Brannslukker bil test: Kjøpsguide (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne testen tar for seg brannslukkere. Vi vurderer og gir deg informasjon om brannslukkere til bil.

NB - Denne testen er ikke gjennomført av branneksperter

AutoStyle Universal – BEST I TEST BRANNSLUKKER BIL?

AutoStyle Brannslukker Universal

AutoStyle Universal er en effektiv og hendig brannslukker til bil som kan komme godt med. Dette er testen minste brannslukker, men la ikke størrelsen lure deg. Her får du en rimelig og liten brannslukker, som likevel inneholder ett kilo pulver. AutoStyle Universal kommer også med en praktisk holder, for enkel og plassbesparende oppbevaring i kjøretøyet.

Produktet kan kjøpes på:

Skruvat.no

Produktinformasjon

AutoStyle Universal brannslukker egner seg godt til både bil og båt. Dette er en EU-godkjent brannslukker som er enkel å feste til bilens interiør takket være holderen. Dette apparatet kommer i en praktisk størrelsen som sørger for at du alltid har det lett tilgjengelig i bilen. Slik kan du minimere både utgifter og skader ved en potensielle brann, og ikke minst redusere faren for at liv går tapt.

Det er mange som ikke tenker at det er nødvendig med et brannslukningsapparat i bil, dette er feil. Skulle det starte en brann i kjøretøyet ditt, vil dette spre seg uhyre raskt. Da gjelder det å ha en brannslukker lett tilgjengelig. Ikke bare vil det kunne kjøpe deg tid til hjelp kommer, men du vil minimerer både utgifter og redusere skader.

AutoStyle Universal brannslukker er særdeles brukervennlig og enkel å ta i bruk. Dette er viktig når du står midt oppi en farlig situasjon. Her bør ikke dyrebar tid å gå tapt, og det gjør det heller ikke med den brukervennlige brannslukkeren til AutoStyle. Størrelsen og vekten gjør det også enkelt å frakte med seg brannslukkeren til andre biler dersom du kommer over en ulykke.

Resultat

AutoStyle Universal er en EU-godkjent og ECE-godkjent brannslukker til bil. Dette er et lite, men særdeles effektiv apparat som gir deg en ekstra trygghet i trafikken. Her får du 1 kilo med pulver, hvilket burde være mer enn nok til å holde eventuelle branner under kontroll mens du venter på tilstrekkelig hjelp. Den store fordelen med AutoStyle Universal, er hvor praktisk og brukervennlig apparatet er.

Du får med en holder som gjør det enkelt å integrere brannslukkeren med interiøret i bilen. Størrelsen sørger også for at du alltid har AutoStyle Universal lett tilgjengelig dersom det skulle skje en ulykke. Dette er også blant markedets billigste brannslukkere, og med sine mange gode kvaliteter blir AutoStyle Universal best i test. Dette er testens soleklare vinner og en meget praktisk brannslukker til bil.

Fordeler:

 • Brukervennligheten er et stort pluss for AutoStyle sin brannslukker. Dette blir også styrket av størrelsen til brannslukkeren, som er med på å gjøre det enkelt å oppbevare og benytte seg av apparatet.

 • I tillegg følger det med en hendig holder for praktisk oppbevaring, hvilket er et stort pluss.

Ulemper:

 • Størrelsen kan dog være en ulempe for større biler. Du får med 1 kg pulver her, hvilket burde være nok til å minimere skadene mens du venter på hjelp. Likevel er dette en mini-versjon i forhold til andre brannslukkere til bil på markedet. Noen forbrukere vil muligens se på størrelsen som en ulempe og føle seg tryggere med en større versjon.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Pulver

1 KG

Produsent

AutoStyle

E-merket

Ja

E ECE Godkjent

Ja

Beste priser hos:

Skruvat.no

OMP Ecolife Brannslukker, Universal

OMP Ecolife Brannslukker

OMP ecolife brannslukker er en kraftig og solid brannslukker til bil. Dette apparatet kommer med hele 2,4 kilo ecolife pulver. Med en slik mengde pulver skal du ikke se bort ifra at du får slukket hele brannen før hjelpen kommer. Dette er en brukervennlig, men større brannslukker, som gjør det lettere å redusere skader og utgifter som følge av bilbrann.

Produktbeskrivelse

En av de største fordelene til OMP ecolife, er hvor robust og solid denne brannslukkeren er. Det er alltid en fare for at brannslukningsapparater begynner å lekke dersom de ikke blir håndtert og oppbevart skikkelig. Men denne risikoen minimerer du dersom du velger denne modellen. Denne robuste innpakningen kombinert med et godt oppbevaringssted i bilen, sørger for liten sjanse for lekkasje.

OMP ecolife er også utviklet for å kunne takle særlige varme forhold. Det er ikke uvanlig at biler blir overopphetet gjennom sommeren, og da er det mange som er bekymret for at brannslukningsapparat skal sprenge. Dette er en bekymring du ikke trenger å ha dersom du velger OMP ecolife.  

Selve apparatet er veldig brukervennlig og enkelt å ta i bruk. Det gir gode løsninger og fungerer på sett og vis som et vanlig brannslukningsapparat. Selv om dette er blant testens største modeller, er ikke størrelsen et problem så lenge du har tilstrekkelig plass for trygg oppbevaring i bilen din. Denne vil dog muligens egne seg best til større og mellomstore biler.

Resultat

OMP ecolife er et godt og robust brannslukningsapparat til større og mellomstore biler. Her får du hele 2,4 kilo ecolife pulver, noe som også viser seg i prisen. Dette er et av markedets mer dyre alternativer, hvilket trekker en god del ned. I tillegg er ikke dette et særlig allsidig brannslukningsapparat, da det egner seg best til større kjøretøy grunnet størrelsen.

Likevel vil OMP ecolife være et meget godt alternativ for de kjøretøyene som har plass til oppbevare apparatet. Du får med mange gode kvaliteter som et solid design og god rustning mot ekstremt varme. Med dette brannslukningsapparatet får du stor kontroll på eventuelle branner, og det kan godt hende du får slukket den helt før brannvesenet rekker å komme frem.

Fordeler:

 • OMP ecolife har to særskilte trekk som skiller den ut fra konkurrentene. Her får du en brannslukker til bil som er robust i designet med små sjanser for lekkasje. Så lenge du oppbevarer apparatet trygt, vil du ikke oppleve at det begynner å lekke. I tillegg er apparatet spesialutviklet for å takle ekstrem varme.

 • Den andre store fordelen med OMP ecolife, er at du får med hele 2,4 kilo ecolife pulver. Dette er blant den største mengden du får på markedet for brannslukkere til bil. Her får du mye sikkerhet i en robust og solid flaske.

Ulemper:

 • Du får som sagt mye pulver i OMP ecolife, men dette gjenspeiler seg noe i prisen. OMP ecolife er blant de dyrere brannslukningsapparatene på markedet, noe som trekker en del ned.  

 • Apparatet er også blant det største, noe som også viser seg i hvor mye pulver du får. Derfor egner dette apparatet seg gjerne best til større og mellomstore biler, og kan være vanskelig å oppbevare i mindre personkjøretøy.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Pulver

2,4 kg ecolife

Produsent

OMP

   
   

OMP Brannslukker, Universal

OMP Brannslukker

OMP Universal er et solid brannslukningsapparat for personbiler. Dette apparatet rommer 2 kilo med pulver, og kommer i det klassiske røde designet vi kjenner igjen fra apparater i hjemmet. Med OMP Universal i kjøretøyet sørger du for en økt trafikksikkerhet – både for deg og andre bilister på veiene.  

Produktbeskrivelse

Størrelsen på OMP Universal kan anses som medium. Dette er langt fra det minste apparatet på markedet, men heller ikke så stort at det blir ubeleilig. De fleste personbiler vil nok ha plass til å oppbevare dette apparatet. Likevel er det verdt å merke seg at de minste bilene muligens vil ha problemer med å sørge for en stabil oppbevaring.

Det er viktig at OMP Universal blir oppbevart på en trygg måte. Dette reduserer både sjansene for interne skader så vel som lekkasje. Dersom brannslukningsapparatet blir liggende å slenge i baksete, kan dette virke mot sin hensikt og heller bli en risiko for økt skade på bil og passasjerer.

OMP Universal vil derfor anbefales mellomstore personbiler, med tilstrekkelig plass for trygg og stabil oppbevaring. Selve apparatet fungerer utmerket og gir deg en god del pulver for pengene. Det er lett å anvende OMP Universal, og du vil oppleve at apparatet er relativt enkelt å frakte. Dette er et stort pluss dersom andre bilister har behov for hjelp ved ulykker.

Resultat

OMP Universal er en effektiv og brukervennlig brannslukker til bil og annet kjøretøy. Her får du mye pulver for pengene, hele 2 kilo for å være nøyaktig. Dette sørger for at du har gode utsikter til å redusere både skade og utgifter ved eventuelle branner. Apparatet er også enkelt å anvende og frakte, noe som er viktig i farlige situasjoner.

OMP Universal kommer ikke med utstyr eller holder for oppbevaring. Men så lenge du har tilstrekkelig plass for stabil og trygg oppbevaring i bilen, vil ikke dette være et direkte problem. Denne brannslukkeren egner seg godt for mellomstore biler, men kan også oppbevares i mindre biler dersom dette lar seg gjør plassmessig. OMP Universal gir deg økt sikkerhet i trafikken og er et godt alternativ for brannslukker til bil.

Fordeler:

 • Den størst fordelen til OMP Universal, ligger i hvor mye pulver du får for prisen. Dette er en relativt billig brannslukker til bil, sammenlignet med hvor mye pulver apparatet holder. 2 kilo er mer enn nok til å få kontroll på farlige situasjoner før hjelpen kommer.

Ulemper:

 • OMP Universal kommer ikke med en holder eller annet utstyr som gjør det enkelt å integrere apparatet i bilens interiør. Grunnet dette ligger det et grunnlag om at kjøretøyet er nødt å ha tilstrekkelig plass for trygg og solid oppbevaring. OMP Universal er gjerne det ikke mest allsidige brannslukningsapparat, og det anbefales at du først sjekker om kjøretøyet ditt faktisk har plass til apparatet.  

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Pulver

2 KG

Produsent

OMP

   

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo