Isskrape test: De 4 beste isskrapene til bil (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Denne testen tar for seg isskraper. Vi vurderer og kårer beste isskrape 2024.

Bottari 32331 – BEST I TEST ISSKRAPE

BOTTARI isskrape 32331 test

Bottari 32331 er definitivt testens isskrape med det mest innovative og praktiske designet. Her får du en effektiv snøbørste med en isskrape festet på tuppen. Skrapen er utformet i en svingende vinkel, og kan også tas av børsten for mer presis skraping. Dette gjør at du kan bruke isskrapen til bilen med to ulike svingninger, hvilket er et pluss.

Produktet kan kjøpes på:

Eurodel.no

Produktinformasjon

Dette er en svært allsidig og anvendelig isskrape. Selve børstehodet er robust og stivt, hvilket sørger for effektiv fjerning av snø. Med stive børstehåret, blir det også enklere å fjerne kram og våt snø, noe som er en stor fordel. Dette er langt fra de største børstehodene på markedet, men det er heller ikke blant de minste.

Størrelsen på kosten gjør at Bottari 32331 egner seg godt for vanlige personbiler. Her får du en børste som er liten nok til at den kan trenge seg inn i mindre og trange områder, samtidig som den stor nok til at du ikke blir stående i evigheter for å fjerne snøen. Selv om børstehodet med fordel kunne vært noen centimeter større, veier de stive hårene opp for dette.

Håndtaket er behagelig, og du får et godt tak og en fin kontroll på børsten. Benytter du deg av børsten med isskrapen festet, vil du også få en god rekkevidde og lengde. Bottari 32331 er nemlig kun 550 millimeter lang. Dette er ikke en direkte ulempe, men med skrapen festet på, får du en lengre lengde dersom du ønsker dette.

Selv om skaftet er noe kort, kommer Bottari 32331 i et innovativt design som sørger for at det blir mest mulig avstand mellom kosten og håndtaket. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for at armen eller hånden kommer i kontakt med snøen.

Resultat

Bottari 32331 er en svært brukervennlig og praktisk isskrape med flere gode funksjoner. Her får du en børste som er spenstig nok til å trenger inn i trange områder, samtidig som hårene er stive og robuste for effektiv fjerning av snø. Isskrapen fungerer også ypperlig og takler selv hard og tøff is.

Designet skiller Bottari 32331 ut fra de andre konkurrentene. Isskrapen kan nemlig tas av, eller benyttes på enden av kosten. Dette sørger for flere bruksmuligheter og du får gjort en skreddersydd skrapejobb alt ettersom hvordan bilen din er formet og hvilken størrelsen den har. Håndtaket er også komfortabelt og gir et godt grep.

Bottari 32331 kommer ikke en silikonskrape for mykere elementer. Dette trekker noe ned, men ikke nok til å vippe isskrapen fra førsteplassen. Bottari 32331 er best i test og markedets beste isskrape til bil. Dette takket være det innovative og praktiske designet, som gjør at denne isskrapen passer til aller fleste personbiler.

Fordeler:

 • Den største fordelene til Bottari 32331, er det praktiske og innovative designet. Her får du mye kost og skaft til tross for lengden. I tillegg er isskrapen avtagbar, hvilket gjør at den kan benyttes i ulike vinkler for et best mulig resultat. Dette gjør også Bottari 32331 svært allsidig og enkel å bruke.

 • Hårene på børsten er også særdeles stive, samtidig som de er spenstig nok til å trenge inn i mindre og trange områder på bilen. Dette er en stor fordel da du vil klare å fjerne ulike typer snø, fra alle biles kriker og kroker. Isskrapen i seg selv er også av god kvalitet og fjerner selv tøff og hard is.

Ulemper:

 • Bottari 32331 kommer ikke med en mykere silikonskrape, noe vi ofte ser på snøbørster og isskrape til bil. En silikonskrape ville gjort det enkelt å fjerne våt eller halvsmeltet snø og is. Dette er ikke en direkte ulempe for alle, da isskrapen og børsten fungerer godt i seg selv, men noen forbrukere vil gjerne savne dette elementet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde

550 mm.

Produsent

Bottari

   
   

Beste priser hos:

Eurodel.no

Mammoth Q MMT

Dette er en effektiv isskrape som ikke bare får vekk snøen, men også fjerner selv den tykkeste isen som ligger over ruten. Den robuste børsten fjerner enkelt nysnø fra bilens overflater, mens skrapen gir nok kraft til å fjerne hard is. I tillegg kommer Mammoth Q MMT med en praktisk silikon skrape, slik at du fjernet smeltet snø og vann fra frontruten.

Produktbeskrivelse

Det som skiller Mammoth Q MMT noe ut fra konkurrentene, er størrelsen på børstehodet og silikonskrapen. Denne er langt større enn lignende modeller, hvilket betyr at du får fjernet mer snø og vann raskt og effektivt. Dette kan muligens virke som en liten detalj, men dette vil spare deg mye tid og morgningene.

Lite er kjedeligere enn å komme for sent om morgenen når is og snø har lagt seg over bilen uforventet. Med Mammoth Q MMT får du fjernet snøen raskt, og du vil altså spare noen minutter på denne modellen. Dette kommer godt med på kalde, travel vintermorgener.

Børstehodet i seg selv er også av god kvalitet. Takket være den stive børsten, får du kostet bort større snømengder av gangen, noe som igjen er komplimentert av størrelsen på kostet. Det er tydelig at Mammoth Q MMT gjør det best på områder hvor det foreligger snø eller slaps på bilen.

Lengden til Mammoth Q MMT gir også flere fordeler. Denne isskrapen har en lengde på 75 cm, hvilket betyr at du får tatt flere større områder av gangen. Igjen er dette en fordel som nok kommer til å spare deg tid om morgenen. Håndtaket er også svært behagelig og sørger for et komfortabelt og godt grep.

Det som derimot trekker ned for Mammoth Q MMT, er størrelsen på selve isskrapen. Dette er en langt mindre isskrape enn hva vi hadde forventet når vi først ser på kosten og børstehodet. Den tiden du sparer på å fjerne snøen, er det godt mulig du trenger for å skrape vekk isen.

I tillegg sørger det store børstehodet for at det er vanskelig å fjerne snø fra mindre og trange områder på bilen. Under takstativet er det særdeles vanskelig å komme til, ettersom børsten både er stor og stiv. Selv om dette har sine fordeler på større overflater, kommer det også med ulemper når trangere områder skal jobbes med.

Resultat

Mammoth Q MMT kommer med et stort og robust børstehodet og en praktisk silikonskrape for mykere elementer. Selve isskrapen er noe mindre enn hva vi gjerne skulle sett, men kvaliteten og ytelsen er det ingenting å si på. Skrapen er solid og fjerner selv det tykkest laget med is – men her må du gjerne jobbe litt lengre for å få bort alt fra større områder.

Lengen, børstehodet og silikonskrapen forteller at dette er en isskrape ment for større kjøretøy. Da er det likevel merkelig t selve isskrapen i seg selv er av såpass liten størrelse sammenlignet med resten av kosten. Mammoth Q MMT egner seg godt for større kjøretøy som gjerne ikke opplever like mye is, som snø og slaps om vinteren.

Grunnet de noe ujevne egenskapene, havner Mammoth Q MMT midt på treet i denne testen. Ytelsen og kvaliteten er det ingenting å si på, men vi skulle gjerne sett at størrelsene på de ulike elementene samsvaret med hverandre. Dette er en solid og robust isskrape med et godt grep, god lengde og utmerket størrelse. Derfor egner den seg best til større kjøretøy som varebiler og SUV-er.

Fordeler:

 • Mammoth Q MMT har et børstehode av robust og god kvalitet. Den stive kosten sørger for at du effektivt får fjernet snø, og størrelsen gjør det enkelt å jobbe med større mengder snø av gangen. I tillegg får du med en silikonskrape som presterer godt på smeltet snø, eller myk is.

Ulemper:

 • Størrelsen på børstehodet kan være en ulempe for de kjøretøyene med mindre og trange områder. Her er det til dels vanskelig å komme til. Selve isskrapen er også av en mindre størrelsen enn hva vi hadde ønsket oss. Dette trekker en god del ned, da det vil ta tid å fjernet større mengder is med en så liten skrape.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde

75 cm

Produsent

Mammoth Q

   
   

Beste priser hos:

Eurodel.no

BMW Isskrape

Isskrape BMW

BMW Isskrape er en enkel og effektiv isskrape til bil som gjør jobben sin. Denne isskrapen er liten og hendig, men kommer ikke med en silikonskrape eller en kost til snø. Dersom du kun er på jakt etter en solid isskrape, vil denne modellen fra BWM være et godt og solid alternativ.

Produktbeskrivelse

Isskrapen fra BMW har en lengde på 240 mm og en vekt på 0,07 kilo. La ikke størrelsen lure deg, dette er en kraftig isskrape. Størrelsen gjør at du enkelt kan oppbevare isskrapen i bilen, og ta den ut når du har behov for den. Skrapen er både kraftig og tykk og tåler en solid trøkk. BMW har sørget for å utvikle en hendig isskrape som fjerner selv den tøffeste og tykkeste isen.

Ettersom BMW Isskrapen ikke kommer med andre funksjoner enn selve skrapen, når den ikke til topps i vår test. Her får du likevel det du betaler for, en kraftig og solid isskrape som samtidig er enkel og grei å jobbe med. Håndtaket sørger for et godt grep og du kan enkelt tilpasse trykket alt ettersom hvor tykk isen er.

BMW Isskrapen etterlater seg et solid spor, og størrelsen i seg selv er ikke langt unna de isskrapene som følger med snøkoster. Skrapen kommer med ni egger eller spor, hvilket gir deg et godt resultat hver eneste gang. BMW har utviklet en solid isskrape i et smart materiale som gjør en skånsom og effektiv jobb ved fjerning av is.

Resultat

Denne isskrapen leverer den kvaliteten vi forventer av en så anerkjent produsent som BMW. For de som kun er på jakt etter en solid og hendig isskrape, vil BMW Isskrapen være et godt alternativ. Ettersom du ikke får med en gummilist, silikonskrape eller børste, når ikke BMW Isskrapen til topps i denne testen. Men den er likevel et meget godt og solid valg dersom du kun trenger en enkel isskrape.

Fordeler:

 • Den største fordelen til BMW Isskrapen, er hvor solid og robust den er. Dette er en isskrape som virkelig tåler både en trøkk og et godt trykk. Håndtaket gir også et usedvanlig godt grep som gjør det enkelt å kontrollere trykket du legger på ruten. I tillegg har skrapen ni spor for effektiv og skånsom fjerning av is.

Ulemper:

 • Når det gjelder selve skrapen, finner vi ingen nevneverdig ulemper. Men det må nevnes at her får du kun det du ser: En isskrape til bil. Det følger ikke med en silikonlist for fjerning av dugg og heller ikke en børste for fjerning av snø. Om dette er en ulempe eller ikke, kommer an på hvordan du ønsker å bruke skrapen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Lengde

240 mm

Produsent

BMW

Vekt

0,07 KG

Beste priser hos:

Eurodel.no

Mammoth Q Isskrape med vott

Mammoth Q Isskrape med vott er desidert den isskrapen som skiller seg mest ut i denne testen. Dette er ingen tradisjonell isskrape, men en innovativ og nytenkende løsning. Her får du tykk og kraftig polstret vott, hvor isskrapen skal tres inni votten. Isskrapen kommer også med en effektiv silikon stripe for fjerning av dugg på innsiden og utsiden av ruten.

Produktbeskrivelse

For å bruke Mammoth Q Isskrape med vott, må du stikke hånden inni votten. Deretter skal du ta tak i skaftet til isskrapen og starte jobben. Dette produktet kommer ikke med tradisjonell kost eller andre elementer vi vanligvis ser på en isskrape. Derimot kan du benytte votten til å koste vekk snø.

Dersom du oppbevarer votten innendørs, vil du kunne skrape is og fjerne snø med en god og varm vott. Men de fleste vil nok uansett benytte seg av vanlige hansker når de skraper is, så dette er ikke et særlig selgende punkt for Mammoth. Det som derimot trekker opp, er hvor solid og effektiv selve skrapen er.

Isskrapen gjør en god jobb i midten av stripen, men effekt dabber noe av på kantene. Likevel er skrapen bred nok til at du får dekket et relativt stort område. Men rekkevidden kan dog bli et problem. Her får du kun skrapt så lang armen din rekker, noe som selvfølgelig vil variere fra forbruker til forbruker, og rute til rute.

Resultat

Mammoth Q Isskrape med vott er et innovativ og nytenkende produkt, som både har sine fordeler og svakheter. Her får du ikke med en kost til fjerning av snø, men du får med en silikonstripe til å effektivt fjerne dugg.

Selve skrapen gir også et meget godt resultat, men du får ikke en lang rekkevidde her. Mammoth Q Isskrape med vott passer godt for de som vil prøve noe nytt, men den klatrer ikke til topps i vår test av isskrape for bil.

Fordeler:

 • Den største fordelen til Mammoth Q Isskrape med vott, er hvor effektiv isskrapen er. Den gir et noe strøkent resultat i midten av stripen, selv om effekten dabber litt av i kantene. Men dette er likevel nok til at mer enn gjennomsnittlig godt resultat. En varm vott er også en fordel, så lenge du husker å oppbevare den innendørs.

Ulemper:

 • Den største ulempen er at du ikke får med en kost til å fjerne snø. Dette må du gjøre med selve votten, altså med andre ord: Du fjerner snøen med hånden. Ettersom du kun bruker votten, får du bare så lang rekkevidde som armen din tillater. Dette trekker noe ned, og kan være en ulempe for flere forbrukere.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Medfølger

Vott

Produsent

Mammoth

   

Beste priser hos:

Eurodel.no

 

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo