Bordsag test: De 7 beste bordsagene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Enten du er en profesjonell håndverker eller hobbysnekker på hjemmebane – bordsag er alltid et godt verktøy å ha. Dette verktøyet brukes til å bearbeide tre og kan sage både på tvers og langs. Maskinen blir ofte kalt en bordsirkelsag da sirkelsagen er en sentral del av mekanismen.

En bordsag består av en sirkelsag som monteres på et bord, hvilket sparer deg mye tid og gir en god arbeidsstilling. Jobber du mye med kutting av plank, er dette verktøyet gull verdt. Vi har tatt en nærmere titt på noen av markedets mest populære modeller.

Hvis du er på jakt etter en ny bordsag, anbefaler vi at du fortsetter å lese videre. Vi har testet flere modeller i forskjellige prisklasse, for å gjøre beslutningen litt lettere for deg. Bli med oss og finn den beste bordsagen til ditt neste prosjekt.

Metabo TS 254 – Beste bordsag 2024

Metabo TS 254 Table circular saw test

Metabo TS 254 er en unik og allsidig bordsag med mange gode egenskaper. Har du lite plass på arbeidsstedet? Da kan Metabo TS 254 være akkurat det du er ute etter. Denne bordsagen er nemlig sammenleggbar og har svært attraktive mål.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

Bordsagen fra Metabo har en arbeidshøyde på 850/355 mm og en flate på 970x90x5 mm. Dette sikrer at du alltid står komfortabelt, samtidig som bordsagen tar opp minimalt med plass. Understellet kan legges sammen når bordsagen ikke er i bruk.

Modellen er også utstyrt med hjul, hvilket gjør den ekstremt mobil. Dette er en ypperlig bordsag dersom du skal jobbe med en variasjon av materialer. Metabo TS 254 kan kappe og kløyve alt fra massivt tre og sponplater, til plast og tilsvarende materialer. Motoren er kraftig og har en praktisk motorbrems samt overbelastningsvern for sikker og trygg bruk.

Metabo TS 254 lager lite lyd og er tilnærmet stillegående – dette er stort pluss. Vi liker også at bordsagen kommer med integrert mykstart, slik at verktøyet ikke rykker ved start. Dette forlenger også levetiden til motoren.

Turtallet er høyt og du kan kappe materialer ved både 90 og 45 graders vinkel. Sagblad-bytte er svært enkelt, til og med for nybegynnere. Dette er takket være spindel-låsing. I tillegg kan du lett justere sagblad-helningen med tannhjul-kranstyring og bordet kan forlenges dersom du trenger en større arbeidsflate.

Fordeler:

 • Stillegående: Alle verktøy lager lyd, men Metabo TS 254 er svært stillegående. Et stort pluss om du arbeider på egen tomt og har naboene tett på.
 • Sikker: Dette er en svært trygg bordsag, takket være mykstart, gjenstart-sperre og overbelastningsvern.
Ulemper:
 • Vi finner ingen nevneverdige ulemper med dette produktet

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Hastighet 4200 omdreininger i minuttet
Bladkapasitet 254×30 mm
Skjæredybde ved 45 grader 45 mm
Vekt 24,4 kg

Vurdering

Metabo TS 254 er en solid og gjennomført bordsag. Enkelte egenskaper skiller seg ekstra ut, som muligheten til å bruke stativ, den justerbare bordflaten og en praktisk mykstart-funksjon. Dette er også en meget stillegående modell, noe mange forbrukere verdsetter.

Bordsagen er kraftig og kan håndtere flere typer materiale. En god skjæredybde og høyde gjør at Metabo TS 254 kan brukes til ethvert byggeprosjekt – uansett om du er profesjonell eller vanlig forbruker. Den kraftige motoren, smarte detaljene og trygge bruken gjør at vi kårer Metabo TS 254 bordsag til best i test og markedets beste bordsag.

Bosch GTS 635-216 – Beste bordsag for profesjonelle

Bosch GTS 635-216 test

Bosch GTS 635-216 er en kraftig og transportabel bordsag som egner seg godt for profesjonelle. Denne modellen har en motoreffekt på 1 600 watt, et kompakt design og allsidige egenskaper.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Bosch er kjent for å produsere verktøy av høy kvalitet, og bordsagen GTS 635-216 er ikke et unntak. Saghøyden er på opptil 70 mm og modellen gjør det mulig å kutte langsgående opptil 635 mm. Med andre ord har bordsagen en god kapasitet og kan takle de fleste typer materialer.

Bordsagen har en vekt på 22 kg og profesjonelle vil nok klare å frakte denne med seg uten store problemer. Selv om vekten ikke er spesielt lav, har bordsagen meget ergonomiske håndtak som gjør det lett å flytte maskinen. Du trenger ikke å være redd for å skade bordsagen, dette er nemlig en ekstremt robust modell.

Bosch GTS 635-216 gjør en utmerket jobb i alle våre tester. Vi er imponert over hvor nøyaktig maskinen sager, og vi setter stor pris på allsidigheten. Her medfølger det nemlig bordforlengelse, bord utvidelse og en integrert slede. Selv om det er mye kraft og gode egenskaper på lur her, er bordsagen fortsatt kompakt og tar ikke opp for mye plass.

Dette er bordsagen for de som ønsker å benytte seg av brukerdefinerte dimensjoner. Bosch GTS 635-216 er utviklet for profesjonelle og gjør det derfor godt i oppgaver med skjulte kutt og langsgående saging. Bruksområdene er mange, men bordsagen presterer ekstra godt når den jobber med tre, laminat, trekompositt og plastmaterialer.

Fordeler:

 • Softstart-funksjon: En softstart-funksjon sikrer at bordsagen starter mykt, uten å hakke og dra i materialet. Dette forlenger samtidig motorens levetid.
 • Sikkerhetsbryter: Bosch GTS 635-216 er en trygg bordsag. Selv om den er utviklet for profesjonelle, vil gjenstart beskyttelsen og sikkerhetsbryteren gi tilstrekkelig bruker-beskyttelse for nybegynnere.
Ulemper:
 • Profesjonell: For nybegynnere kan det være noe vrient å stille inn ønskede dimensjoner. Bosch GTS 635-216 er beregnet for profesjonelle, noe som kommer tydelig frem når vi skal justere og stille inn bordsagen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Hastighet 5500 rotasjoner per minutt
Sagbladdiameter 216 mm
Skjærehøyde ved 90 grader 70 mm
Skjæredybde ved 45 grader 50 mm

Vurdering

Det er ingen tvil om at Bosch GTS 635-216 er en kraftig og god bordsag. Dette er gjerne førstevalget til de erfarne, da modellen passer ekstra godt til langsgående saging, brukerdefinerte dimensjoner og skjulte kutt. I tillegg kan modellen forlenges og utvides, slik at den passer arbeidsoppgaven.

Skal du bruke en bordsag for aller første gang, vil du nok få mest glede og nytte av testvinneren. Men setter du deg inn i funksjonaliteten og egenskapene, er Bosch GTS 635-216 en bordsag det er veldig lett å bli glad i. Her får du rå styrke og et høyt nivå av brukersikkerhet.

Einhell Bordsag, TC-TS 2025/2 – Beste bordsag for nybegynnere

Einhell Bordsag, TC-TS 2025 test

TC-TS 2025/2 fra Einhell er en praktisk og brukervennlig bordsag for nybegynnere. Denne modellen er meget kraftig, med en motoreffekt på hele 1 800 watt. Er du en ambisiøs hobby-snekker? Da vil du nok sette pris på alle detaljene og egenskapene til TC-TS 2025/2.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Bordsagen er svært nøyaktig i sine kutt og snitte langsgående og i vinkel. Modellen er kraftig nok til å takle mange typer materiale og har derfor flere bruksområder på lager. Vi synes TC-TS 2025/2 imponerte i oppgaver med sponplater og massivt tre, men den gjorde det også godt i plast og lignende materialer.

Hvis du skal jobbe med ekstra lange arbeidsstykker, vil du nok sette pris på stoppeskinnen og bordforlengelsen. Det er lett å justere maskinen etter arbeidsoppgave, noe som kommer godt med dersom du jobber variert. Vinkel og høyde kan lett justeres individuelt, slik at du oppnår optimal arbeidsstilling.

Bordsagen etterlater seg jevn og presis saging, takket være muligheten for jevn mating. Modellen har nemlig gode glideegenskaper og vi synes det er enkelt å oppnå profesjonelle resultater, uten mye justering, belastning og jobb fra brukerens side. For nøyaktige vinkelkutt kan du benytte deg av krysstoppet.

En ren arbeidsplass er viktig, og dette er du sikret takket være uttrekksviften som befinner seg på motorhuset og sagblad beskyttelsen. Bordsagen er også utstyrt med overbelastningsbryter, noe som øker brukersikkerheten.

Fordeler:

 • Lett å stille inn: TC-TS 2025/2 er særdeles brukervennlig og det er enkelt å justere høyde, bredde og lengde. Alt av spaker er praktisk plassert, for enkel, men trygg manøvrering og justering.
 • Robust: Denne bordsagen kommer med en robust sagblad-beskyttelse og ramme. Dette øker sikkerhet og stabilitet, samtidig som det forlenger levetiden.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Hastighet 5000 omdreininger per minutt
Svingningsområde 45 grader
Skjærehøyde ved 90 grader 85 mm
Skjæredybde ved 45 grader 65 mm

 

Vurdering

TC-TS 2025/2 fra Einhell er en god bordsag med brukervennlige funksjoner. Alt fra konstruksjon, mekanisme og design er skapt for å gjøre det enkelt for brukeren – dette liker vi. Hvis du er nybegynner, kommer nok TC-TS 2025/2 til å falle ekstra godt i smak. Men bordsagen er også kraftig nok til at profesjonelle får mye nytte av maskinen.

Einhell Bordsag – TC-TS 200

Einhell Bordsag - TC-TS 200 test

Einhell TC-TS 200 er kanskje liten og kompakt, men ikke la deg lure av det praktiske utseendet. Det er fortsatt mye kraft og gode egenskaper stappet inn i denne bordsagen. Denne modellen egner seg spesielt godt til transport og frakt.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Einhell TC-TS 200 er en liten bordsag med en motoreffekt på 800 watt. Denne varianten er ikke like kraftig som toppmodellene, men det er heller ikke alle som har behov for store motorer. Skal du bruke bordsagen til mindre eller lette jobber, vil Einhell TC-TS 200 gi deg den styrken du trenger.

Selv om Einhell TC-TS 200 er kompakt, er den fortsatt robust og motstandsdyktig. Bordsagen kommer med en stabil ramme som beskytter mot skader, samtidig som det øker stabilitet og kontroll under bruk. Tverravstivere og rørkonstruksjon er også smart designet.

Bordsagen kommer med en induksjonsmotor, noe som gir deg flere fordeler. Denne typen motor krever nemlig lite vedlikehold og har en lang levetid. Når det gjelder saging gjør Einhell TC-TS 200 en utmerket jobb. Snittene fremstår nøyaktig i våre tester, mye takket være parallellanlegget med klemmer på hver side.

Skal du kappe i vinkler? Da kan sagbladet vinkles i 45 grader mot venstre. Det medfølger også et vinkelanslag som kan vinkles opptil 60 grader – perfekt for vannrett skråskjæring. Når Einhell TC-TS 200 ikke er i bruk kan du rulle opp ledningen på selve kabinettet. Dette skaper enkel og trygg oppbevaring.

Fordeler:

 • Lett og kompakt: Det som skiller bordsagen ut på markedet, er den er ekstremt transportabel. Lett vekt, et kompakt design og en praktisk kabelopprulling gjør dette til førstevalget i mobile jobber.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Hastighet 5950 omdreininger per minutt
Skråsnitt 45 grader
Skjærehøyde ved 90 grader 45 mm
Skjærehøyde ved 45 grader 35 mm

Vurdering

Einhell TC-TS 200 er en imponerende, men liten bordsag. Denne modellen passer utmerket for de som trenger et hendig og lett verktøy – gjerne for transport og fleksibel bruk. Vi blir imponert over hvor godt bordsagen presterer i skråskjæring og vinkling.

Skal du ha en stasjonær bordsag, får du naturligvis mer kraft i en av toppmodellene. Men dersom du jobber på farten og trenger et mobilt alternativ, er det ingen tvil om at Einhell TC-TS 200 er et utmerket valg.

Einhell Bordsag TC-TS 1200

Einhell Bordsag TC-TS 1200 test

Einhell TC-TS 1200 er en kraftig bordsag som hjelper deg med presis og enkel kapping av byggematerialer. Denne modellen egner seg ekstra godt til sponplater massivt tre og andre tre-baserte materialer. Bordsagen gjør også en ypperlig jobb i test med finert tre.

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Einhell TC-TS 1200 har en motoreffekt på 1 200 watt og en tomgangshastighet på 4 800 rotasjoner per minutt. Vi oppdager raskt hvor effektivt modellen kapper, noe som gjør at selv de største jobbene blir raskt unnagjort – praktisk om du jobber profesjonelt.

Sagblad-tennene er karbon-belagt for ekstra styrke og robusthet. Disse kan skjære gjennom selv de tøffeste tre-bitene, mens vinkel- og parallell-stoppen sørger for at du får presise og fine kutt i emnet. Du kan også justere høyden på sagbladet etter eget ønske, eller ved å se på skalaen som følger med.

Ønsker du ren gjærkapping? Da kan du justere vinkelen mellom 45 og 90 grader. Kapphøyden går opptil 25 mm i 45 graders vinkel, og 45 mm i 90 graders vinkel. Med andre ord har du mange muligheter og flere bruksområder tilgjengelig.

Den kraftige motoren kommer med integrert overbelastningsbryter og det medfølger en praktisk skyvestokk for trygg bruk. På metall-skroget har produsenten integrert sklisikre plastikk føtter, noe som øker bruker-sikkerheten betraktelig.

Fordeler:

 • Trinnløs vinkeljustering: Denne bordsagen kan skilte med trinnløs vinkeljustering på bladet. Du justerer fra 0 til 45 grader og oppnår dermed optimalt resultat på materialet du jobber med.
 • Uendelig høyde: Bordsagen fra Einhell har en utmerket justerbar sagbladhøyde – denne er nemlig uendelig.
Ulemper:
 • Best på treverk: Bordsagen er kraftig og effektiv, men egner seg best på treverk. Skal du også kappe materialer av plast, anbefaler vi testvinneren.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Hastighet 4800 rotasjoner per minutt
  Sagbladtenner Karbon-belagt
  Kappehøyde 25 til 45 mm
  Justerbar kappevinkel 45 til 90 grader

  Vurdering

  Einhell TC-TS 1200 er et suverent valg for de som skal arbeide med ulike typer treverk og tremateriale. Modellen har en kraftig motor, flere muligheter for vinkling samt justering og ikke minst gode egenskaper som sikrer trygg bruk.

  Det er tydelig at Einhell TC-TS 1200 presterer best i møte med tre-basert materiell, men vi synes fortsatt den gjør en god jobb når plastikk og lignende emner skal kuttes. Einhell TC-TS 1200 er likevel en bordsag beregnet for byggematerialer. Her får du presise kutt og kraftige tenner – alt du trenger i en god og solid bordsag.

  Einhell Bordsag TC-TS 820

  Einhell Bordsag TC-TS 820 test

  Trenger du en nett og kompakt bordsag med lav vekt? Einhell TC-TS 820 er en robust modell som hjelper deg med å effektivt kutte tre og sponplater. Denne bordsagen har en effekt på 800 watt og en tomgangshastighet på 2 950 rotasjoner per minutt.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Bordsagen er utstyrt med 20 sagtenner og har et svingningsområde på 45 grader. Sagbladet har mål på 200 x 16, og derfor egner Einhell TC-TS 820 seg best til mindre småjobber og hobbyprosjekter på hjemmebane. Men er du en profesjonell som vil gjæringssage med høy presisjon? Da kan denne modellen også være et alternativ for deg.

  Einhell TC-TS 820 har et robust sagblad som vipper mot venstre. Denne detaljen sørger for at du kan gjæringssage med nøyaktighet og presisjon. I tillegg har modellen smarte egenskaper som parallell-stoppen. Denne har nemlig to høydestopper for lett justering og bruk.

  Selve bladet er utvunnet av karbid, noe som sikrer at kuttene er kraftige og rene. Einhell TC-TS 820 har en vekt på bare 10 kg – dette er praktisk om du reiser mye for å jobbe. En lav vekt kommer også godt med dersom du skal gjøre prosjekter på hytten eller hos venner.

  Modellen har ikke en like kraftig motoreffekt som testvinnerne, men du får til gjengjeld en kompakt maskin som er lett å oppbevare og enkel å frakte med seg. Vi synes også at sagbladet og sagtennene gjør en utmerket jobb, selv om kraften ikke den høyeste.

  Fordeler:

  • Vippet sagblad: Dette er bordsagen for de som skal gjæringssage med presisjon. Sagbladet er vippet mot venstre for å muliggjøre dette resultatet
  • Plassbesparende: Har du lite plass i boden eller reiser mye med verktøy? Einhell TC-TS 820 er liten, kompakt og kommer med en integrert kabelholder for plassbesparende oppbevaring.
  Ulemper:
 • Kan ikke forlenges: Einhell TC-TS 820 kan ikke forlenges, noe som muligens trekker ned for enkelte forbrukere. Dette er en bordsag skapt for å være transportable og mobil, derfor hadde det vært praktisk med forlengede egenskaper.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Hastighet 2950 rotasjoner per minutt
  Svingningsområde 45 grader
  Skjærehøyde ved 90 grader 43 mm
  Skjæredybde ved 45 grader 35 mm

  Vurdering

  Alt i alt er Einhell TC-TS 820 et godt valg for de som trenger noe lite, kompakt og nett. Bordsagen imponerer også stort med sin presisjonssaging og vi liker godt at modellen kutter kraftig, men samtidig rent og fint.

  Det som likevel trekker mest opp for Einhell TC-TS 820, er brukervennligheten og størrelsen. Modellen er lett å oppbevare, enkel å løfte og praktisk utformet. Med en integrert kabelholder og en egen holder for trykkstang, er det ingen tvil om at brukervennlighet har vært i fokus under produksjon. Einhell TC-TS 820 er et flott valg for rastløse hobbysnekker.

  Scheppach Bordsag HS80

  Scheppach Bordsag HS80 test

  Scheppach HS80 er en kraftig bordsag som egner seg best til de tøffeste jobbene. Skal du kappe og kutte hardt materiale? Da trenger du styrken og kraften til denne varianten. Scheppach HS80 er skapt for å takle store arbeidsstykker og de tyngste jobbene.

  Sjekk dagens pris

  Produktbeskrivelse

  Denne bordsagen har en sterk induksjonsmotor med en kraft på 1 200 watt. Selv om det finnes andre motorer med høyere effekt, er induksjonsmotoren utviklet for å kunne håndtere tyngre jobber og større arbeidsstykker.

  Det medfølger et sammenleggbart forlengelsesbord, og her har produsenten satset på stabilitet. Bordet er nemlig ekstremt stabilt og sikrer kontrollere arbeidssituasjoner. Størrelsen på bordet kan justeres etter arbeidsoppgave og forlenges når arbeidsstykkene er ekstra lange.

  Scheppach HS80 kan også sage med presisjon, takket være vinkel-gjerdet. Sagbladet i seg selv er produsert i TCT og er karbid-tipped. Dette sagbladet er skapt for optimal ytelse og god effekt. Du kan justere høyden på bladet ved å bruke håndhjulet som befinner seg på maskinen. Dette er enkelt å manøvrere og lett å komme til.

  For å sikre rene arbeidsmiljø, har bladlederen et integrert sugeslange-utløp. Selv om Scheppach HS80 er kraftig og skapt for de store jobbene, blir vi samtidig imponert over hvor kompakt modellen er. Det er tydelig at produsenten har hatt et ønske om å skape en hardfør, kraftig, men likevel transporterbar modell.

  Fordeler:

  • Justerbar bordlengde: Denne bordsagen gir deg muligheten til å justere bordlengden. Alt du behøver å gjøre er å trekke ut bordet, slik at du får tilstrekkelig med rom etter arbeidsstykket du jobber med.
  • Enkel justering: En annen stor fordel er muligheten til å justere bladhøyden. Her er det brukervennligheten som trekker opp, og vi setter pris på hvor lett det er å justere ved hjelp av håndhjulet.
  Ulemper:
 • Støyer noe: Denne bordsagen er ikke stillegående og derfor merker vi at den støyer en del under bruk. Skal du jobbe på et verksted eller på en byggeplass, vil ikke dette trekke for mye ned.
  • Spesifikasjoner

  Spesifikasjoner
  Hastighet 4800 rotasjoner per minutt
  Sagtenner 24
  Skjærehøyde ved 90 grader 48 mm
  Skjæredybde ved 45 grader 45 mm

  Vurdering

  Trenger du en kraftig bordsag som kan håndtere de tyngste jobbene? Da er Scheppach HS80 et utmerket valg. Selv om modellen støyer noe, synes vi ikke at dette gjør for mye da maskinen er skapt for tyngre og krevende arbeidsstykker.

  Vi liker at bord-lengden kan justeres etter arbeidsoppgave, og vi synes at størrelsen er praktisk sammenlignet med hvor kraftig maskinen er. Justerbar bladhøyde er alltid et stort pluss, særlig når justeringen skjer ved hjelp av et brukervennlig håndhjul.

  Alt i alt er Scheppach HS80 et godt valg av profesjonell bordsag, men modellen passer nok aller best til erfarne. Hvis du jobber hyppig med tøffe oppgaver, er det ingen tvil om at denne bordsagen kommer godt med i samlingen.

  Jobb trygt med bordsag

  Når du skal jobbe med en bordsag, er det viktig at du tar dine forholdsregler. Dette er et kraftig verktøy med skarpe sagtenner, og du må derfor gjøre deg kjent med sikkerhetsrutiner før du starter. Vi anbefaler at du leser nøye gjennom instruksjonen som følger med verktøyet, og du kan gjerne ta en titt på instruksjonsvideoer på produsentens hjemmeside.

  Øyne, hender og ører må alltid beskyttes i møte med store verktøy. En bordsag kan støye en del, selv om det også finnes stillegående modeller. Bruk gode hørselvern slik at du ikke ødelegger hørselen. Selv om du bare skal kappe noen få plankebiter, anbefales det alltid at du beskytter de sensitive ørene.

  Videre er det viktig å passe på synet og øyne. Vernebriller må alltid brukes og disse skal være godkjente til bruk med større sager. Sørg for at brillene dekker øynene fullstendig, slik at de er beskyttet med sagsprut og flis. Luften kan også bli fylt med støv som potensielt kan sette seg i øynene eller irritere lungene. En maske er derfor fordelaktig.

  Til slutt er det viktig å beskytte hender, arme og kropp. Det er viktig at du ikke går med løse klær når du bruker bordsagen. Spesielt er det viktig at ermene på jakken eller genseren ikke sitter løst, da dette lett kan feste seg i sagen.

  Slik justerer du høyde og lengde på bordsag

  Når du bruker en bordsag, vil du som regel ha mulighet til å justere høyde og lengde på bord og sagblad. Her er det viktig å gjøre seg kjent med din spesifikke maskin, og sett gjerne av god tid til å lese nøye gjennom instruksjonene i forkant.

  Vi anbefaler at du alltid justerer bordsagen før du skrur den på – dette reduserer sjansene for skader på deg og materialet. Høyden justerer du naturligvis etter hvilket arbeidsstykke du jobber med, men det er lurt å sikte seg inn på en halv tann høyere enn overflaten på materialet. Da får du et godt resultat hver eneste gang.

  Velg rett bordsag

  Vi har testet mange forskjellige typer bordsag, men det er ikke nødvendigvis slik at testvinneren er best for deg. Du må ta høyde for dine bruksområder, behov og ditt budsjett. Er det viktig at bordsagen er lett å transportere? Eller kanskje den må være kraftig og kunne håndtere tyngre jobber?

  Uansett hva du vektlegger, er vi sikker på at du finner en modell i vår test. Dette er de mest populære bordsagene på markedet. Så lenge du bruker rett teknikk, vil disse bordsagene gi gode resultater.

  Hvor god hjelp fikk du?

  Klikk på en tommel

  Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall stemmer: 1

  Ingen vurderinger er gitt.

  Vi blir glade for dine erfaringer

  Legg igjen din erfaring

  Beste i test
  Logo