på kjøkkenbenken til enhver tid, for den er litt tung å flytte på.

  Det vi nevnte i forrige avsnitt kan altså være greit å ha i bakhodet, men bortsett fra det er det ingen tvil i at Siemens EQ500 vil være et godt valg. Denne kaffemaskinen har til og med et integrert rengjøringsprogram, så du trenger ikke å tenke på det heller!

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin test

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin er en kaffemaskin produsert av Breville. Det er uvisst hvilket materiale denne produsenten har tatt utgangspunkt i når de lagde dette produktet, men maskinen er 23 cm bred, 26 cm dyp og 32 cm høy.

  Produktbeskrivelse

  Dette er en manuell kaffemaskin med en effekt på 250 watt. Breville Prima Latte II Kaffemaskin har også et pumpetrykk på 19 bar. Det er uvisst om denne kaffemaskinen har en kaffebønnebeholder, men den har en vannbeholder som rommer 1,5 liter vann.

  I tillegg til vannbeholderen, så er denne kaffemaskinen utstyrt med en separat melkebeholder. Med kaffemaskinen i seg selv, vannbeholderen og melkebeholderen får vi et produkt med en totalvekt på 5,9 kilo. Og maskinen er i tillegg av den støysvake typen.

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin er en brukervennlig kaffemaskin. På grunn av One touch-kontrollsystemet som maskinen er utstyrt med, så vil dette være en maskin som det er veldig enkelt å lære seg med. Den er også utstyrt med et eget rengjøringsprogram.

  Fordeler:

  • Breville Prima Latte II Kaffemaskin kan brukes til å lage både en enkel espresso, en dobbel espresso, kaffe latte eller cappuccino. Om du vil så kan du også få melkeskum til kaffen din, siden denne maskinen har en separat melkeskummer.
  • Maskinen er utstyrt med et One touch-kontrollsystem, så det kommer ikke til å være vanskelig å sette seg inn i hvordan man bruker det i det hele tatt. Det er veldig praktisk, for da vil Breville treffe en mye større målgruppe.
  • I denne produkttesten har vi tatt utgangspunkt i Breville Prima Latte II Kaffemaskin i fargen rød, men det er ikke den eneste fargen denne maskinen kan fås i. Den er også tilgjengelig i sølv, så du kan velge akkurat den fargen du vil. Og det er naturligvis veldig praktisk.
  • Med Breville Prima Latte II Kaffemaskin på laget trenger du heller ikke å tenke på rengjøring. For denne kaffemaskinen er utstyrt med et eget rengjøringsprogram, som gjør at maskinen tar hånd om rengjøringen selv. Dette er en «one touch» maskin til fingerspissene.
  Ulemper:
 • I forbindelse med Breville Prima Latte II Kaffemaskin er det litt informasjon som mangler. Det er spesifikt informasjon om hvilket materiale maskinen er laget av, samt hvor vidt den er utstyrt med en beholder for kaffebønner eller varmeelement.
 • Vi får et relativt greit inntrykk av Breville Prima Latte II Kaffemaskin, men det er ingen vei utenom: Helhetsinntrykket hadde vært enda bedre om vi visste hvilket materiale produsenten hadde benyttet i forbindelse med utviklingen av dette produktet.
 • Siden dette er en manuell kaffemaskin, så er ikke dette en kapselmaskin. Dermed er dette en kaffemaskin som lager kaffe med utgangspunkt i kaffebønner, og da må maskinen ha en kaffebønnemaskin. Derfor skulle vi ønske at vi fikk oppgitt hvor stor den er.
 • Det foreligger heller ingen informasjon om hvor vidt Breville Prima Latte II Kaffemaskin er utstyrt med varmeelement eller ikke. Selv om ikke alle kaffemaskiner har varmeelement, så hadde det vært greit å vite at det er det som gjelder for denne maskinen.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Produsent Breville
  Effekt 250 W
  Pumpeavtrykk 19 bar
  Beholder (vann) 1,5 L

  Resultat

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin kommer relativt greit ut i denne produkttesten. Det foreligger ingen informasjon om hvilket materiale maskinen er laget av, men det er uten tvil en kraftig maskin som vil stå til forventningene dine.

  Foretrekker du enkel eller dobbel espresso, eller latte eller cappuccino? Da vil denne kaffemaskinen være et godt valg for deg, for dette er denne kaffemaskinens fire spesialiteter! Du kan til og med melkeskum hvis du vil!

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin er også utstyrt med et eget rengjøringssystem, så det er heller ikke noe du trenger å tenke om du har valgt å investere i denne kaffemaskinen. Og det er naturligvis veldig praktisk!

  Så mange forskjellige typer kaffemaskiner finnes det

  Det er fort gjort å tenke at en kaffemaskin er en kaffemaskin, men slik er det faktisk ikke. Og det er denne produkttesten et tydelig bevis på, ettersom vi har sett på både manuelle, helautomatiske og kapselmaskiner i denne testen.

  Det finnes med andre ord mange forskjellige kaffemaskiner. Men hva er egentlig som skiller disse kaffemaskinene fra hverandre? Det skal vi ta en nærmere titt på nedenfor.

  Manuell kaffemaskin

  Når det gjelder hva en kaffemaskin er, så ligger det litt i selve begrepet hva en manuell kaffemaskin er. Det er en manuell kaffemaskin, og det betyr at du er nødt til å legge i en liten innsats for at du skal få den sårt ønskede koppen med kaffe.

  Med en manuell kaffemaskin er du avhengig av å ha en kaffekvern også. For da må også kaffebønnene som kaffen er laget av også kvernes manuelt. Og det er ingen selvfølge at den manuelle kaffemaskinen har en innebygd kaffekvern. Men det finnes noen som har det også!

  Å lage kaffe med en manuell kaffemaskin tar mye lenger tid enn med noen av de andre kaffemaskinene. Men til gjengjeld får du justere smaken akkurat slik du vil ha den!

  Helautomatisk kaffemaskin

  Du kan også kjøpe en helautomatisk kaffemaskin. Ofte er dette en maskin som koster litt mer enn både manuelle kaffemaskiner og kapselmaskiner å få tak i, men det er praktisk om du ikke vil bruke så lang tid på å lage kaffe om morgenen.

  En helautomatisk kaffemaskin er den typen kaffemaskin hvor du kun må trykke på en knapp. Og deretter skjer resten av seg selv, derav begrepet en helautomatisk kaffemaskin. I praksis betyr det rett og slett at du slipper å gjøre noe annet enn å vente på at kaffen skal bli klar.

  Kapselmaskin

  Til slutt har vi kaffemaskinen som kalles for kapselmaskin. Populariteten til disse kaffemaskinene har virkelig skutt fart de siste årene. Og det er nok fordi disse maskinene kan brukes til å lage mer enn bare kaffe.

  Med en kapselmaskin er du avhengig av vann og kaffekapsler. Sistnevnte er noe du kjøper i tillegg til selve kapselmaskinen. Trykk på start-knappen og deretter venter du på at kaffen, den varme sjokoladen eller teen din blir ferdig.

  Hvis du er på utkikk etter en kapselmaskin, så bør du prøve å finne en kaffemaskin som er kompatibel med kaffekapsler fra flere forskjellige merker. Det kan være en vanskelig oppgave, men umulig er det ikke!

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo