Iskremmaskin test: De 5 beste iskremmaskinene (2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av skribenter sine egne vurderinger av ulike produktomtaler, spesifikasjoner og andre kilder. Produktene som blir omtalt selges stort sett i nettbutikker hvor vi har et kommersielt samarbeid. Artikkelen er derfor en annonseartikkel. Lenkene til nettbutikker er  annonselenker. Les gjerne mer om oss og hvordan vi tjener penger på nettstedet. Ta også gjerne kontakt med oss for å komme med din tilbakemelding.

Er du veldig glad i hjemmelaget iskrem, men synes at det tar altfor lang tid å lage det? Da vil det å skaffe seg en iskremmaskin være en særdeles god idé for deg!

Hvis du er en person som likte å leke med kjøkkenleker da du var liten? Da husker du kanskje den tiden da iskremmaskinene som du kunne bruke til å lage ekte is ble populært. Disse iskremmaskinene finnes altså fremdeles i dag, og de er helt ekte.

I likhet med mange andre kjøkkenapparater, finnes det ulike typer av iskremmaskiner. Det er mulig å få tak i både enkle iskremmaskiner og avanserte iskremmaskiner. Hvilken iskremmaskin du bør investere i, vil variere med utgangspunkt i hva du skal bruke den til.

Dette er en artikkel hvor vi skal se på og teste iskremmaskiner. I tillegg skal vi kåre beste iskremmaskin 2024!

Sage The Scoop Smart – BEST I TEST ISKREMMASKIN

Sage Iskremmaskin The Smart Scoop test

The Scoop Smart Iskremmaskin gjør en god figur i denne produkttesten.

Vårt helhetsinntrykk av dette produktet er at det er en solid iskremmaskin med mange bruksområder. Maskinens vekt drar helhetsinntrykket en smule ned, da den er litt tung og derfor kan være vanskelig å flytte på. Men hvis den skal stå et fast sted, så vil det gå helt fint.

Vi har imidlertid valgt å se bort fra denne detaljen i vår helhetsvurdering. Siden den har flere, andre egenskaper som er såpass bra, har vi valgt å kåre The Scoop Smart Iskremmaskin til beste iskremmaskin 2024!

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse  

The Scoop Smart Iskremmaskin produseres av Sage i rustfritt stål. Maskinens dimensjoner er 23 x 39 x 26 cm, og den veier 16 kilo. Den har en effekt på 200 watt og en kapasitet på 1 liter. Maskinen er utstyrt med 12 forhåndsinnstilte programmer, og det følger med én skål.

Med 12 forhåndsinnstilte programmene er det åpenbart at dette er en iskremmaskin med mange bruksområder. The Scoop Smart Iskremmaskin gjør det mulig å lage frozen yoghurt, gelato, is, sorbet og mye mer hjemme på ditt eget kjøkken – og det på en liten time!

Iskremmaskinen er utstyrt med en LCD-skjerm, og på den kan du velge program, samt stille inn både temperatur og tilberedningstid. Hvis du er av den nysgjerrige typen, kan du også bruke LCD-skjermen til å finne ut hvor lenge det er igjen av tilberedningstiden underveis.

The Scoop Smart Iskremmaskin er også utstyrt med en pre-cool funksjon. Det betyr at når du kobler den til strøm, så kjøles maskinen ned til -30 grader. Dette vil gi isen en jevnere konsistens når du lager den. Deretter kan funksjonen holde isen avkjølt i opp til 3 timer.

Fordeler:

 • The Scoop Smart Iskremmaskin har et imponerende antall forhåndsinnstilte programmer. Maskinen er nemlig utstyrt med 12 ulike programmer, noe som gjør dette til en svært allsidig maskin. Du kan lage både is og andre deilige nedkjølende desserter med denne maskinen.
 • Takket være pre-cool funksjonen som iskremmaskinen er utstyrt med, så vil den alltid begynne tilberedningen på en -30 grader. Denne temperaturen vil gi isen din en jevnere konsistens, noe som selvsagt er veldig deilig.
 • Denne iskremmaskinen er svært enkel å bruke, takket være LCD-skjermen som maskinen er utstyrt med. Den kan du bruke til å stille inn maskinen akkurat det du vil ha den på, og så kan du også bruke den til å følge med på hvor lang tid det gjenstår mens isen lages.
 • Pre-cool funksjonen som vi nevnte ovenfor, har flere gode egenskaper. I tillegg til å kjøle ned maskinen før bruk, så kan den også brukes til å holde isen i opp til 3 timer før servering. Som vert kan du altså både lage perfekt is OG hygge deg med gjestene. Det er svært praktisk!

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av The Scoop Smart Iskremmaskin viser oss et produkt med svært få ulemper. Det kan imidlertid nevnes at maskinen er ganske tung, og det gjør den litt upraktisk å flytte på.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Sage
Materiale Rustfritt stål
Dimensjoner 23 (H) x 39 (B) x 26 (D) cm
Vekt 16 kg
Effekt 200 watt
Kapasitet 1 liter
Antall programmer 12
Antall skåler 1

 

Steba IC110 ismaskin & yoghurtmaskin

Steba IC110 ismaskin & yoghurtmaskin test

Det er litt kjipt at informasjonen om maskinens effekt mangler, men IC110 ismaskin og yoghurtmaskin gjør likevel en god figur i denne produkttesten.

Det er en solid og allsidig ismaskin som kan brukes til flere tilberedningsprosesser på kjøkkenet. I tillegg er det svært praktisk at maskinens kjøleelement automatisk kobler seg inn og holder innholdet i maskinen kaldt til du er klar for å avslutte prosessen selv.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

IC110 ismaskin & yoghurtmaskin produseres av Steba i rustfritt stål og plastikk. Maskinens dimensjoner er 24,5 x 25 x 32,5 cm, og det veier 5,1 kilo. Effekten er ukjent, men den er utstyrt med 5 programmer. Den har en kapasitet på 1,2 liter, og det følger med 2 beholdere.

Denne ismaskinen er utstyrt med en kompressor, så den kan brukes til å lage både is og yoghurt, og det er to av maskinens 5 programmer. Med de resterende programmene kan du lage softis og sorbet. Det siste kalles DIY, så du få akkurat den konsistensen du vil ha.

Maskinens temperatur vil variere mellom -18 og +50 grader, og det er derfor den kan brukes til å lage både is og yoghurt. Men den er også utstyrt med et Peltier-kjøleelement. Når prosessen er ferdig, kobler det seg inn automatisk og holder innholdet kaldt.

Maskinen kan styres enkelt ved hjelp av knappene som er plassert på toppen. Den er også utstyrt med et LCD-display, som gjør det veldig enkelt å holde seg oppdatert på prosessen. Takket være det gjennomsiktige lokket, kan du også følge med på prosessen, hvis du vil.

Fordeler:

 • IC110 ismaskin & yoghurtmaskin er laget av rustfritt stål og plastikk. Dette er to holdbare materialer, og det betyr at alt ligger til rette for at denne maskinen skal vare en god stund fremover.
 • Takket være kompressoren som maskinen er utstyrt med, så kan den brukes til å lage forskjellige meieriprodukter. Maskinen er også utstyrt med et spesielt kjøleelement, som gjør at innholdet i maskinen holdes kaldt etter at tilberedningsprosessen er ferdig.
 • Denne maskinen er svært enkel å bruke. Knappene er plassert på toppen, der alle er svært selvforklarende i form av symbolet eller at betydningen er skrevet under symbolet. Det er et LCD-display, så du vil ikke møte på noen utfordringer med å lese eller trykke på knappene.
 • Med på kjøpet av maskinen får du som sagt to beholdere. Den ene er for å lage is, og den andre er for å lage yoghurt, så de plasseres enkelt i maskinen. Etter bruk er det bare å ta den ut av maskinen, noe som er svært praktisk, siden det effektiviserer rengjøringsprosessen.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av IC110 ismaskin & yoghurtmaskin avdekker mangler informasjon om maskinens effekt. Hvis vi derimot ser bort fra at denne informasjonen mangler, så er det ikke noe vi kan sette fingeren på hos dette produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Steba
Materiale Rustfritt stål og plastikk
Dimensjoner 24,5 (H) x 25 (B) x 32,5 (D) cm
Vekt 5,1 kg
Effekt Ukjent
Kapasitet 1,2 liter
Antall programmer 5
Antall skåler 2

 

Champion Ismaskin

Champion Ismaskin test

Champion Ismaskin kommer veldig greit ut av denne produkttesten. Vi blir ikke blåst av banen av dette produktet, men det betyr ikke at det ikke er et godt produkt. Det er ingen tvil om at denne maskinen har flere gode egenskaper, men det er et lite stykke til toppen enda.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Champion Ismaskin produseres av Champion i plast. Maskinens dimensjoner er 29,2 x 24 x 22,8 cm, og den veier 2,8 kilo. Effekten er ukjent, og maskinen er ikke utstyrt med noen forhåndsinnstilte programmer. Den har en kapasitet på 1,5 liter, og det følger med én skål.

Mangelen på forhåndsinnstilte programmer betyr at du har litt friere tøyler når det gjelder konsistensen på det du skal lage. Med denne maskinen kan du lage både sorbet og is. Hvilken is du vil lage er helt opp til deg, og du kan også bestemme hvilken smak isen skal ha.

Denne maskinen er tilsynelatende veldig enkel å bruke. Grunnen til at vi sier ‘’tilsynelatende’’ er fordi bildene kun viser en av-og-på-knapp og at det ikke foreligger noen informasjon som indikerer noe annet.

Om du kjøper Champion Ismaskin, så får du en avtagbar beholder, en bruksanvisning og et oppskriftshefte. Her får du altså både nødvendig utstyr, instruksjoner og inspirasjon til å lage deilig is på 15-30 minutter!

Fordeler:

 • Champion Ismaskin er ikke utstyrt med noen forhåndsinnstilte programmer, noe som fører til at du har større frihet i forbindelse med resultatets konsistens. Med denne maskinen kan du også bestemme og eksperimentere med hvilken spesifikk smak isen din skal ha.
 • Produktbildene viser et produkt med kun én knapp, og det er av-og-på-knappen. Det indikerer at denne maskinen ikke er så komplisert. Teoretisk sett vil det være ganske problemfritt å bruke den, da det er veldig enkelt å ha kun én knapp å forholde seg til.
 • I produktpakken følger det med en beholder, og den er avtagbar. Det er en detalj som uten tvil har en effektiviserende effekt på rengjøringsprosessen.
 • I tillegg til den avtagbare beholderen, så følger det med en bruksanvisning og et oppskriftshefte. Begge deler er svært praktisk i hver sin situasjon, da den ene teksten hjelper deg å lære deg med maskinen og oppskriftshefte kan være en ypperlig inspirasjonskilde.

Ulemper:

En helhetsvurdering av Champion Ismaskin forteller oss at dette er et produkt med noen tvilsomme faktorer.

 • Denne ismaskinen er først og fremst laget av plast. Selv om dette kan være et sterkt materiale, så ville det vært bedre med et materiale som var litt mer solid.
 • I tillegg er maskinens effekt av ukjent karakter. Denne detaljen er i seg selv ikke nok til å dra ned helhetsinntrykket, men det er likevel informasjon vi gjerne skulle hatt.
 • Det kan også nevnes at det ikke foreligger noen informasjon om hvordan Champion Ismaskin skal rengjøres, nærmere bestemt den avtagbare beholderen.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Champion
Materiale Plast
Dimensjoner 29,2 (H) x 24 (B) x 22,8 (D) cm
Vekt 2,8 kg
Effekt Ukjent
Kapasitet 1,5 liter
Antall programmer 0
Antall skåler 1

 

Iskremmaskin DeLux

Princess Iskremmaskin DeLux test

Iskremmaskin DeLux gjør en helt ålreit figur i denne produkttesten. Vi får et inntrykk av at dette er en enkel og tradisjonell iskremmaskin.

Dette er et produkt som møter alle krav som stilles til en iskremmaskin, men det er også der det stopper. Men hvis det er dette du er på jakt etter, så kan vi absolutt anbefale deg dette produktet!  

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

Iskremmaskin DeLux produseres av Princess i stål. Maskinens dimensjoner er ukjent, men den veier 11 kilo. Den har en effekt på 180 watt og en kapasitet på 2 liter. Maskinen er utstyrt med 5 programmer, og det følger med én beholder.

Det er veldig enkelt å lage is med denne maskinen. Du trenger kun å legge ingrediensene i beholderen, trykke på start-knappen og vente. Etter cirka en time vil du kunne kose deg med en porsjon deilig iskrem. Men det er tilsynelatende det eneste denne maskinen kan lage.

Du stiller inn maskinen enkelt ved å trykke på maskinens knapper, som du finner på LCD-displayet som er innbygd i selve iskremmaskinen. Princess har også sørget for at maskinen har en innebygd timerfunksjon, så du kan gjøre noe annet mens du venter, hvis du vil.

I tillegg er Iskremmaskin DeLux designet med noen praktiske antiskliføtter, noe som betyr at maskinen står støtt hele tiden mens isen tilberedes. Når tilberedningsprosessen er ferdig og du har kost deg med is, så kan maskinen rengjøres på en veldig enkel måte.

Fordeler:

 • Iskremmaskin DeLux er laget av stål, og det er et svært solid materiale. Hvis du velger å gi denne iskremmaskinen en fast plass på kjøkkenet ditt, trenger du altså ikke å bekymre deg for at maskinen skal bli ødelagt etter kun et bruk eller to.
 • Det virker ganske enkelt og kjapt å lage is med denne iskremmaskinen. Etter at du har lagt ingrediensene i maskinens beholder, vil det ikke ta lenger enn en time før du kan nyte en deilig porsjon med hjemmelaget is. Det er selvsagt en veldig fin tanke.
 • For at det skal kunne skje, så må du naturligvis stille inn maskinen først. Men også dette er ganske enkelt, siden Iskremmaskin DeLux er utstyrt ed en LCD-skjerm. I tillegg er den utstyrt med en timerfunksjon, så du kan gå for å gjøre noe annet for å få tiden til å gå litt raskere.
 • Iskremmaskin DeLux er dessuten utstyrt med antiskliføtter. Det er en liten detalj som er veldig praktisk, for da kan du med sikkerhet vite at maskinen vil stå støtt under hele tilberedningsprosessen. Du trenger ikke å bekymre deg for at den skal falle ned fra benken!

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av Iskremmaskin DeLux viser at det mangler informasjon vedrørende maskinens dimensjoner. Med unntak av det, er det ikke noe særlig vi kan sette fingeren når det gjelder selve produktbeskrivelsen.
 • Vi legger imidlertid merke til noe som går igjen i både produktbeskrivelsen og produktbildene til dette produktet. Det er at denne maskinen kun kan brukes til å lage is. Det i seg selv er naturligvis bra, men vi savner litt mer allsidighet i forbindelse med produktet.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Princess
Materiale Stål
Dimensjoner Ukjent
Vekt 11 kg
Effekt 180 watt
Kapasitet 2 liter
Antall programmer 5
Antall skåler 1

 

Wilfa ICM-C15 Iskremmaskin med Kompressor

Wilfa ICM-C15 Iskremmaskin med Kompressor test

ICM-C15 Iskremmaskin med Kompressor gjør en helt grei figur i denne produkttesten.

Til tross for at et svært fancy design, så fremstår det mest som en tradisjonell iskremmaskin, for det er det denne maskinen er. Det betyr at denne iskremmaskinen oppfyller kravene som stilles til de tradisjonelle iskremmaskinene med glans.

Listen over iskremmaskinens ulemper ikke er av den hårreisende typen, så fører den likevel til at denne iskremmaskinen ikke når helt opp til topps i vår vurdering. Men hvis du er på jakt etter en tradisjonell iskremmaskin, så vil dette være et veldig godt alternativ.

Her kan du lese mer eller kjøpe produktet:

Sjekk dagens pris

Produktbeskrivelse

ICM-C15 Iskremmaskin med Kompressor produseres av Wilfa i børstet stål. Maskinens dimensjoner er 24,5 x 28,1 x 40,2 cm, men vekten er ukjent. Den har en effekt på 150 watt og en kapasitet på 1,5 liter. Med denne maskinen følger det med en beholder.

Det oppgis ingen informasjon om hvor vidt denne iskremmaskinen er utstyrt med forhåndsinnstilte programmer eller ikke, men den kan uten tvil brukes til å lage hjemmelaget iskrem på en kjapp og enkel måte.

På markedet finnes det mange iskremmaskiner som krever at du legger ingrediensene kvelden i forveien, men det slipper du med denne iskremmaskinen. Den er nemlig utstyrt med en helautomatisk kompressor som gjør denne jobben for deg underveis.

Maskinen styres enkelt ved hjelp av LCD-displayet som du finner på toppen. På toppen finner du også et lokk med vindu, så hvis du vil så kan du følge med på hvordan isen tilberedes. Deretter kan isen holdes kald i beholderen i opp til én time.

Fordeler:

 • ICM-C15 Iskremmaskin med Kompressor kan brukes til å lage hjemmelaget is kjapt og enkelt, men det er imidlertid det eneste denne maskinen kan gjøre.
 • Men det er dog en fordel at du ikke er avhengig av å fryse ned ingrediensene kvelden i forveien. Det er svært praktisk, da du har større mulighet til å tilsette flere ingredienser underveis, hvis du ser at det er nødvendig.
 • Maskinen er utstyrt med et LCD-display, noe som gjør det veldig enkelt å stille inn maskinen på de innstillingene du ønsker.
 • De fleste delene som iskremmaskinen består av, er dessuten avtagbare. De avtagbare delene tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, mens selve innsiden på maskinen enkelt kan tørkes over med en varm klut.

Ulemper:

 • En helhetsvurdering av ICM-C15 Iskremmaskin med Kompressor viser et produkt hvor det mangler litt informasjon. I dette tilfellet handler det om informasjon om produktets vekt og antall programmer.
 • Det kan også nevnes at denne iskremmaskinen kunne vært mer allsidig. For denne maskinen kan tilsynelatende kun brukes til å lage iskrem.
 • I tillegg er denne maskinen kun i stand til å holde isen kald i én time etter tilberedningen er ferdig. Hvis vi sammenligner dette med andre produkter i denne testen, stiller denne maskinen ganske svakt.

 • Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Produsent Wilfa
Materiale Børstet stål
Dimensjoner 24,5 (H) x 28,1 (B) x 40,2 (L)
Vekt Ukjent
Effekt 150 watt
Kapasitet 1,5 liter
Antall programmer Ukjent
Antall skåler 1

 

Fordelene ved å eie en iskremmaskin 


Det er flere fordeler ved det å ha en iskremmaskin i kjøkkenskapet. Enten iskremmaskinen din er av den enkle eller den avanserte typen, så kan vi garantere deg at antallet fordeler veier opp for de eventuelle ulempene.

Du kan lage så mye is hjemme akkurat når du vil

Hvis du noen gang har bestilt softis eller lignende på en kiosk, så er du nok helt enig i at det ikke er noe som smaker bedre enn fersk is på en varm sommerdag.

Det er imidlertid et par ting som er upraktisk med dette bildet. Først og fremst må du ha muligheten til å dra til kiosken og du må betale for at de skal lage is til deg.

Hvis du derimot har en iskremmaskin på kjøkkenbenken eller i kjøkkenskapet, så kan du gjøre det selv akkurat når du vil (med forbehold om at du har de nødvendige ingrediensene). Du kan også lage så mye is du vil, noe som er svært praktisk i flere situasjoner.

Du slipper å vente

Ved å lage is hjemme, så slipper du å vente. Det kommer selvsagt an på hvordan du ser det, men på kiosken så må du vente til isen er ferdig, og det kan jo ta sin tid.

Men ved å lage is hjemme kan du bare sette på maskinen og gå for å gjøre noe annet mens du venter på at isen skal bli ferdig. Selv om du venter, så er det ikke på samme måte som på kiosken.

Du sparer penger

Hvis du er en person som spiser mye is, så vil det å eie en iskremmaskin hjelpe deg å spare penger på lang sikt. Du kan lage det hjemme med ingredienser du allerede har, og det er rett og slett en vinn-vinn-situasjon!

Hvor god hjelp fikk du?

Klikk på en tommel

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen vurderinger er gitt.

Vi blir glade for dine erfaringer

Legg igjen din erfaring

Beste i test
Logo