Sous vide test: Her er de 11 beste maskinene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Sous vide er en tilberedningsprosess som innebærer å plassere det du skal tilberede i vakuumpakker, for å tilberede det veldig langsomt. Dette er en tilberedningsprosess der varigheten vil variere. Det kan ta alt fra noen timer til flere døgn, basert på hva du ønsker.

Til denne tilberedningsprosessen trenger du en sous vide-maskin, og det finnes mange forskjellige typer på markedet. Men fellesnevneren til disse, er at det finnes svært få grenser for hva de kan tilberede. Det er din avgjørelse.

Det er flere fordeler ved å benytte denne tilberedningsprosessen, og det er noe av det vi skal se nærmere på i denne produkttesten. Men for å gjøre det må vi fordype oss i noen spesifikke produkter, og her skal vi ta utgangspunkt i produkter fra Bakeren og Kokken. Vi kårer også beste sous vide 2024.

Sansaire – Best i test Sous vide

Sansaire Sous Vide test

Med denne sous vide-maskinen har Sansaire tatt konseptet elegant til et helt nytt nivå. Denne maskinen har rett og slett et plettfritt design, og det er attpåtil enkelt å bruke ved hjelp av ett touch display.

Gjør forberedelsene kvelden i forveien, og så kan du nyte det aller beste du vet å spise til frokost morgen etter. Tid er ikke en bekymring her, og hva er vel bedre enn det?

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Les mer hos Bakeren og kokken

Produktbeskrivelse  

Helt på toppen har vi en sous vide-maskin som er av merket Sansaire. Dette er en maskin laget av rustfritt stål. Den har en effekt på 1000 watt, og den har en kapasitet på 23 liter.

Dette er en maskin som har et veldig enkelt og stilrent design. Den er ikke designet med noen knapper overhodet, da den styres gjennom en touch display. Designmessig har produsenten gjort det så enkelt som mulig, men har tråkket ned gassen på bruksområder.

Denne maskinen kan altså brukes til nesten alt du kan tenke deg. Her stopper det ikke med helt enkelt kjøtt, fisk og grønnsaker. Frister det med posjerte egg, lammestek eller ribbe? Det kan denne maskinen fra Sansaire hjelpe deg med, og resultatet blir perfekt hver gang!

Resten av leksen er imidlertid den samme. Du må vakuumpakke ingrediensene dine, fylle en gryte med vann og montere alt som det skal være. Resten fikser sous vide-maskinen selv, og du kan sitte med bena høyt mens du venter på deilig frokost, lunsj, middag eller kveldsmat.

Fordeler:

 • Dette er en sous vide-maskin med et særdeles elegant design. Dette er en maskin som uten tvil vil ta seg godt ut på kjøkkenbenken din, hvis design er noe du er opptatt av. Den er også utstyrt med ett touch display, noe som gjør den superenkel å bruke.
 • Når du skal tilberede måltider ved hjelp av denne sous vide-maskinen, er det nesten slik at det bare er fantasien din som setter grenser. Repetoaret til denne maskinen er nemlig veldig stort, og kan brukes til alle døgnets måltider. Tenk å våkne til en rykende fersk frokost?
 • Det eneste du må huske på her, er å vakuumpakke ingrediensene dine og stille inn maskinen på det du ønsker at den skal gjøre. Resten fikser den helt selv, og så kan du nyte måltidet med god samvittighet.

Ulemper:

 • Det er ikke noen store ulemper her.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Sansaire
Materiale Rustfritt stål
Effekt 1000 W
Kapasitet 23 L

Her finner du beste pris:

Bakeren og kokken

Emerio Sous Vide

Emerio Sous Vide test

Denne sous vide-maskinen er av merket fra Emerio. Maskinen er laget av rustfritt stål, i tillegg til at den har noen designelementer i svart. Denne maskinen har en effekt på 520 watt, og den har en kapasitet på 6 liter.

Produktbeskrivelse

Med denne sous vide-maskinen kan du tilberede det meste. Det eneste du trenger å gjøre er å vakuumpakke ingrediensene dine, fylle maskinen med vann og legge vakuumpakken i vannet. Still inn ønsket temperatur og tilberedningstid, og så skjer resten av seg selv.

Denne sous vide-maskinen er designet med et digitalt display. Dette displayet er enkelt å håndtere, for det kun består av tre to knapper og et innstillingshjul. Når du har stilt inn temperatur og tilberedningstid, så kan du til enhver tid se hvor lang tid som gjenstår.

Dette er en sous vide-maskin som gir deg muligheten til å lage et høykvalitets måltid, som vil kunne imponere hvem som helst. Det vil også være like enkelt å rengjøre denne sous vide-maskinen, for den er nonstick-belagt. Det er et element som sikrer sømløs oppvask.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra Emerio gjør det mulig å tilberede forskjellige typer råvarer på en enkel måte. Det gjør denne maskinen passende til enhver kokk uavhengig av forkunnskaper.

Fordeler:

 • Denne sous vide-maskinen fra Emerio har et stilrent utseende. Det stilrene utseendet fungerer som innpakning for en tradisjonell sous vide-maskin uten fancy tilleggsutstyr. Det du ser, er det du får. Den er enkel å bruke, noe som er en stor fordel for denne maskinen.
 • Det er praktisk med en kjøkkenmaskin som kan tilberede forskjellig råvarer. Med denne sous vide-maskinen kan du nemlig tilberede blant annet kjøtt, fisk og grønnsaker, bare de er vakuumpakket. Det er praktisk å slippe å ha forskjellige kjøkkenmaskiner for hver råvare.
 • Det er det digitale displayet som gjør denne sous vide-maskinen enkel å bruke. Atter et praktisk element, for det kan gjøre matlaging til en lek for hvem som helst. Når maten er ferdig vakuumpakket, trenger du bare å trykke på noen knapper og så bare vente på maten.
 • Når du har spist ferdig, venter naturligvis oppvasken. Men heller ikke dette vil være et stort problem, ettersom beholderen i denne sous vide-maskinen er nonstick-belagt. Dette elementet fører til at også denne prosessen er veldig enkel.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper med denne sous vide-maskinen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Emerio
Materiale Rustfritt stål og svart
Effekt 520 W
Kapasitet 6 L

Champion Sous Vide Precision Circulator

Champion Sous Vide Precision Circulator test

Denne sous vide-maskinen er produsert av produsenten Champion. Dette er en maskin laget i rustfritt stål, samt at den har et håndtak og kontrollpanel i svart. Denne maskinen har en effekt på 800 watt, og den har en kapasitet på 15 liter.

Produktbeskrivelse

Dette er en sous vide-maskin som kan brukes til å tilberede veldig god mat. Gjestene dine kan til og med lure på om du har bestilt den fra en restaurant i all hemmelighet. Med denne sous vide-maskinen kan du tilberede nesten hva det skal være av råvarer.

Det eneste du må gjøre, er å vakuumpakke ingrediensene, fylle pannen du skal bruke med vann og putte vakuumpakken(e) i vannet. Deretter fester du sous vide-maskinen på kanten og stiller den inn på ønsket temperatur og tilberedningstid.

Denne sous vide-maskinen er en slank og elegant maskin. I tillegg er den enkel å bruke, samt at du alltid vil kunne se hvor lenge det er igjen av tilberedningstiden. Den kan festes på alle beholdere, og dekselet er avtagbart, og det er noe som sikrer en enkel rengjøringsprosess.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra Champion er en liten og enkel maskin med stor kapasitet. Det er en veldig kontrast, som gjør at denne maskinen passer inn på ethvert kjøkken.

Fordeler:

 • Bak det elegante utseendet til denne sous vide-maskinen fra Champion er det en enkel og letthåndterlig maskin. Sjansen for at matlaging kan bli enklere enn den er med denne maskinen, er veldig liten.
 • Med denne sous vide-maskinen kan du dessuten tilberede både god og variert mat. Det er imidlertid naturlig når dette er en maskin som bare plasseres på kanten av pannen. Men det er likevel en veldig god egenskap. Du trenger også å gjøre minimalt i tilberedningsprosessen.
 • Denne sous vide-maskinen er utstyrt med et display som forteller deg alt du trenger å vite underveis i tilberedningsprosessen. Denne maskinen styrer seg helt selv, så etter at du har skrudd den på, trenger du bare å sjekke en gang i blant før maten er ferdig.
 • Dette displayet er integrert i et deksel, og dette dekselet kan enkelt tas av. Det er et element som har en effektiviserende effekt på rengjøringsprosessen. Da trenger du ikke bekymre deg for at den skal bli ødelagt, siden den elektriske delen av maskinen fjernes under vask.

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper med denne sous vide-maskinen fra Champion.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Rustfritt stål
Merke Emerio
Effekt 800 W
Kapasitet 15 L

 

Ariete Sous Vide

Ariete Sous Vide test

Denne sous vide-maskinen er av merket Ariete. Dette er en maskin laget av rustfritt stål, og den er har en effekt på 1000 watt. Det er imidlertid ukjent hvor stor kapasitet denne sous vide-maskinen har.

Produktbeskrivelse

Det stopper imidlertid ikke denne sous vide-maskinen fra å tilberede god mat til deg. I tillegg til at maten blir god, vil den også være svært næringsrik. Med denne tilberedningsmetoden vil nemlig også næringsstoffene bli tatt vare på, og det gjelder de fleste råvarer.

Det er veldig lite du personlig må gjøre for at dette skal være mulig. Du trenger bare å vakuumpakke ingrediensene, fylle pannen du skal bruke med vann og putte pakken(e) i vannet. Fest så sous vide-maskinen på kanten og stiller den inn på det du ønsker.

Det er altså ikke rart at denne tilberedningsmetoden er veldig populær. Den er enkel å bruk og takket være LCD-displayet er det veldig enkelt å følge med. Du trenger å gjøre veldig lite selv, og det er mange grunner til at det er en praktisk egenskap.

Testresultat

Den generelle oppfatningen av denne sous vide-maskinen fra Ariete er at den er enkel å bruke. Den er et nyttig verktøy på kjøkkenet, og den har et fint design. Men som sagt, så mangler vi litt viktig informasjon om produktet.

Fordeler:

 • Denne sous vide-maskinen fra Ariete er enkel maskin, som er veldig lett å bruke. Vi kan faktisk si at matlaging ikke blir enklere enn det er med denne maskinen.
 • Denne maskinen lar deg tilberede mange gode måltider som består av varierte råvarer. Dette er dog en maskin som plasseres på kanten av pannen med en klemme, så det er litt naturlig. Men det kan likevel trekkes frem som en god og praktisk egenskap.
 • Dette er en sous vide-maskin som er designet med et display, og dette forteller deg alt av relevant informasjon underveis i tilberedningsprosessen. Etter at du har skrudd maskinen på, så styrer den seg helt selv. Du trenger bare sjekke av og til for å vite når maten er ferdig.

Ulemper:

 • Det nevnes ikke noe om rengjøringsprosessen av denne sous vide-maskinen i produktbeskrivelsen. Så her mangler det litt praktisk informasjon, samtidig som det indikerer at det fort kan bli vanskelig å rengjøre maskinen. I tillegg er også maskinens kapasitet ukjent.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Rustfritt stål
Merke Ariete
Effekt 1000 W

Her finner du beste pris:

Sjekk dagens pris

Steba SV50 Sous Vide Sirkulator

Steba SV50 Sous Vide Sirkulator test

Denne sous vide-maskinen er produsert av produsenten Steba. Den er laget av stål, samt at den har et svart håndtak og kontrollpanel. Denne maskinen har en effekt på 800 watt, men maskinen sin kapasitet er dog ukjent.

Produktbeskrivelse

Sous vide-maskinen kan likevel være et nyttig verktøy på kjøkkenet. Du kan tilberede veldig god mat, og resultatet vil bli like bra hver eneste gang du bruker maskinen. I tillegg gir denne sous vide-maskinen deg muligheten til å tilberede flere forskjellige råvarer.

Det du må gjøre, er å vakuumpakke det du skal tilberede, fylle pannen du skal bruke med vann og putte vakuumpakken(e) i pannen. Sous vide-maskinen festet enkelt på kanten med en klemme, og så stiller du inn ønsket temperatur og hvor lang tid du vil det skal ta.

Dette er en sous vide-maskin som har et svært elegant utseende. Den er også enkel å bruke, og forteller deg nøyaktig det du trenger å vite underveis i matlagingen. Forberedelsene kan du gjøre nesten 4 dager i forveien, da denne maskinen er utstyrt med en 99 timers timer.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra Steba gjør en generelt god figur når vi gjør en helhetsvurdering av dette produktet. Det er et allsidig produkt som er enkelt å bruke. Men den ville scoret enda høyere hvis vi også hadde hatt informasjonen som mangler.

Fordeler:

 • Det vil sjelden være enklere å lage mat enn det er ved hjelp av en sous vide-maskin, og denne sous vide-maskinen fra Steba er intet unntak. Den er enkel å bruke, og i tillegg har den en svært elegant innpakning.
 • Dette er en sous vide-maskin som er like enkel å feste som den er å bruke. På baksiden av maskinen finner du nemlig en klemme, og det er den du bruker til å feste maskinen til pannen du skal tilberede maten din i.
 • Denne sous vide-maskinen er designet med et display, og dette displayet forteller deg det du trenger å vite om progresjonen i matlagingen. Du trenger bare å skru den på, og så skjer resten automatisk. Du trenger altså å gjøre minimalt før måltidet skal inntas.

Ulemper:

 • Det nevnes ikke noe om rengjøringsprosessen i produktbeskrivelsen av denne sous vide-maskinen. I tillegg er også maskinens kapasitet ukjent.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Steba
Materiale Stål og svart
Effekt 800 W

Caso VS200 Sous Vide

Caso VS200 Sous Vide testDenne sous vide-maskinen er av merket Caso. Den er laget av rustfritt stål, og i tillegg har den et håndtak og kontrollpanel i svart. Denne maskinen har en effekt på mellom 220 og 240 volt, men kapasiteten er ukjent. Den passer dog til gryter som er over 21 centimeter høye.

Produktbeskrivelse

Dette er en sous vide-maskin som gir deg muligheten til å tilberede god og varierte måltider. Den kan altså brukes til å tilberede forskjellige råvarer, og underveis i prosessen vil også alle næringsstoffene som fins i de ulike råvarene bli tatt vare på.

For at dette skal være mulig, må du bare vakuumpakke ingrediensene. Gryten du skal bruke fylles med vann og vakuumpakken(e) puttes i vannet. Sous vide-maskinen festes på kanten og så stiller du den inn på temperaturen du ønsker og tilberedningstid (opp til 99 timer).

Sous vide-maskinen har et stilrent utseende, og den er veldig enkel å bruke. I tillegg er den utstyrt med en LCD-display, hvor du kan se all relevant informasjon. Displayet gjør det mulig for deg å ha oversikt over alt til enhver tid, selv om du ikke har en like aktiv del i prosessen.

Testresultat

Med en fin innpakning og enkle bruksmåte, er det ikke noe som tilsier at denne sous vide-maskinen fra Caso ikke vil være til glede for deg på kjøkkenet. Men vi savner naturligvis informasjonen som mangler.

Fordeler:

 • Denne sous vide-maskinen fra Caso har et veldig fint design. Det er enkel maskin som ikke vil være spesielt komplisert å bruke. Med denne maskinen vil altså matlagingen være like sømløst som det er å sykle (når du først har lært deg det).
 • I tillegg er det veldig praktisk at denne sous vide-maskinen kan brukes til å tilberede måltider som er både gode og varierte. Like praktisk er den å bruke, ettersom denne maskinen enkelt plasseres på kanten av gryten. Du trenger ikke slite deg ut over grytene, når du har denne.
 • På toppen av denne sous vide-maskinen er det et display, og dette displayet forteller deg nyttig informasjon du trenger å vite om tilberedningsprosessen. Bortsett fra å sjekke av og til, for å finne ut helt nøyaktig når du kan forvente måltid, så trenger du ikke gjøre noe.

Ulemper:

 • Heller ikke her nevnes rengjøringsprosessen med ett eneste ord, og maskinens kapasitet er delvis ukjent.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Sencor
Vakuumtrykk 0,8 bar
Vakuumhastighet 12 liter/min

The Twist Sous Vide

The Twist Sous Vide test

Produktbeskrivelse

Denne sous vide-maskinen er produsert av produsenten Sous Vide Supreme. Den har en effekt på 800 watt, og den har en kapasitet på 20 liter. Men det er imidlertid ukjent hvilket materiale denne maskinen er laget av.

Med utgangspunkt i produktet sitt navn ventet vi et produkt med en bitteliten twist, og på overflaten er det ikke noe som skiller seg ut fra de andre maskinene vi har sett på hittil. Men forskjellen ligger i at denne maskinen styres ved å skru på toppen i stedet for knapper.

Du kan starte maskinen når du har vakuumpakket ingrediensene dine, funnet gryten du skal bruke, fylt den med vann og putt de vakuumpakkede ingrediensene i gryten. Deretter festes sous vide-maskinen på kanten av pannen, og settes i gang på en enkel måte.

Også denne maskinen lover det samme gode resultatet til hver eneste bruker. Den kan brukes til å tilberede forskjellige råvarer som til sammen blir til et næringsrikt måltid.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra Sous Vide Supreme er en tradisjonell maskin med en bitteliten twist. Det er imidlertid en kul detalj når alle produktene gjør akkurat det samme. Den vil være et nyttig verktøy, men vi skulle ønske vi hadde den manglende informasjonen.

Fordeler:

 • Denne sous vide-maskinen fra Sous Vide Supreme har det samme elegante utseende som har sett flere ganger i denne produkttesten. Det er imidlertid slik at her er en liten twist, slik som navnet tilsier. For her er det ingen knapper, maskinen stilles inn ved å skru på toppen.
 • Men foruten er denne sous vide-maskinen ganske lik de andre vi har sett på hittil. Den lar deg tilberede måltider som består av gode og næringsrike råvarer. Denne maskinen er enkel å plassere på kanten av gryten, og du trenger å gjøre like lite i selve kokeprosessen.
 • Til tross for den lille detaljen, så er denne også sous vide-maskinen designet med et display. Også dette displayet forteller deg du trenger å vite om kokeprosessen. Maskinen styrer seg helt selv etter at du har skrudd den på, og den gir fra seg et lydsignal når maten er klar.

Ulemper:

 • Det er ukjent hvilket materiale som er brukt under produksjonen av denne sous vide-maskinen fra Sous Vide Supreme. Det er heller ikke nevnt noe om rengjøringsprosessen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Sous Vide Supreme
Effekt 800 W
Kapasitet 20 L

Severin Sous-Vide

Severin Sous-Vide test

Produktbeskrivelse

Denne sous vide-maskinen er produsert av produsenten Severin. Dette er en maskin laget av rustfritt stål, og i tillegg til det har den noen designelementer i svart. Effekten på denne maskinen er 550 watt, samt at den har en kapasitet på 6 liter.

Dette er en sous vide-maskin som lar deg tilberede mye forskjellig. Du må bare vakuumpakke ingrediensene, fylle maskinen med vann og legge vakuumpakken(e) i vannet. Når du har stilt inn ønsket temperatur og tilberedningstid, så vil resten skje automatisk.

Denne sous vide-maskinen er utstyrt med et LED-display. Dette er et display som er enkelt å håndtere, for det kun består av noen knapper. Du stiller inn temperatur og tilberedningstid ved å trykke på disse, og så må du bare å vente. Når maten er ferdig, vil du høre et lydsignal.

Med denne sous vide-maskinen får deg muligheten til å lage mat på samme måte som profesjonelle kokker. Hvor kult er ikke det? Rengjøringsprosessen vil være like enkel, ettersom denne sous vide-maskinen er nonstick-belagt. Maten kommer ikke til å sitte fast.

Testresultat

Med denne sous vide-maskinen fra Severin kan du veldig enkelt tilberede et måltid som består av forskjellige råvarer. Du trenger altså ikke være utdannet kokk for å lage god mat med dette produktet.

Fordeler:

 • Denne sous vide-maskinen fra Severin har et rent og pent utseende. På innsiden gjemmer det seg en tradisjonell sous vide-maskin strippet for komplisert tilleggsutstyr. Det kommer altså ikke til å være noe problem å lære seg med den, og den er veldig enkel å bruke.
 • Dette er en sous vide-maskin som kan tilberede forskjellig råvarer. Fisk, kjøtt og grønnsaker er noen få eksempler, men de må være vakuumpakket. Uansett er det veldig praktisk å trenge kun en kjøkkenmaskin til alt, i stedet for en kjøkkenmaskin for hver eneste råvare.
 • På grunn av LED-displayet er denne sous vide-maskinen svært enkel å bruke. Også dette er et praktisk element, og bidrar til at matlaging er noe alle kan gjøre. Ingrediensene må vakuumpakkes, og startes den ved noen enkle tastetrykk. Og så gjenstår det bare å vente.
 • Når måltidet er over, må oppvasken tas. Oppvasken kommer dog ikke til å være en spesielt tidkrevende prosess, siden beholderen i denne sous vide-maskinen er både avtagbar og nonstick-belagt. Dette er et element som bidrar til at også rengjøringsprossen er enkel.

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper med denne sous vide-maskinen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Materiale Severin
Merke Rustfritt stål
Effekt 550 W
Kapasitet 6 L

 

Witt Smart Sous Vide med wifi

Witt Smart Sous Vide med wifi test

Produktbeskrivelse

Denne sous vide-maskinen er av merket Witt. Den har en effekt på 1000 watt, samt en kapasitet på 25 liter. Det er imidlertid ukjent hvilket materiale denne sous vide-maskinen består av.

Til tross for at informasjon om materiale mangler, så er det flere detaljer som får denne sous vide-maskinen til å skille seg ut. Den første er at dette er en hvit sous vide-maskin, siden de andre har vært stål- og svartfarget. I tillegg har denne maskinen innebygd WiFi.

Dette er en sous vide-maskin som styres med noen knapper på siden av maskinen. Det er imidlertid veldig enkelt å se hvordan du bruker den, og det er veldig praktisk. Ellers fungerer den på samme måte som de andre. Den kan festes på alle grytekanter og lager deilig mat.

Denne maskinen har altså innebygd WiFi. Det vil si at du får tilgang til Witt sin app når du kjøper dette produktet. Det er uten tvil et veldig nyttig verktøy, da du kan bruke denne i stedet for å søke på nettet slik du ellers ville gjort. I tillegg er beholderen nonstick-belagt.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra Witt er en god kombinasjon av tradisjonell og moderne. Det er noe som denne produsenten vil kunne dra nytte av. Det mangler informasjon hvilket materiale maskinen er laget av, men det kan nok drukne litt i de andre gode elementene.

Fordeler:

 • Dette er en sous vide-maskin som har stor kapasitet, og den kan brukes til å lage mange forskjellige, fantastisk gode måltider. Den er enkel å bruke og enkel å feste på grytekanten. I tillegg er den designet i en elegant hvitfarge.
 • Denne maskinen er en kombinasjon mellom tradisjonell og moderne. Tradisjonelle bruksmåte og bruksområder, men den har innebygd WiFi og en tilhørende app. Det viser at denne produsenten er veldig med i tiden!
 • Witt har også inkludert en uttakbar beholder i denne maskinen, og den er nonstick-belagt. Det betyr at den vil være veldig enkel å rengjøre, og det er en detalj vi er veldig glade for å se igjen!

Ulemper:

 • Det avdekkes ingen ulemper med dette produktet fra Witt, foruten at vi ikke vet hvilket materiale maskinen er laget av.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Kapasitet 25 L
Merke Witt
Effekt 1000 W

Anova Precision Cooker 4.0 WiFi Sous Vide

Anova Precision Cooker 4.0 WiFi Sous Vide test

Produktbeskrivelse

Denne sous vide-maskinen er produsert av produsenten Anova. Den er laget av rustfritt stål og plastikk, og den har en effekt på 1000 watt. Det er imidlertid ukjent hvor stor kapasitet denne maskinen har.

Denne maskinen har ganske mange likheter med Witt sin sous vide-maskin, som vi så nærmere på rett ovenfor her. Den har dog det kjente utseende (stål- og svartfarget), men også denne maskinen har innebygd WiFi og en tilhørende app.

Også her er det slik at sous vide-maskinen fungerer på samme måte som de andre produktene. Den styres enkelt med kontrollpanelet på toppen, og den lar deg tilberede selv de deiligste retter uten at du må slite deg ut over grytene i flere timer først.

Dette er en sous vide-maskin som dessuten er designet på en kompakt måte. Det sies også at dette er et vanntett produkt, men det nevnes ikke hva denne detaljen har å si for rengjøringsprosessen.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra Anova deler mange av Witt sin maskin sine gode egenskaper. Også dette er en kombinasjon av tradisjonell og moderne, med sin tradisjonelle bruksmåte og innebygde WiFi. Rengjøringsprosessen og kapasitet nevnes imidlertid ikke.

Fordeler:

 • Kapasiteten på denne sous vide-maskinen er ukjent, men den kan likevel brukes til å tilberede nydelige og næringsrike måltider. I tillegg er den svært enkel å bruke, og det er veldig lett å feste den på grytekanten.
 • Også dette er en sous vide-maskin som kombinerer tradisjonelle og moderne elementer, og det er en kombinasjon vi liker godt. Den brukes på en tradisjonell måte, men du kan koble den til WiFi og får en app med på kjøpet. Anova er også en produsent som er med i tiden.
 • Denne sous vide-maskinen er vanntett, og det gjør oss egentlig ganske nysgjerrig på hva dette har å si for rengjøringsprosessen. Det er imidlertid ikke nevnt noe om akkurat dette. Men denne maskinen kan altså lage mat til en stor fest uten noe søl.

Ulemper:

 • Vi skulle gjerne visst hvilken rolle vannsøylen har i henhold til dette produktet. I tillegg er det også ukjent hvor stor kapasitet denne maskinen har.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Champion
Materiale Rustfritt stål
Vakuumtrykk 0,9 bar
Vakuumhastighet 20 liter/min

OBH Sous Vide Cooker Magnetic Circulation

OBH Sous Vide Cooker Magnetic Circulation test

Produktbeskrivelse

Denne sous vide-maskinen er av merket fra OBH Nordica. Dette er en maskin laget av stål, men den har også noen designelementer i svart på toppen og bunnen. Denne maskinen har en effekt på 700 watt, og den har en kapasitet på 2,5 kilo eller 8,5 liter.

Med denne sous vide-maskinen kan du tilberede mye god mat. Det eneste du må gjøre er å vakuumpakke ingrediensene, fylle maskinen med vann og legge vakuumpakken i vannet. Still så inn ønsket temperatur, tilberedningstid og starttidspunkt, og så vil resten skje av seg selv.

Dette er en sous vide-maskin med en LED-skjerm beskyttet av et glassdeksel. Dette displayet består av noen knapper, som gjør den veldig enkel å håndtere. Det er her du endrer på innstillingene dine, og du kan til enhver tid se hvor lenge det er til at maten er ferdig.

Denne sous vide-maskinen gir deg muligheten til å tilberede et høykvalitets måltid, opp til 72 timer i forkant. Den er nemlig utstyrt med en timer, og det er et element som gjør den veldig praktisk for deg som ikke har tid eller orker å stå over grytene i flere timer etter jobb.

Testresultat

Denne sous vide-maskinen fra OBH Nordica kan brukes til å tilberede en rekke forskjellige råvarer. I tillegg kan dette gjøres opp til 72 timer i forveien, noe som er veldig praktisk.

Så i tillegg til å være optimal for enhver kokk uavhengig av forkunnskaper, er den også et nyttig verktøy for de med lange dager på jobb.

Fordeler:

 • Denne sous vide-maskinen fra OBH Norica har et fint og stilrent utseende. Bak utseendet finner du en tradisjonell sous vide-maskin som er veldig enkel å bruke. Ikke bare er den enkel å bruke, men du kan også gjøre det flere timer før måltidet faktisk skal serveres.
 • Det er også svært praktisk med en kjøkkenmaskin som kan tilberede forskjellig råder. Denne sous vide-maskinen kan brukes til å tilberede både grønnsaker, kjøtt og fisk. Det er veldig praktisk med en alt-i-ett kjøkkenmaskin som dette.
 • Det er takket være det digitale displayet at denne sous vide-maskinen er enkel å bruke. Det er et praktisk element, og det gjør matlaging til en sømløs prosess. I hvert fall når du kan gjøre tilberedelsene opp til 72 timer i forkant.

Ulemper:

 • Det er uvisst hvor vidt beholderen i denne sous vide-maskinen er nonstick-belagt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke OBH Nordica
Materiale Stål
Effekt 700 W
Kapasitet 2,5 KG eller 8,5 L

Nyttig å vite om sous vide

Det er altså ingen tvil om at sous vide er en tilberedningsmetode som er både praktisk og kul. Men det er ikke det eneste som er positivt med den, og det andre skal vi se litt nærmere på denne delen av produkttesten.

Næringsrikt og perfekt resultat

De fleste av oss har nok opplevd å ikke få kjøtt perfekt tilberedt på enten restaurant eller hjemme på sitt egen kjøkken. Det er ikke en veldig fin opplevelse, men ved sous vide trenger du ikke å bekymre deg for dette i det hele tatt.

Sous vide er nemlig en tilberedningsmetode som sikrer perfekt resultat hver eneste gang. I tillegg vil resultatet også være næringsrikt. Ingrediensene ligger jo i en forseglet pose, noe som hindrer næringsstoffer og mineraler å forsvinne ut i luften på kjøkkenet.

Du kan være helt sikker på at maten er ferdig

Når du lager mat på tradisjonelt vis i en bakerovn eller på kokeplaten, så er det flere faktorer som tas med i betraktningen. Det er imidlertid ikke alltid slik at alt hører hjemme der. Sjansen for at du har tilberedt et måltid mens du er sulten en eller annen gang, er stor.

Da har det kanskje hendt at du har latt sulten tale, og tatt ut kjøttet (eller det du tilberedte) en liten stund før tiden. Dette er imidlertid noe du ikke bør gjøre. Som kjent kan matvarer inneholde forskjellige bakterier, og disse dør i løpet av tilberedningsprosessen.

Det er imidlertid ikke så enkelt å vite nøyaktig når absolutt alle bakteriene er borte. Det er dette den velkjente kjernetemperaturen gir oss en pekepinn på. Ved tilberedning av stek skal den være 55 grader, mens kylling skal være mellom 70 og 75 grader.

Matlaging er altså en kompleks prosess, men ved å bruke sous vide som tilberedningsprosess trenger du ikke tenke i det hele tatt. Da skjer alt automatisk, og siden tilberedningen skjer så sakte kan du med sikkerhet vite at alle bakterier er døde når tilberedningen er ferdig.

Ulike sous vide-maskiner

Som vi har sett i denne produkttesten, finnes det mange varianter av sous vide-maskiner. Det finnes både maskiner som ligner på gryter, og det finnes staver. Det er veldig praktisk, ettersom du kan kjøpe akkurat den varianten som vil fungere best for akkurat deg.

Maskinene har flere bruksområder

Noe annet vi har sett i denne produkttesten, er at de fleste sous vide-maskinene har flere bruksområder. Det vil si at du kan tilberede de fleste råvarer i en sous vide-maskin. Det er veldig praktisk, og noe som gjør det til en god investering uansett hvilken variant du velger.

Det er ingen tvil i at dette hadde vært en særdeles upraktisk tilberedningsmetode, hvis du var avhengig å ha en sous vide-maskin for hver enkelt råvare. Slik er det imidlertid ikke, så det er ikke noe du trenger å bekymre deg for.

Flere bruksområder betyr også at du kan bruke den til å tilberede ulike måltider. Enklere måte å få i seg ethvert måltid finnes ikke.

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo