Vakuumpakker test: Her er de 11 beste (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Vi skal teste Vakuumpakkere. Dette er nok ikke et ukjent ord eller apparat for deg som liker å lage mat. Da tilbringer du nok ganske mange timer på kjøkkenet, og nettopp vakuumpakkeren er din beste venn. Men det er jo ikke slik at absolutt alle som har et slikt forhold til matlaging.

En vakuumpakker er et kjøkkenapparat som du bruker til å vakuumere mat du har laget. Det betyr at du putter maten i en pose som vakuumpakkeren trekker luften ut av, og så forsegler den posen etterpå. På denne måten vil maten vare mye lenger, og du kan trygt fryse den.

Dette er en produkttest for vakuumpakkere, og i denne testen skal vi ta en nærmere titt på forskjellige vakuumpakkere som du kan finne på nettsider som CDON, Bakeren og Kokken og Skousen. VI kårer også beste vakumpakker 2024.

Witt Smart – Best i test vakuumpakker

Witt Smart Vakuumpakker test

Witt Smart Vakuumpakker er en kul vakuumpakker som ikke ser ut som alle de andre. Med kontrollpanelet som eget felt på lokket, vil den være enkel å lære seg. I tillegg er det 5 vakuumposer inkludert i kjøpet av denne vakuumpakkeren. Dette er også testens raskeste produkt. Dette sammensatt gjør at vi kårer dette produktet til beste vakuumpakker 2024.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Witt Smart Vakuumpakker er en vakuumpakker produsert av Witt. Den er laget av plast, og den kan vakuumere opp til 24 liter i minuttet. Når det gjelder informasjon som vakuumtrykk og lydnivå, så er denne informasjonen ukjent.

Også dette er en vakuumpakker som skiller seg litt ut designmessig. Den ser ikke ut som den tradisjonelle vakuumpakkeren, men den er avrundet i formen. Her finner du kontrollpanelet på lokket, men den er ikke integrert i det. Det utgjør et eget felt på selve lokket.

Rent funksjonelt fungerer den på akkurat samme måte som en standard vakuumpakker. Du løfter opp lokket, legger enden på vakuumposen (med det du skal vakuumere) i, og så trykker du ned lokket. Da vil du høre et klikk, og da kan du begynne å vakuumere.

Når du kjøper denne vakuumpakkeren fra Wilfa, får du 5 vakuumposer med på kjøpet. De er 20 x 30 centimeter store, noe som er perfekt hvis du i første omgang skal vakuumere noen små mengder med mat.

Fordeler:

 • Denne vakuumpakkeren er en veldig pen vakuumpakker. Den har et stilrent og avrundet design med kontrollpanelet som et eget felt på lokket. Det er denne vakuumpakkeren som skiller seg mest ut fra de andre designmessig.
 • Det er også en veldig stilig vakuumpakker, så det er ikke noe problem å ha den stående på kjøkkenbenken til enhver tid. Den er også ganske kompakt, så det vil heller ikke være noe problem å finne et sted å oppbevare den.
 • Det at kontrollpanelet er plassert separat fra selve lokket kan gjøre det veldig enkelt å lære seg å bruke det. Knapper som er integrert i lokket har en tendens til å forsvinne litt, men med denne løsningen så slipper du det.
 • Når du kjøper denne vakuumpakkeren, er det også slik at du får med 5 vakuumposer på kjøpet på 20 x 30 centimeter. Det er alltid praktisk når det er inkludert i et produkt, for da vil du kunne begynne med en gang uten problemer.

Ulemper:

 • Det avdekkes ikke noen ulemper ved selve produktet, men også her uteblir det informasjon om vakuumpakkerens vakuumtrykk og lydnivå.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Witt
Materiale Plast
Vakuumhastighet 24 liter/min

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Champion CHVF010

Champion CHVF010 test

CHVF010 er en vakuumpakker av merket Champion. Denne vakuumpakkeren opererer med et vakuumtrykk på enten 0,3 eller 0,5 bar, basert på hva som er strømforsyningen. Den har et lydnivå på 56 dB, som er relativt lavt. Men materiale og vakuumhastighet er ukjent.

Les mer hos CDON

Produktbeskrivelse

Dette er en liten og lett vakuumpakker. Du trenger heller ikke å sette den på benken når du skal vakuumere noe, for dette er en håndholdt vakuumpakker. Størrelsen på vakuumpakkeren er også veldig praktisk med utgangspunkt i oppbevaring.

Det følger med forskjellige munnstykker med denne vakuumpakkeren. Det inkluderer naturligvis et munnstykke som kan brukes til vakuumposer, men du får også et munnstykke som kan forsegle og åpne vinflasker. Veldig praktisk med et produkt som kan brukes til mye!

I tillegg til forskjellige munnstykker, så får du også vakuumposer med på kjøpet. Du trenger altså ikke kjøpe dette separat første gangen du skal ha det, noe som er veldig praktisk. Dette er vakuumposer i størrelse medium og large.

Testresultat

Champion CHVF010 er en håndholdt vakuumpakker som kan brukes til både å vakuumere, samt til åpning og forsegling av vinflasker. På grunn av at den er så liten, er det ikke problem å finne et sted å oppbevare den. Den er også veldig enkel å bruke.

Fordeler:

 • Det er en fordel med denne vakuumpakkeren, og dette er en fordel som den har til felles med alle de andre produktene vi skal se på i denne produkttesten. Men det er at den brukes til å vakuumpakke mat. Vakuumpakking fjerner lufttilførsel til maten, så den varer lenger.
 • Det er også praktisk at denne vakuumpakkeren kan brukes til flere prosesser. I tillegg til å være en helt vanlig vakuumpakker, kan den også brukes til å åpne vinflasker og forsegle dem igjen når du er ferdig. Det er funksjonen til de forskjellige munnstykkene.
 • I tillegg får du med deg vakuumposer når du kjøper denne vakuumpakkeren. Vakuumposer er altså ikke noe du trenger å stresse med den aller første gangen. Det er også veldig praktisk at den er håndholdt, både fordi det gjør den enklere å bruke og enklere å oppbevare.

Ulemper:

 • Det er ingen ulemper med Champion CHVF010.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Champion
Lydnivå 56 dB
Vakuumtrykk 0,3 (batteri) eller 0,5 bar (USB)

Få beste pris:

CDON

Emerio Vakuumpakker

Emerio Vakuumpakker test

Emerio Vakuumpakker er en vakuumpakker som er produsert av produsenten Emerio. Den er laget av rustfritt stål, og den har et vakuumtrykk på 0,75 bar. Det er imidlertid ukjent hva som er vakuumhastigheten og hvilket lydnivå denne vakuumpakkeren har.

Produktbeskrivelse

Dette er en vakuumpakker som ser ut som en tradisjonell vakuumpakker. Denne må plasseres på benken når den skal brukes. Det å bruke den er enkelt, for du trenger bare å trykke på de forskjellige knappene som du finner på lokket til vakuumpakkeren.

Dette er en standard vakuumpakker der du låser vakuumposen fast ved å trykke lokket ned over enden på vakuumposen. I tillegg er det slik at denne vakuumpakkeren trenger litt mer plass for oppbevaring. Du kan plassere den i en litt bred og høy skuffe, for eksempel.

Også her får du vakuumposer med på kjøpet. Det er veldig praktisk, så slipper du å risikere å glemme at du må kjøpe noe mer før du skal ta vakuumpakkeren din i bruk. Med vakuumposer inkludert, kan du bare dra rett hjem og begynne å vakuumere umiddelbart.

Testresultat

Emerio Vakuumpakker er en tradisjonell, men solid vakuumpakker. På grunn av det fine og enkle designet kan den fint være fast inventar på kjøkkenbenken din. I tillegg er jo en vakuumpakker praktisk i seg selv, siden den er medvirkende til at maten holder seg lenger.

Fordeler:

 • Denne vakuumpakkeren er en vakuumpakker med et tradisjonelt utseende, så du vet nøyaktig hva du kan forvente av dette produktet. I hvert fall hvis du har erfaring med vakuumering. Hvis ikke, så er det og denne vakuumpakkeren veldig enkel å lære seg.
 • Dette er en vakuumpakker laget av rustfritt stål, og det forteller oss at dette er et solid og robust produkt. Denne vakuumpakkeren tåler en trøkk, med andre ord. Det at det er en solid vakuumpakker tilsier også at den tåler en god arbeidsøkt.
 • Det er også praktisk at vakuumposer er inkludert i produktet. Det gjør prosessen mye enklere siden du bare kan ta den med deg hjem for oppbevaring til du skal bruke den. Når du åpner esken, så ligger vakuumposene rett foran deg, og så er det bare å begynne.

Ulemper:

 • Det er ikke like sømløst å finne oppbevaring til denne vakuumpakkeren som den håndholdte, men dette er egentlig ikke en ulempe heller. I tillegg mangler vi informasjon om vakuumhastighet og lydnivå.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Rustfritt stål
Merke Emerio
Vakuumtrykk 0,75 bar

 

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Unold 48090 Vacuum Sealer

UNOLD vakuumpakker

48090 Vacuum Sealer er en vakuumpakker fra produsenten Unold. Den har et vakuumtrykk på 0,6 bar, og med det vakuumtrykket kan den vakuumere 3,5 liter per minutt. Men hvilket materiale og lydnivå vakuumpakkeren har, er imidlertid ukjent.

Produktbeskrivelse

Dette er en vakuumpakker med et tradisjonell, hvitt utseende. Denne vakuumpakkeren må plasseres på benken når du skal bruke den. Det er heller ikke noe du trenger å være nervøs for, for det gjør du bare ved å trykke på knappene du finner på lokket.

Siden dette er en standard vakuumpakker, så blir vakuumposen låst fast når du trykker lokket ned over enden på vakuumposen som du har plasser i vakuumpakkeren. Dette er en vakuumpakker som kan stå på benken eller så kan du oppbevare den et annet sted.

I mange tilfeller får du vakuumposer med på kjøpet, men det får du ikke med vakuumpakkeren fra Unold. Derfor er det viktig å huske at dette må kjøpes enten samtidig som du kjøper vakuumpakkeren eller på et tidspunkt før du skal bruke den.

Testresultat

Unold 48090 Vacuum Sealer er en tradisjonell vakuumpakker, som kommer til å gjøre jobben sin på en utmerket måte. Innpakningen er også ganske fin, så den vil også se pen ut på kjøkkenbenken hvis vakuumering er noe du gjør ofte.

Fordeler:

 • Denne vakuumpakkeren har et tradisjonelt utseende, noe som fører til at du vet nøyaktig hva du kan forvente av dette produktet. Det sies med forbehold om at du har erfaring med vakuumering, men det er uansett ikke vanskelig å lære seg det ene eller det andre her.
 • Dette er altså en vakuumpakker som er enkel å både lære seg og å bruke. Knappene er tydelig plassert på lokket, og de har hver sin beskrivelse ved siden av, så du vet nøyaktig hvilken funksjon hver og en av dem har.
 • Vi vet ikke hvilket materiale som er brukt, men det skal sies at det ser ut til å være et produkt av høy kvalitet. Uansett er det veldig fint å se på, og det vil passe utmerket for en kokk som er glad i fargen hvit.

Ulemper:

 • Foruten manglende informasjon om materiale og lydnivå, er det ikke veldig store ulemper med Unold 48090 Vacuum Sealer. Det kan likevel nevnes at vakuumposer ikke følger med denne vakuumpakkeren, og det er litt kjipt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vakuumtrykk 0,6 bar
Merke Unold
Vakuumhastighet 3,5 liter/min
Kapasitet

Witt Premium Easy Vacuum Sealer

Witt Premium Easy Vacuum Sealer test

Premium Easy Vacuum Sealer er en vakuumpakker fra Witt. Den er utstyrt med et vakuumtrykk på 0,8 bar. Det er imidlertid slik at resten av spesifikasjonene til dette produktet – materiale, vakuumhastighet og lydnivå – er ukjent.

Produktbeskrivelse

Det er dog slik at denne vakuumpakkeren ser ut som en tradisjonell vakuumpakker, men Witt har kombinert fargene svart og hvitt. Vakuumpakkeren må settes på benken når du skal bruke den. Den har et display med knapper på lokket, noe som gjør den enkel å bruke.

Også denne vakuumpakkeren fungerer slik at du låser vakuumposen fast når du trykker ned lokket. Enden på vakuumposen må være jevnt fordel i vakuumpakkeren, og forseglingsprosessen tar bare 6-20 sekunder. Etterpå oppbevarer du den der du vil ha den.

Det oppgis ikke om det følger med vakuumposer eller ikke. Men noe annet som er veldig fint med dette produktet er at du kan velge mellom flere farger. Denne vakuumpakkeren er nemlig tilgjengelig i både hvit og mørkegrå.

Testresultat

Premium Easy Vacuum Sealer fra Witt er en tradisjonell vakuumpakker. Du kan velge mellom mørkegrå eller hvit når du skal kjøpe den, og uansett hva du velger så er denne vakuumpakkeren veldig enkel å bruke.

Fordeler:

 • Dette er en tradisjonell vakuumpakker, så for deg som har erfaring med vakuumering, så er det veldig enkelt å vite hva du skal gjøre. Du vet nøyaktig hva det er dette produktet kommer til å gi deg. Hvis du derimot ikke har så mye erfaring, så er denne veldig enkel å lære seg.
 • Det er uvisst hvilket materiale denne vakuumpakkeren er laget av, men det ser ut som et veldig fint og solid produkt. Det er ingen tvil i at det kommer til å gjøre jobben sin på en veldig god måte, selv om vi ikke vet eksakt hvilket materiale vakuumpakkeren består av.
 • Ellers kan du velge mellom flere farger når du skal kjøpe dette produktet. Det er tilgjengelig i både hvitt og mørkegrått, og det er jo veldig praktisk for de som liker å ha flere valgmuligheter.

Ulemper:

 • Vi mangler informasjon om hvilket materiale vakuumpakkeren er laget av, samt vakuumhastighet og lydnivå. I tillegg er det ikke sikkert at det følger med vakuumposer på kjøpet. Vi skulle ønske at det var avklart, samtidig som det burde være med.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vakuumtrykk Stål
Merke 0,8 bar

 

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Sencor Vakuumpakker

Sencor Vakuumpakker test

Sencor Vakuumpakker er en vakuumpakker som er produsert av produsenten Sencor. Den opererer med et vakuumtrykk på 0,8 bar, og med dette trykket kan den vakuumere 12 liter per minutt. Informasjon om materiale og lydnivå mangler.

Produktbeskrivelse

Denne vakuumpakkeren ser ut som en tradisjonell vakuumpakker. Den må stå på benken under vakuumering. Denne vakuumpakkeren føyer seg inn i rekken av vakuumpakkere som er enkle å lære deg, for også denne styres enkelt ved knappene på lokket.

Siden dette er en helt vanlig vakuumpakker, så følger den standarden med at vakuumposen låses fast ved å trykke lokket ned over enden på den. Det er imidlertid ut som at denne vakuumpakkeren er litt mindre enn de vi har sett hittil, med hensyn til oppbevaring.

Når du kjøper denne vakuumpakkeren, er det vakuumposer inkludert. Vakuumposene er 20 x 30 centimeter, og du får 5 stykker. Det er i hvert fall en start, så du slipper å huske at du må kjøpe dem separat. Med denne vakuumpakkeren i vesken kan du starte umiddelbart.

Testresultat

Sencor Vakuumpakker er en tradisjonell, men elegant vakuumpakker. Med på kjøpet får du 5 vakuumposer, og det er ingen tvil i at dette produktet vil tjene deg godt.

Fordeler:

 • Også her har vi en vakuumpakker som har et tradisjonelt design. Det fører ikke til noen spørsmål, for du vet hva hensikten med dette produktet er. Enten du har litt, mye eller ingen erfaring med det å vakumere, så er denne vakuumpakkeren enkel å lære, samt å bruke.
 • Vi vet ikke hva denne vakuumpakkeren er laget av, men den har et veldig elegant design. Sencor har laget en vakuumpakker som består av en kombinasjon av grått, hvitt og svart. Du kan også velge å kjøpe en som er helt hvit. Det er veldig fint med valgmuligheter.
 • I dette produktet er det inkludert vakuumposer. Når du kjøper den får du 5 vakuumposer med på kjøpet, og det er så praktisk. Det forenkler prosessen veldig, fordi du bare kan dra rett hjem og begynne med vakuumeringen. Det er kult med alt av tilleggsutstyr.
 • Det skal også sies at denne vakuumpakkeren er utstyrt med overopphetingsbeskyttelse, så hvis den blir for varm, så vil den slå seg av automatisk. Det er veldig praktisk!

Ulemper:

 • Det er ingen ulemper med Sencor Vakuumpakker, foruten at det mangler informasjon om materiale og lydnivå.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Sencor
Vakuumtrykk 0,8 bar
Vakuumhastighet 12 liter/min

Her finner du beste pris:

CDON

Anova Vakuumpakker

Anova Vakuumpakker test

Produktbeskrivelse

Anova Vakuumpakker er en vakuumpakker produsert av produsenten Anova. Hoveddelen av denne vakuumpakkeren er laget av plast, men resten av spesfikasjonene (vakuumtrykk, vakuumhastighet og lydnivå) er ukjent.

Dette er en vakuumpakker som baserer seg på produsenten sitt motto, og det er som følgende: raskere, sterkere, mindre. Det er imidlertid slik at argumentasjonen for at dette er sant har kommet bort på veien. Men det er ingen tvil i at den er liten, for det er den.

Foruten at den er mindre enn noen av de andre vi har sett på, så er dette en tradisjonell og enkel vakuumpakker. I likhet med de andre må den plasseres på benken under bruk, og den styres ved å trykke på knappene som du finner på lokket.

Dette er en designmessig pen vakuumpakker. Den er helsvart, og det er jo veldig fint. I tillegg til at du får med vakuumposer med på kjøpet. Det er ikke oppgitt hvor mange det er i pakken du får, men det er i hvert fall en start!

Testresultat

Anova Vakuumpakker vil være et elegant og nyttig verktøy for deg på kjøkkenet ditt. Formålet med vakuumpakkere er å vakuumere mat så de holder seg lenger, og dette er en oppgave denne vakuumpakkeren vil gjøre med glans.

Fordeler:

 • Dette er en vakuumpakker som markedsføres som ‘’raskere, sterkere, mindre’’, men i dette tilfellet så finner vi bare argumentasjon for at den er mindre enn flere av de andre vakuumpakkerne vi har sett på. Vi vet også at effekten er 80 watt, men det sier ikke så mye.
 • Det er likevel bra at den er liten. Mens de andre vakuumpakkerne er avhengig av å ha litt plass, så er denne vakuumpakkeren et sted midt mellom den håndholdte vakuumpakkeren og de andre vakuumpakkerne vi har sett på.
 • Denne vakuumpakkeren har et elegant design, så den er veldig fin å se på. Hvis vakuumering er noe du driver med ofte, så kan du enkelt bare la den stå på kjøkkenbenken fast. Den vil ikke ha noen problemer med å ta seg godt ut der.
 • Det er også slik at det følger med vakuumposer når du kjøper denne vakuumpakkeren fra Anova. Selv om ikke det oppgis hvor mange vakuumpakker det er som gjelder, så er det likevel praktisk tilleggsutstyr.

Ulemper:

 • Vi savner informasjon om Anova Vakuumpakker sitt vakuumtrykk, vakuumhastighet, lydnivå og materiale. Men utover det, er det ikke så veldig mye vi kan sette fingeren på.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Plast
Merke Anova

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Food Saver FFS014X

Food Saver FFS014X test

Produktbeskrivelse

Food Saver FFS014X er en vakuumpakker produsert av Food Saver. Den er laget av et 5-lags materiale, men det er ikke oppgitt av hvilket materiale det er 5 lag av. Denne vakuumpakkeren har et vakuumtrykk på 0,8 bar.

Når det gjelder vakuumpakkeren sin vakuumhastighet og lydnivå, er ikke dette oppgitt. Det er heller ikke mulig å finne noe annet sted. Men dette er likevel en vakuumpakker som kan brukes til vakuumering av både hard og flytende mat, samt til å forsegle vakuumposer.

Dette er en vakuumpakker som skiller seg litt ut fra de andre. I likhet med Anova Vakuumpakker, så er denne kompakt i størrelsen. Det betyr at den vil ta veldig lite plass, samt at den er lett å finne oppbevaringsplass til.

Når du kjøper denne vakuumpakkeren fra Food Saver, så får du med en kombinasjon av små og store vakuumposer med på kjøpet. Denne kombinasjonen består av totalt 10 vakuumposer, noe som betyr at du har en god start når det gjelder å skulle vakuumere noe.

Testresultat

Food Saver FFS014X er en tradisjonell, men kompakt vakuumpakker. Den vil ta lite plass både på kjøkkenbenken og i kjøkkenskapet ditt, avhengig av hvor du plasserer den. Med den kan du vakuumere mye god mat, og Food Saver byr på den første runden med vakuumposer!

Fordeler:

 • Denne vakuumpakkeren ser ut som en tradisjonell vakuumpakker, men den er mye mer kompakt. Det er praktisk både når det gjelder oppbevaring og når du skal bruke den. En vakuumpakker som ikke er veldig tung, er alltid veldig praktisk.
 • Det er også veldig enkelt å bruke den. I likhet med flere av de andre produktene i denne produkttesten, så er knappene plassert på lokket av vakuumpakkeren. Ved siden av hver eneste knapp står det hva den knappen gjelder, og når du trykker skjer resten av seg selv.
 • I tillegg er det slik at denne vakuumpakkeren er utstyrt med en overopphetingslampe. Den forteller deg når vakuumpakkeren har blitt for varm, og da er det kanskje lurt å ta seg en liten pause fra vakuumeringen.
 • Dessuten er det slik at du får med hele 10 vakuumposer med på kjøpet av denne vakuumpakkeren fra Food Saver. Det inkluderer vakuumposer med to forskjellige størrelser. Det oppgis ikke hvor mange du får av hver størrelse, men antageligvis er det 5 av hver.

Ulemper:

 • Informasjon om vakuumhastigheten og lydnivået til denne vakuumpakkeren mangler. I tillegg blir det oppgitt at vakuumpakkeren består av et 5-lags materiale, men ikke hvilket materiale det er. Dette er informasjon som vi savner!

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale 5-lags materiale
Merke Food Saver
Vakuumtrykk 0,8 bar

 

OBH Nordica Vakuumpakker Supreme

OBH Nordica Vakuumpakker Supreme test

Produktbeskrivelse

OBH Nordica Vakuumpakker Supreme er en vakuumpakker produsert av OBH Nordica. Det er ikke oppgitt hvilket materiale vakuumpakkeren består av, eller hvilket lydnivå den har. Men vi vet at den har et vakuumtrykk på 0,8 bar og at den kan vakuumere 12 liter i minuttet.

Denne vakuumpakkeren er en tradisjonell vakuumpakker med et stilrent design. Her er det fargene svart og grå som gjelder, noe som er en veldig fint. På lokket finner du knappene du bruker til å få vakuumpakkeren til å gjøre det du vil. Beskrivelse står ved hver knapp.

I likhet med de fleste andre produktene, er også dette en vakuumpakker som låser fast vakuumposen ved at lokket trykkes på plass over enden på vakuumposen. Det er altså en standard vakuumpakker. Du kan også enkelt finne oppbevaringsplass til den.

Når du kjøper denne vakuumpakkeren fra OBH Nordica, så er vakuumposer inkludert. Det oppgis ikke for mange, men uavhengig av antallet så er det en fin start. Det vil være bra for deg som trenger å vakuumere noe umibbelbart. Enkelt og greit!

Testresultat

OBH Nordica Vakuumpakker Supreme er en vakuumpakker som vil være et nyttig verktøy på kjøkkenet. Den vil naturligvis bidra til at maten din holder seg lenger, og det er selvsagt veldig praktisk. Designmessig er også denne vakuumpakkeren ganske stilren.

Fordeler:

 • Ettersom denne vakuumpakkeren ser ut som en tradisjonell utseende, så er det ikke vanskelig å finne ut av hvordan den fungerer. I tillegg er knappene på lokket til stor hjelp når det gjelder dette, for du finner beskrivelsene på eller ved siden av hver enkelt knapp.
 • Informasjon om hvilket materiale denne vakuumpakkeren er laget av, oppgis ikke. Men det ser ut til å være en fin og god vakuumpakker likevel. Det er ingen tvil i at den vil være nyttig for deg på kjøkkenet.
 • I tillegg er er det veldig praktisk når vakuumposer er inkludert. Det er selvsagt ikke det vanskeligste å skaffe separat, men vi liker godt at det er diverse ekstrautstyr inkludert. Uavhengig av hvor mange vakuumposer du får, så har du i hvert fall noe å begynne med.

Ulemper:

 • Det er ingen ulemper med selve produktet, men informasjon om hvilket materiale vakuumpakkeren er laget av, samt hvilket lydnivå den har, uteblir.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vakuumtrykk 0,8 bar
Merke OBH Nordica
Vakuumhastighet 12 liter/min

Her finner du beste pris:

CDON

Wilfa Herring VS-0812S

Wilfa Herring VS-0812S test

Produktbeskrivelse

Wilfa Herring VS-0812S er en vakuumpakker produsert av Wilfa. Den har et vakuumtrykk på 0,8 bar og en vakuumhastighet på 12 liter i minuttet. Det oppgis ingen informasjon om materiale eller lydnivå, så dette er ukjente elementer.

Denne vakuumpakkeren har de tradisjonelle funksjonene til en standard vakuumpakker, men designmessig skiller denne seg litt ut. Knappene er nemlig ikke plassert på lokket. På denne vakuumpakkeren finner du kontrollpanelet på siden av selve vakuumpakkeren.

Den har altså et litt annet design, men den fungerer likevel slik som de andre. For å låse vakuumposen fast, må du legge vakuumposen med det du skal vakuumere i, og så trykke lokket på vakuumpakkeren ned over kanten på vakuumposen. Da vil du høre et lite klikk.

Vakuumposene får du med når du kjøper denne vakuumpakkeren fra Wilfa. De er nemlig inkludert i pakken. Når det er sagt, så vet vi ikke hvor mange vakuumposer du får, men du har i hvert fall noe å starte med. Det er alltid veldig praktisk!

Testresultat

Wilfa Herring VS-0812S er en vakuumpakker som skiller seg litt ut designmessig. På denne vakuumpakkeren er kontrollpanelet ved siden av, i stedet for at det er integrert i lokket. I tillegg er det generelt et veldig fint apparat.

Fordeler:

 • Denne vakuumpakkeren skiller seg litt ut designmessig. Det er kontrollpanelet på siden av vakuumpakkeren som står for denne forskjellen. Dette elementet kan også bidra til at denne vakuumpakkeren er litt enklere å bruke, når lokk og kontrollpanel er separate.
 • Når kontrollpanelet er separat fra lokket, så kan det også føre til at det er enklere å lære seg å bruke den. Når kontrollpanelet er integrert i lokket på vakuumpakkeren, så kan det være litt vanskelig for noen. Men det er altså noe du slipper å bekymre deg for her.
 • Et separat kontrollpanel kan også være et kult element, som kan være avgjørende for at valget faller på akkurat denne vakuumpakkeren. Det er veldig fint med et apparat som skiller seg litt ut når det er slik at de fleste ligner på hverandre.
 • Med kjøpet av denne vakuumpakkeren får du vakuumposer. Det er veldig praktisk. Antallet vakuumposer er imidlertid ukjent, men uavhengig av hvor mange det er, så har du i hvert fall et grunnlag som du kan starte med.

Ulemper:

 • Foruten at det mangler informasjon om hvilket materiale vakuumpakkeren er laget av og hvilket lydnivå den har, så er det ikke noe spesielt vi kan sette fingeren på.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Vakuumtrykk 0,8 bar
Merke Wilfa
Vakuumhastighet 12 liter/min

Champion CHVF410

Champion CHVF410 test

Produktbeskrivelse

Champion CHVF410 er en vakuumpakker av merket Champion, og den er laget av rustfritt stål. Den har et vakuumtrykk på 0,9 bar, og har kapasitet til å vakuumere opp til 20 liter i minuttet. Det er vakuumhastigheten. Vakuumpakkeren sitt lydnivå er ukjent.

Med dette produktet, får vi et gjensyn med det tradisjonelle utseende som vakuumpakkerne ofte har. Dette er en vakuumpakker som må plassere på kjøkkenbenken når du skal bruke den. Hvis du skal oppbevare den et annet sted enn kjøkkenbenken, trenger den litt plass.

Det er ikke bare utseendet som er tradisjonelt her. Denne vakuumpakkeren fungerer på samme måte som de fleste andre. Du åpner lokket, legger vakuumposen i og lukker lokket slik at posen låses fast. Det signaliseres med et klikk, og da kan du trykke på start-knappen.

Når du kjøper denne vakuumpakkeren, får du ikke vakuumposer med på kjøpet. Men du får en premium rull med vakuumplast. Det er en rull som måler 30 x 300 centimeter. Med en slik rull kan du bestemme størrelsen på vakuumposene dine selv.

Testresultat

Champion CHVF410 er en tradisjonell vakuumpakker, som er veldig enkel å bruke. Kontrollpanelet inneholder litt farger, og du får en premium rull som du kan lage dine egne vakuumposer av. Det er veldig praktisk!

Fordeler:

 • Denne vakuumpakkeren har en vakuumhastighet på 20 liter i minuttet, og det er ganske imponerende. Det er blant de største vakuumhastighetene vi har sett i denne produkttesten.
 • Når det gjelder hvordan vakuumpakkeren brukes, så er den ganske tradisjonell. Det betyr at den er veldig enkel å bruke. Du løfter av lokket, legger vakuumposen på plass og legger lokket ned igjen. Da låses vakuumposen fast, og du kan begynne vakuumeringen.
 • Det å starte vakuumeringen gjør du på kontrollpanelet, som her er integrert i lokket. Det er likevel et litt annet design enn de andre, så den er veldig enkel å håndtere. På dette kontrollpanelet er det også inkludert litt farger, og det er ganske fint.
 • Med denne vakuumpakkeren følger det med en premium rull med vakuumplast. Størrelsen på den er 30 x 300 centimeter, og det betyr at du kan bestemme selve størrelsen på vakuumposen selv. Denne rullen kan vare ganske lenge, basert på hvor mye du vakuumerer.

Ulemper:

 • Foruten manglende informasjon om lydnivået til vakuumpakkeren, så finner vi ikke noen nevneverdige ulemper.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Champion
Materiale Rustfritt stål
Vakuumtrykk 0,9 bar
Vakuumhastighet 20 liter/min

Her finner du beste pris:

CDON

Hvorfor er vakuumpakking praktisk?

Det er altså ingen tvil i at vakuumpakking er praktisk. Men hvis du ikke er en person som er veldig glad i å lage mat, så skjønner du kanskje ikke poenget med det å vakuumpakke mat. Det er imidlertid ikke bare det å vakuumpakke mat en vakuumpakker kan brukes til.

Vakuumpakke mat

Som vi har sett i denne produkttesten, så brukes vakuumpakkere ofte til å vakuumere mat. Det er en prosess som får maten til å holde seg lenger, samtidig som det er en fin tilstand å fryse råvarene dine i.

Når vi sier råvarer, så mener vi alle råvarer. Her er det nesten slik at det bare er fantasien din som setter grenser. Enten du vil vakuumere kyllingfilet, grønnsaker eller posjonsposer med bær til frokostsmoothien din, så er ikke det noe problem. Du kan vakuumere absolutt alt!

Vakuumere innholdet i en forsendelse

Vakuumering er også praktisk hvis du skal sende en pakke. Du har kanskje lyst til å betale minst mulig for forsendelsen, og da er det en god idé å vakuumere innholdet i pakken. Luften suges ut og når den åpnes så vil innholdet sprette tilbake til sin originale størrelse.

Vakuumpakke verdisaker

Du kan også vakuumpakke verdisakene dine. Vi mener selvsagt ikke verdisaker som mobiltelefon og lommebok, men hvis du har noe arvegods (f.eks smykker), så vil vakuumering forhindre at arvegodset falmer.

Du kan også vakuumere andre ting med høy verdi. Et eksempel på det er sølvtøy. Bestikket som familien bruker ved spesielle anledninger, altså. Antallet spesielle anledninger varierer fra familie til familie, men hvis det er lenge mellom hver gang – vakuumer!

Vakuumere klær

Det er også en god idé å vakuumere klær. Ikke klærne du bruker hver eneste dag, for de hører naturligvis hjemme i klesskapet ditt. Men hvis du skal ut å reise, for eksempel. Da har du som regel et visst antall kilo å forholde deg til hvor tung bagasjen din kan være.

Vakuumering fungerer på samme måte i dette tilfellet. Luften suges ut av det, og det blir lettere. Da får du jo plass til enda litt til i kofferten din!

Hvis du er småbarnsmor (eller far) og du skal legge klærne barna dine har vokst ut av på loftet, så kan det være lurt å vakuumere dem først. Da unngår du at klærne blir ødelagt og ubrukelige til neste anledning.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 4 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo